English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Penal je cist. Drago mi je da se konacno sviralo. Nisam za to kada se to desi na 20-30cm udaljenosti ali ovako kada je 1m i vise treba svirati. Najvise zvog branica koji pri bloku stavljaju ruke na ledja. Ovi drugi masu rukama i nikom nista.
Ponavljanje penala je smijurija. Ovi u VAR su sig pozurili da ga ponove na osnovu zaustvljenog videa pri utrcavanju. I ja sam cekao na drugi snimak da vidim ko je izbio loptu misleci da je to jedan od ovih koji su utrcali. Ali nije. Smijesno.
Jos malo o penalu
Cisto sumnjam da ce ovi u NBA ovo svirati. City-u nece sigurno. TAA je imao ovako nesto kod suta Sterlinga.
Salah ce dobiti ove penale. Sigurno.
Ponavljanje penala je smijurija. Ovi u VAR su sig pozurili da ga ponove na osnovu zaustvljenog videa pri utrcavanju. I ja sam cekao na drugi snimak da vidim ko je izbio loptu misleci da je to jedan od ovih koji su utrcali. Ali nije. Smijesno.
Jos malo o penalu
Cisto sumnjam da ce ovi u NBA ovo svirati. City-u nece sigurno. TAA je imao ovako nesto kod suta Sterlinga.
Salah ce dobiti ove penale. Sigurno.
4-IN-A-ROW
Nemoj tako mi smo uvijek imali konstantu. Čak bi rekao da smo bili glasniji kad smo bili lošiji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Doduše, vas ima i najviše ovdje čini mi se, barem da redovno ulazite na forum.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mi imamo obrazrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 09:10Doduše, vas ima i najviše ovdje čini mi se, barem da redovno ulazite na forum.![]()
Bilo je i drugih kad je dobro išlo pa i do ove 7 od livčija dosta se Unitedovaca počelo vraćati
Najveće priznanje treba dati onom jadniku sto navija za Tottenham i Hajduk.
Ðe Lillard ? 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Zrak u Mančesteru treba analizirati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Auu bato, sjebo si se malo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
F THE sun
U mojoj osnovnoj školi tamo neke 1998.godine iz nekog razloga jedno odjeljenje se palilo na Chelsea.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 00:54Ma ne sjecaju se oni toga.
Chelsea je tad imao baš star tim, u skladu sa nadimkom "Penzioneri". Chelsea je uglavnom dovodio veterane iz Italije (Desailly, Gullit, Zola, Vialli, Deschamps), treneri su bili ili Talijani ili pod uticajem talijanske škole, bio je jak talijanski štih u timu koji je bio kup-tim, učesnik polufinala Kupa kupova 1994-95, osvajač Kupa kupova 1998. i Superkupa Evrope 1998.
Ta talijanština je trajala sve do odlaska Kena Batesa i dolaska Abramovicha.
Arsenal u periodu od 1996-97. pa sve do prvog derbija u 2005-06. nije izgubio nijedan ligaški meč od Chelsea. Ironija sudbine je htjela da je Claudio Ranieri jedinu pobjedu protiv Arsenea Wengera u karijeri ostvario u tom revanšu četvrtfinala LP na Highburyju, a da ga je dvaput zaustavio pred najvećim uspjehom u karijeri - osvajanjem Lige prvaka 2004. i osvajanja prve ligaške titule u Emirates-eri 2016.
- Chapman1886
- Kontakt:
ja nemogu da vjerujem koje gori ovdje, krezava stoka sa čmarfielda ili ovi luzeri iz old trashforda koi bez sudija plaču i glume bebe i pizde
sudija j eočajnički poništio go unitedu i nije sviro bar dva penala plus crveni trentu i darwinu za VIOLENT CONDUCT - PRESS TO SEE, dase to sviralo druga bise pjesma pjevala.
united brutalno pokraden i rezultat namješten od strane sudca.
absolutno nezaslužena pobjeda
sudija j eočajnički poništio go unitedu i nije sviro bar dva penala plus crveni trentu i darwinu za VIOLENT CONDUCT - PRESS TO SEE, dase to sviralo druga bise pjesma pjevala.
united brutalno pokraden i rezultat namješten od strane sudca.
absolutno nezaslužena pobjeda
Samo Sloboda | COYG
Jel se smirila situacija?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
7:0 izgubit

Nije, chapmanu tek danas priključili internet.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Romerov ciganluk ne može u europi proći.
U pl je dobio barem 50% žutih kartona manje nego što je trebao
U pl je dobio barem 50% žutih kartona manje nego što je trebao
- Bazinga12345
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakvi luzeri. Dobili bezveznog protivnika. LP dugo nije imala manje kvaliteta i mogli su uz malo srece daleko dogurati. A oni odmah odletise.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.