FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel sramota igrace ne potrcati danas i zasto nije?
Yebo vam zeljo mater.
Yebo vam zeljo mater.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Haskic.. da hoce zuti dobitiElCartel11 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:30Gubi Velež. Velež je primio malo more ovako glupih golova sto u ligi sto u Evropi. Ocito ih samo moraš stisnuti.
Ali sa kim kad mladunce hoda

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
KišJavierBosnia je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:32Haskic.. da hoce zuti dobitiElCartel11 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:30Gubi Velež. Velež je primio malo more ovako glupih golova sto u ligi sto u Evropi. Ocito ih samo moraš stisnuti.
Ali sa kim kad mladunce hoda![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Velež sam sebi zabija golove kad su pod pritiskom, eto Mirza samo reci Dalu nek potrči
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nakon nase tekme ova utakmica izmedju Veleza i zrinjskog djeluje ko f.ukin EPL..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Oni zakinuti od sudija?
Kažu bolesnici Dal naletio na nogu od Kosorića.
Jesu realni?
Kažu bolesnici Dal naletio na nogu od Kosorića.
Jesu realni?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BegovicRamiz
- Kontakt:
izgleda bio dobar derbi
za ne gledati
jel bilo mi napadamo a oni nam ko ne daju
za ne gledati
jel bilo mi napadamo a oni nam ko ne daju
Od svih slobodnih stadiona Travnik je top mjesto. Plus imamo tamo navijača više nego igdje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mitomani, kao i uvijek okreću kako samo oni to vide.
Imam jednog poznanika, na svakoj utakmici njima nije sviran penal, protivnik trebao dobiti crveni karton… odavno sam prestao s njim raspravljati o fudbalu.
Nikad poraz, samo lekcija.
- napoleon72
- Kontakt:
Martinovic i Serbecic su se pokazali, top.stoperski dvojac za sad.Fudo je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:39Jedini koji se pokazao kao pojacanje za sada je Ziljkic, fantasticna partija i zalaganje. Ja neznam koji k je Musa van 11. Jedini koji zna probiti i utrcati u dubinu na krilu i ako nije bas ekstra u defanzivi a da se to rijesiti sa dupliranjem ili ga na krilo gurnuti.
Ova tekma za mene je kao poraz, bezmudni pristup igre.."samo nemoj izgubiti" picke
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Kako ovaj Zrinjski izlazi iz presinga, ovo je strašno, ko Siti
Štoperi čekaju do posljednjeg trenutka otkrivenog igrača da pošalju pas, nema nabijanja, ni pomislit ne smiju. Dva veznjaka prilaze, bekovi skupljaju, šta ti je reć samo sistem i dobar trener. Šerbečić i Martinović su danas nabili 500 lopti u bunar, nit se ko zna otkrit, nit koji ****, nikakvog smisla nemamo kad nas neko pritisne, samo nabi i to je to...
Štoperi čekaju do posljednjeg trenutka otkrivenog igrača da pošalju pas, nema nabijanja, ni pomislit ne smiju. Dva veznjaka prilaze, bekovi skupljaju, šta ti je reć samo sistem i dobar trener. Šerbečić i Martinović su danas nabili 500 lopti u bunar, nit se ko zna otkrit, nit koji ****, nikakvog smisla nemamo kad nas neko pritisne, samo nabi i to je to...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sivaca masina jos nije dosla ni do kladnja…
Od 10 utakmica 7 igramo na neutralnom terenu 225 dana teren se neradii..
Utakmica protiv zelje, ocekivano od strane cmareva, valjanje prekidanje igre, to je veliki napredak ako se uzme recimo prosli derbi gdje su bili slabi a igrali da se nadigravaju, a sad su igrali samo da spase bod, i opet imali smo 2 sanse da damo go i uzmemo 3 boda..
Poraz od zrinjskog bez obzira na sve je ocekivan bili su bolji ali nijednu 100% sansu nisu imali i iba gola su greska maseg 19 godisnjaka golmana..
Sb je odradjen posteno, zeljo bili smo bolji ali definitivno moramo bit mnogo bolji da bi derbi pobjedio posebno kad protivnik zeli bod i smatra da je mnogo slabi od suparnika..
Takodje mislim da su se prevarili u matematici jer sledecu utakmicu ako odigraju nerjeseno ki uzmemo to je svega 2 boda razlike..
Takodje mi smo ekipa koja je najvise mjenjala i koja ima najvise prostora da bude bolja i bolja kako vrijeme prolazi..
Vec se vidi (zrinjski sb zeljo) protiv najaci ekipa da su nam stoperi bekovi srednji vez mnogo bolji nego nakon 17 kola prvog djela..
Takodje vezano za Dal/ Avramovski. Avram je dobio dosta vremena u zadnje 2 utakmice da dokaze da je bolji..(neznam jel ulazio protiv zrinjskog)… protiv sb je pokazao da fizicki nije spreman, al mislim da mu treba Mirza dat 35-40 minuta protiv veleza i utakmicu posle veleza da starta od prve minute..pa da vidimo..
Dosad ima 0 golova i 0 asistencija
Takodje crveni karton nad Dalom je bio cist ko suza, takodje drljo je zaradio zuti ipravo nad dalom..
Mirza se dosad pokazao kao bolja opcija od Fedje, i kao trener a ako je on dovodio igrace bolje igrace doveo od Fedje, takodje treba navest nemamo povrijedjeni igraca faka bogu ni jednog, a vec smo dobili igraca iz akademije ( MULALIC) za prvih 11..i ovo sve za 3 utakmice
Od 10 utakmica 7 igramo na neutralnom terenu 225 dana teren se neradii..
Utakmica protiv zelje, ocekivano od strane cmareva, valjanje prekidanje igre, to je veliki napredak ako se uzme recimo prosli derbi gdje su bili slabi a igrali da se nadigravaju, a sad su igrali samo da spase bod, i opet imali smo 2 sanse da damo go i uzmemo 3 boda..
Poraz od zrinjskog bez obzira na sve je ocekivan bili su bolji ali nijednu 100% sansu nisu imali i iba gola su greska maseg 19 godisnjaka golmana..
Sb je odradjen posteno, zeljo bili smo bolji ali definitivno moramo bit mnogo bolji da bi derbi pobjedio posebno kad protivnik zeli bod i smatra da je mnogo slabi od suparnika..
Takodje mislim da su se prevarili u matematici jer sledecu utakmicu ako odigraju nerjeseno ki uzmemo to je svega 2 boda razlike..
Takodje mi smo ekipa koja je najvise mjenjala i koja ima najvise prostora da bude bolja i bolja kako vrijeme prolazi..
Vec se vidi (zrinjski sb zeljo) protiv najaci ekipa da su nam stoperi bekovi srednji vez mnogo bolji nego nakon 17 kola prvog djela..
Takodje vezano za Dal/ Avramovski. Avram je dobio dosta vremena u zadnje 2 utakmice da dokaze da je bolji..(neznam jel ulazio protiv zrinjskog)… protiv sb je pokazao da fizicki nije spreman, al mislim da mu treba Mirza dat 35-40 minuta protiv veleza i utakmicu posle veleza da starta od prve minute..pa da vidimo..
Dosad ima 0 golova i 0 asistencija
Takodje crveni karton nad Dalom je bio cist ko suza, takodje drljo je zaradio zuti ipravo nad dalom..
Mirza se dosad pokazao kao bolja opcija od Fedje, i kao trener a ako je on dovodio igrace bolje igrace doveo od Fedje, takodje treba navest nemamo povrijedjeni igraca faka bogu ni jednog, a vec smo dobili igraca iz akademije ( MULALIC) za prvih 11..i ovo sve za 3 utakmice
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Veležova odbrana malo jača od kisele, mada ne sumnjam da ce protiv nas bit ko da igramo protiv prime Milana 

Pa standardno, meni je smijesno da se nasi kao raduju, a zeljini tuguju sto Kosoric igra protiv nas, a lik se pretvori u Van Dijka kad vidi bordo dres. Ne znam da je jednu gresku napravio zadnjih 10 derbijaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:25Veležova odbrana malo jača od kisele, mada ne sumnjam da ce protiv nas bit ko da igramo protiv prime Milana![]()
Jest vala, Hrkač ce se pretvotiti u Tomorija, kao Kosoric danas u Van DajkaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:25Veležova odbrana malo jača od kisele, mada ne sumnjam da ce protiv nas bit ko da igramo protiv prime Milana![]()

Navijaci svinjskog samo pripreme kokice i gledaju lagano utakmicu, da je malo njihovog rahatluka ukrasti
, svaku tekmu ko na iglama sam
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zrinjski sigurno odmakao od svih nasih klubova. Ljudi su najbolji nema sta.bodi123 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:12Kako ovaj Zrinjski izlazi iz presinga, ovo je strašno, ko Siti
Sve s mirom, strpljivo, kretnje se postuju. Tacno opisano @bodi123.
Ali se i ovo gradi 3-4 sezon
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zrinja ce kako je krenulo biti kao Igokea u kosarci.
Više je tu do trenera Jakirovica i Rendulica, koji su forsirali jednu formaciju, nisu izmišljali pozicije igračima i nisu nikoga na silu gurali da igra, kao što mi guramo retardiranog invalida Dala.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:33Zrinjski sigurno odmakao od svih nasih klubova. Ljudi su najbolji nema sta.bodi123 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:12Kako ovaj Zrinjski izlazi iz presinga, ovo je strašno, ko Siti
Sve s mirom, strpljivo, kretnje se postuju. Tacno opisano @bodi123.
Ali se i ovo gradi 3-4 sezon
Kvalitet igrača i rezultat kluba im je na prvom mjestu, nikakvi privatni intetesi i prodaje na silu, svjesni su da kvalitetne izlazne transfere donosi samo rezultat na terenu i trofeji.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 mar 2023, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Hajdeee, mosarajvosa83 i 54 gosta.