Ambalaža rotira Zgembo, odmori malo, kakav otkaz

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ambalaža rotira Zgembo, odmori malo, kakav otkaz
Sa Zrinjakim bolje kod njihLynx je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Koliko ja vidim ako ostanemo 4. uopšte neće biti lagan raspored:
Ako budemo 4.
- idemo u goste Zrinjskom
- igramo kući protiv Borca/Širokog, to jest protiv 2. plasirane ekipe
- igramo u gostima protiv Borca/Širokog, to jest 3. plasirana ekipa
- igramo protiv 5. plasirane ekipe kod kuće, to može biti ili Velež ili Sarajevo (ja bih više volio Sarajevo kući)
-igramo protiv 6. plasirane ekipe u gostima (opet mogu biti u opciji Sarajevo/Velež, ista situacija kao kod Borca/Širokog)
Ako budemo kao 5. završili (što je veoma teško jer bi Velež morao Sarajevo dobiti sa dva razlike uz to da ne prime više golova večeras i od Sarajeva za vikend):
- igrali bi kući sa Zrinjskim
- u gostima protiv 2. plasirane ekipe
- kući protiv 3. plasirane ekipe
- Veležu u gostima
- Sarajevu kući
Po ovom možda čak i više godi da budemo 5. ali nema veze, vjerovatno kao 4. ekipa završavamo, eh sad najbolje bi bilo ove direktne konkurente za Europu (ako je i možemo dohvatiti) dočekati kući, a ako se dobro potrefi ždrijeb najviše bih volio da dočekamo Borac i Sarajevo kući (ako Sarajevo 5. završi, a Borac 2.) a išli bi u goste Širokom i Veležu.
Najbolje da se ugasimo ko klub i da se izbrise tema s foruma al to vama s formua bash i nebi odgovaralo jer nebi imali prostora da se izrazavate seratorski a vjeru da ja ima mnogo razvijen kriticki um i veci sam kriticar i od tebe i od svih takvih profila ko ti al vi samo kritikujete klub nikad se ne usudite malo kritikovati nesto mimo nas.Kriticni smo al gdje je kritika za ponisten gol i sve ostalo u bliskoj proslosti sto su nam cinilidrzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Najbolje je sutiti i govoriti da je sve top.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:35Najbolje je srati protiv trenera protiv igraca pojedinaca tu nema greske to je na siguricu svi ce se sloziti s tobom al to sto nas vozaju ko levate i odgadjaju termine mjenjaju terene i na kraju nas pokradu to nema veze ne treba cackat mecku samo na siguricu seri po Želji i uvjek ces biti u pravu ha ya![]()
Sve je top od uprave do trenera. Bravo momci! Idemo dalje! Dobar rezultat! Igrali smo odlično! Ide Evropa!
Imao je dosta grešaka večeras. To se u Zrinskom toliko ne osjeti, jer drugi igrači pokriju to, ali u nekom manjem klubu bi potopio sredinu s onakvim greškama.
I ja bi volio da nabijemo Borac ali protiv njih imamo vec dva poraza (zahvaljujuci sudijama) i ne mozemo poboljsati medjusobni omjer.Argentina je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:04Sa Zrinjakim bolje kod njihLynx je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Koliko ja vidim ako ostanemo 4. uopšte neće biti lagan raspored:
Ako budemo 4.
- idemo u goste Zrinjskom
- igramo kući protiv Borca/Širokog, to jest protiv 2. plasirane ekipe
- igramo u gostima protiv Borca/Širokog, to jest 3. plasirana ekipa
- igramo protiv 5. plasirane ekipe kod kuće, to može biti ili Velež ili Sarajevo (ja bih više volio Sarajevo kući)
-igramo protiv 6. plasirane ekipe u gostima (opet mogu biti u opciji Sarajevo/Velež, ista situacija kao kod Borca/Širokog)
Ako budemo kao 5. završili (što je veoma teško jer bi Velež morao Sarajevo dobiti sa dva razlike uz to da ne prime više golova večeras i od Sarajeva za vikend):
- igrali bi kući sa Zrinjskim
- u gostima protiv 2. plasirane ekipe
- kući protiv 3. plasirane ekipe
- Veležu u gostima
- Sarajevu kući
Po ovom možda čak i više godi da budemo 5. ali nema veze, vjerovatno kao 4. ekipa završavamo, eh sad najbolje bi bilo ove direktne konkurente za Europu (ako je i možemo dohvatiti) dočekati kući, a ako se dobro potrefi ždrijeb najviše bih volio da dočekamo Borac i Sarajevo kući (ako Sarajevo 5. završi, a Borac 2.) a išli bi u goste Širokom i Veležu.
Siroki bolje dole, znamo mi uzeti dole bod/bodove
Borac bolje kuci (da ispravimo ono sranje od jesenas)
Sarajevo svejedno
Mislim da je bolje 4ti i na kraju, sve je do nas i liga i kup.
Ne treba ni previse s.ratdrzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:51Najbolje je sutiti i govoriti da je sve top.Baza1921 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:35Najbolje je srati protiv trenera protiv igraca pojedinaca tu nema greske to je na siguricu svi ce se sloziti s tobom al to sto nas vozaju ko levate i odgadjaju termine mjenjaju terene i na kraju nas pokradu to nema veze ne treba cackat mecku samo na siguricu seri po Želji i uvjek ces biti u pravu ha ya![]()
Sve je top od uprave do trenera. Bravo momci! Idemo dalje! Dobar rezultat! Igrali smo odlično! Ide Evropa!
zeljovac21 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:46Objasni nam strucnjak kako treba da se kotrlja loptaMocMahale444 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:45Najbolje za Edisa je da ode, ali on nece ceka otkaz da naplati.
Toliko o njemu.
Srozo je ekipu, pogubio se sve na silu ide nema on blage veze.
Zbog ovog je još i čudnije što je standardan u takvoj moćnoj ekipi ali iskreno nisam očekivao da bude u bilo kakvoj ozbiljnijoj kombinaciji.ExBlueone je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:11Imao je dosta grešaka večeras. To se u Zrinskom toliko ne osjeti, jer drugi igrači pokriju to, ali u nekom manjem klubu bi potopio sredinu s onakvim greškama.
Ni sjena nekadašnjeg igrača.
Mada je za nas kakvi jesmo trenutno i naš roster opet solidan igrač.
To stoji taman bio Marcelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.