FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Edis je ocito bio pod velikim dojmom tekme sa Sirokim.
Isao je na bod,jer apsolutno nas vezni red nije radio nista osim opstrukcije njihove igre.
Zali boze neiskoristenih krila.
Ne mogu reci da je bod los,nego mi je krivo sto nije ni pokusao da igra.
Sto se tice Sarajeva,jedino vrijedno pomena su Ziljkic i ovaj Oliveira.
Nije los bio ni onaj bek.
Kod nas nista vrijedno pomena osim malog Hodzica.
Kreativnosti nema kad nema Stile. Hodzica ubacuje u 85 minuti.
Smijesno. Ali ovaj rezultat se dao naslutiti prije 15 dana. Plus Edis se vise prepao Sarajeva nego sto bi objektivno trebao.Nasijeo na njihovu pricu,joj dobri smo pravo. Da je bio malo hrabriji,mogao je do sva 3 boda.
Isao je na bod,jer apsolutno nas vezni red nije radio nista osim opstrukcije njihove igre.
Zali boze neiskoristenih krila.
Ne mogu reci da je bod los,nego mi je krivo sto nije ni pokusao da igra.
Sto se tice Sarajeva,jedino vrijedno pomena su Ziljkic i ovaj Oliveira.
Nije los bio ni onaj bek.
Kod nas nista vrijedno pomena osim malog Hodzica.
Kreativnosti nema kad nema Stile. Hodzica ubacuje u 85 minuti.
Smijesno. Ali ovaj rezultat se dao naslutiti prije 15 dana. Plus Edis se vise prepao Sarajeva nego sto bi objektivno trebao.Nasijeo na njihovu pricu,joj dobri smo pravo. Da je bio malo hrabriji,mogao je do sva 3 boda.
-
- Kontakt:
Ipak su ljudi odigrali dobru utakmicu na strani protiv Sirokog, gdje inace gube bodove tako da razumijem da je bio oprezan
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Po meni nije ni to mjerilo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:47Normalno mada i krpic se gura svaku prvu a nista nije pokazao do sadAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:45Otišlo sve u krasni čim se te društvene mreže shvataju toliko ozbiljno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:42
To smo mi krivi kad se je npr ara zajabavo i svadjp s navijacima prilikom dolaska
Sutilo se
Sad su se osilili kontaju da da ce neko baliti za njima
Zaslužio si da igraš?
Igraj!
Nisi?
Klupa pa da si nekad igro ko Luis Nazario.
Mada u pravu si sve
Ko najvise gine taj treba i da igra
A ko ne moze da trci, taj ne moze da igra
Evo konkretno Krpić, za mene prosječan igrač.
Osim borbenosti i, hajmo reći, profesionalnosti nema ništa.
Što bi rekli, puno zuji, malo meda daje.
Helem nejse.
Umjesto svi kolektivno da **** sudija i savezu mame, barem zbog danas ne priznatog gola, nama glavna tema Edis.
Čist gol nije priznat.

Gdje je @braco da nam kaže na kojoj poziciji je najbolje da završimo ovaj prvi dio, i kad bi imali najbolji raspored za treći dio 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Zanimljiv podatak barem meni
Danas kod pitara su igrala
Dva igraca od 19 godina
Plus na klupi imaju jos dvojicu od 19 godina
Sve iz njihove skole
Dok mi imamo samo dvojicu mladjih od 21 Drinu i Drlju koji imaju po 20 i to Drljo nije iz nase skole
jer koliko vidim Krizevac ce sljedece sezone nedje dzabe otici
Ono standardno nase
Dva igraca od 19 godina
Sve iz njihove skole
Dok mi imamo samo dvojicu mladjih od 21 Drinu i Drlju koji imaju po 20 i to Drljo nije iz nase skole
Ono standardno nase
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 08 mar 2023, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kod nas ne bi igro ni jedan da nije tog pravilaManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:06Zanimljiv podatak barem meni
Dva igraca od 19 godina
Sve iz njihove skole
Ono standardno nase
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- LegendaIvica
- Kontakt:
Izmjene su kasno dosle.
Razumjem kod stilica ali ne razumjem kod Amoaha i Hodzica. Drljo je solidno igrao ali Amoah je ipak trebao odma u drugom uci a ne u 70 minuti. Ono sto je Krpica krasilo je njegov presing i borbenost a od toga se kod njega nazalost nista vise ne vidi. Trebao je Hodzic puno ranije uci.
Kosoric nas na pocetku umalo nije kostao gola i hvala bogu Coca je blokirao loptu. Inace je i Kosoric igrao sasvim solidno.
Beganovic je bez lopte odradio dobar posao jer je dobro cuvao krkana Baltu. A sto se lopte tice Beganovic je bio goli kur.ac.
Muftic nek se zahvali bogu sto sarajevo ima Varesanovica kao trenera pa nisu opucali na gol.
Hodzic junior: dobar
Mekic: solidan
Galic: los
Santos: nije dobio tri lopte da valja a nas najbolji igrac
Jasarevic: FUJ, inace krivac sto Santos nije dobio dobre lopte jer ih je on nabijao na njega ili pucao u aut. Gubi lopte pred golom i doveo nas je dva puta bas u kriticnu situaciju. Jednom je loptu dodao direkt u noge mulalica a drugi put procijenio lose kud ide lopte i prodje kraj njega direkt u noge dzafica.
Osteceni smo sto se sudjenja tice a nas treneraki mag pohvali sudije.
Sloga se mora dobiti, najbolje bi bilo na pocetku vec povesti pa onda otvoreno igrati na vise golova.
Ne smijemo vise igrati na 1:0 nego treba se poboljsati gol razlika kao i medjusobni omjer sa Velezom, Sarajevom i Sirokim. Male su razlike u bodovima i vrlo je moguce da ce omjer medjusobnih utakmnica i gol razlika odlucivati ko ce u evropu.
Razumjem kod stilica ali ne razumjem kod Amoaha i Hodzica. Drljo je solidno igrao ali Amoah je ipak trebao odma u drugom uci a ne u 70 minuti. Ono sto je Krpica krasilo je njegov presing i borbenost a od toga se kod njega nazalost nista vise ne vidi. Trebao je Hodzic puno ranije uci.
Kosoric nas na pocetku umalo nije kostao gola i hvala bogu Coca je blokirao loptu. Inace je i Kosoric igrao sasvim solidno.
Beganovic je bez lopte odradio dobar posao jer je dobro cuvao krkana Baltu. A sto se lopte tice Beganovic je bio goli kur.ac.
Muftic nek se zahvali bogu sto sarajevo ima Varesanovica kao trenera pa nisu opucali na gol.
Hodzic junior: dobar
Mekic: solidan
Galic: los
Santos: nije dobio tri lopte da valja a nas najbolji igrac
Jasarevic: FUJ, inace krivac sto Santos nije dobio dobre lopte jer ih je on nabijao na njega ili pucao u aut. Gubi lopte pred golom i doveo nas je dva puta bas u kriticnu situaciju. Jednom je loptu dodao direkt u noge mulalica a drugi put procijenio lose kud ide lopte i prodje kraj njega direkt u noge dzafica.
Osteceni smo sto se sudjenja tice a nas treneraki mag pohvali sudije.
Sloga se mora dobiti, najbolje bi bilo na pocetku vec povesti pa onda otvoreno igrati na vise golova.
Ne smijemo vise igrati na 1:0 nego treba se poboljsati gol razlika kao i medjusobni omjer sa Velezom, Sarajevom i Sirokim. Male su razlike u bodovima i vrlo je moguce da ce omjer medjusobnih utakmnica i gol razlika odlucivati ko ce u evropu.
Zadnja izmjena: LegendaIvica, dana/u 08 mar 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Imas jednostavan odgovor, imaju bolji proizvod mladi igraca od nas u ovoj generaciji, a opcenito isto tako vise godina unazad. Nama su otisli Kocevic i Jaganjac koji bi mogli biti relevantni, ovako tanko. Cini mi se da je predsjednik kluba pricao u tome u kakvom je stanju omladinski pogon i da se radi neka analiza rada tako da ja kao navijac i ocekujem vise neki konkretan plan kako dalje po tom pitanju. Mi jos nismo vidili bilo kakvog pomaka.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:06Zanimljiv podatak barem meni
Dva igraca od 19 godina
Dok mi imamo samo dvojicu mladjih od 21 Drinu i Drlju koji imaju po 20
Ono standardno nase
Nemate vi pojma, prije početka sezone 75 posto navijaca ak se mogu tako nazvat ni sanjali nisu da mozemo biti sredina tabele, sad kad se rezultat neki ostvario ne valja mulalic, ne valja ovaj ne valja onaj, eto nek vi valjate... Ocete da igramo ko barcelona nekad jestel vi normalni... Rezultat ove sezone do sad vise nego odlican, amin da izborimo europu makar to bilo catanacio stilom... Sve isto ljudi iz sezone u sezonu mijenjate trenere svako kolo, nikad vam niko nece biti dobar da se pokojni Ivica vrati i njeg bi tjerali, mrš više
hulahopka je jedini normalan i realan ovdje.
Moje neko mišljenje je da bi Mulalic s obzirom na roster kakav imamo mogao okusati formaciju 3 5 2... Vrlo popularna danas a mogla bi nam donijeti neke promjene kad protiv slabijih dolazimo tesko u gol sanse.
Moje neko mišljenje je da bi Mulalic s obzirom na roster kakav imamo mogao okusati formaciju 3 5 2... Vrlo popularna danas a mogla bi nam donijeti neke promjene kad protiv slabijih dolazimo tesko u gol sanse.
-
- Kontakt:
Najtuznije od svega sto se samo prica i nista konkretno ne radiHansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:11Imas jednostavan odgovor, imaju bolji proizvod mladi igraca od nas u ovoj generaciji, a opcenito isto tako vise godina unazad. Nama su otisli Kocevic i Jaganjac koji bi mogli biti relevantni, ovako tanko. Cini mi se da je predsjednik kluba pricao u tome u kakvom je stanju omladinski pogon i da se radi neka analiza rada tako da ja kao navijac i ocekujem vise neki konkretan plan kako dalje po tom pitanju. Mi jos nismo vidili bilo kakvog pomaka.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:06Zanimljiv podatak barem meni
Dva igraca od 19 godina
Ono standardno nase
Tuga brt tuga mene to vise boli s omladinskim pogonom nego sto nema trofeja
- LegendaIvica
- Kontakt:
Imamo igrace koji su kvalitetni i nas kadar je sigurno medju 3 najbolja u ligi. Inace liga nam je najgora na planeti a nasi navijaci niti jednom nisu podbacili i u regionu smo isto tako Top3 po gledanost. U finansijskoj krizi ti je pola lige, Siroki krpi sa posudbama a Borac dobio velku finasijsku inekciju samo da vrati dugove od prosle sezone. Sloga, Sloboda pa cak i TC su finasijski u losem stanju. Igman i Leotar nisu u krizi ali imaju dosta manj Budzet od nas.addebisi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:14Nemate vi pojma, prije početka sezone 75 posto navijaca ak se mogu tako nazvat ni sanjali nisu da mozemo biti sredina tabele, sad kad se rezultat neki ostvario ne valja mulalic, ne valja ovaj ne valja onaj, eto nek vi valjate... Ocete da igramo ko barcelona nekad jestel vi normalni... Rezultat ove sezone do sad vise nego odlican, amin da izborimo europu makar to bilo catanacio stilom... Sve isto ljudi iz sezone u sezonu mijenjate trenere svako kolo, nikad vam niko nece biti dobar da se pokojni Ivica vrati i njeg bi tjerali, mrš više
Izvini bas smo BEZOBRAZNO sto se bunimo jer gledamo antifudbal zahvaljujuci mulalicu. Inace najgora liga svijeta i imas ovako dobre navijace i igrace a ti pravis taktiku izbij nabij.
Zadnja izmjena: LegendaIvica, dana/u 08 mar 2023, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I mene isto. Mi samo zivimo u nekoj zabludi da imamo nase igrace, a godinama nismo izbacili kvalitetnog igraca od Zolotica, Hodzica, Bajica i Hadziahmetovica. A previse godina proslo, dok oni jesu. Upravo kad mi nismo, oni jesu Kovacevica, Mihojevica, Mujakica. Toliko para se prikupi od clanarina a ne mozes izbaciti boljeg beka od Galica npr. Pa to je smijesno. Jedino eto sto me malo raduje sto smo doveli npr mladjeg Hodzica, pa sad Drlja koji su perspektivni igraci i mozes nesto od njih napraviti, ali nije to rijesenje ako nesto sto bi trebalo da bude ozbiljna skola ne moze da izbaci perspektivnog igraca.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:17Najtuznije od svega sto se samo prica i nista konkretno ne radiHansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:11Imas jednostavan odgovor, imaju bolji proizvod mladi igraca od nas u ovoj generaciji, a opcenito isto tako vise godina unazad. Nama su otisli Kocevic i Jaganjac koji bi mogli biti relevantni, ovako tanko. Cini mi se da je predsjednik kluba pricao u tome u kakvom je stanju omladinski pogon i da se radi neka analiza rada tako da ja kao navijac i ocekujem vise neki konkretan plan kako dalje po tom pitanju. Mi jos nismo vidili bilo kakvog pomaka.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:06Zanimljiv podatak barem meni
Dva igraca od 19 godina
Ono standardno nase
Mulalic def.nema kapacitet za ove igrace i to je to...nikakve promjene ne moze uraditi u trenutku kad ne ide,sve po sablonu...trenutno u BiH ne vidim nikoga ko ima viziju i istrpiti mladog igraca da ga spremi i u igru ubaci...moze li Zoran Mamic dok je na odsluzivanju kazne voditi klub u BiH.Onako pitam,a bilo bi zanimljivo.
- MocMahale444
LegendaIvica je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:24Imamo igrace koji su kvalitetni i nas kadar je sigurno medju 3 najbolja u ligi. Inace liga nam je najgora na planeti a nasi navijaci niti jednom nisu podbacili i u regionu smo isto tako Top3 po gledanost. U finansijskoj krizi ti je pola lige, Siroki krpi sa posudbama a Borac dobio velku finasijsku inekciju samo da vrati dugove od prosle sezone. Sloga, Sloboda pa cak i TC su finasijski u losem stanju. Igman i Leotar nisu u krizi ali imaju dosta manj Budzet od nas.addebisi je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:14Nemate vi pojma, prije početka sezone 75 posto navijaca ak se mogu tako nazvat ni sanjali nisu da mozemo biti sredina tabele, sad kad se rezultat neki ostvario ne valja mulalic, ne valja ovaj ne valja onaj, eto nek vi valjate... Ocete da igramo ko barcelona nekad jestel vi normalni... Rezultat ove sezone do sad vise nego odlican, amin da izborimo europu makar to bilo catanacio stilom... Sve isto ljudi iz sezone u sezonu mijenjate trenere svako kolo, nikad vam niko nece biti dobar da se pokojni Ivica vrati i njeg bi tjerali, mrš više
Izvini bas smo BEZOBRAZNO sto se bunimo jer gledamo antifudbal zahvaljujuci mulalicu. Inace najgora liga svijeta i imas ovako dobre navijace i igrace a ti pravis taktiku izbij nabij.
E bas tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pidru su MLS, Sabanovic u Angers liga 1Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:25I mene isto. Mi samo zivimo u nekoj zabludi da imamo nase igrace, a godinama nismo izbacili kvalitetnog igraca od Zolotica, Hodzica, Bajica i Hadziahmetovica. A previse godina proslo, dok oni jesu. Upravo kad mi nismo, oni jesu Kovacevica, Mihojevica, Mujakica. Toliko para se prikupi od clanarina a ne mozes izbaciti boljeg beka od Galica npr. Pa to je smijesno. Jedino eto sto me malo raduje sto smo doveli npr mladjeg Hodzica, pa sad Drlja koji su perspektivni igraci i mozes nesto od njih napraviti, ali nije to rijesenje ako nesto sto bi trebalo da bude ozbiljna skola ne moze da izbaci perspektivnog igraca.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:17Najtuznije od svega sto se samo prica i nista konkretno ne radiHansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:11
Imas jednostavan odgovor, imaju bolji proizvod mladi igraca od nas u ovoj generaciji, a opcenito isto tako vise godina unazad. Nama su otisli Kocevic i Jaganjac koji bi mogli biti relevantni, ovako tanko. Cini mi se da je predsjednik kluba pricao u tome u kakvom je stanju omladinski pogon i da se radi neka analiza rada tako da ja kao navijac i ocekujem vise neki konkretan plan kako dalje po tom pitanju. Mi jos nismo vidili bilo kakvog pomaka.
Kanuric Notthingam Forest (mada je na posudbi u eng nizeligasu ali je jos uvijek igrac premierligasa)
Kovacevic u Poljsku
Pa eo i Djokanovic u Tursku
I za svakog su uzeli pare
Dok nama najbolji omladinci bez prave prilike u prvom timu odu dzabe
-
- Kontakt:
Slazem se. Ali to je prije svega sto imaju bolji izbor mladi igraca od nas. Ne mozes reci da smo imali nekih igraca koji nisu dobili priliku osim evo Kocevic koji nije htio da potpise, i Jaganjca. Osim toga godinama nismo izbacili kvalitetnog mladog igraca i to je primarni razlog sto ih nemamo u ekipi. Kako ces npr sad ubaciti u19 igraca kad bacis pogled na tabelu te lige. Znaci radi se lose jednostavno je to razloga i nista drugo. Jedino pozitivno ako prikupimo nekog iz drugih klubova kao Hodzic i Drljo, ostalo tanko, i treba se drzati slicne politike u narednom periodu dok se neke stvari ne dignu na neki normalan nivo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:38Pidru su MLS, Sabanovic u Angers liga 1Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:25I mene isto. Mi samo zivimo u nekoj zabludi da imamo nase igrace, a godinama nismo izbacili kvalitetnog igraca od Zolotica, Hodzica, Bajica i Hadziahmetovica. A previse godina proslo, dok oni jesu. Upravo kad mi nismo, oni jesu Kovacevica, Mihojevica, Mujakica. Toliko para se prikupi od clanarina a ne mozes izbaciti boljeg beka od Galica npr. Pa to je smijesno. Jedino eto sto me malo raduje sto smo doveli npr mladjeg Hodzica, pa sad Drlja koji su perspektivni igraci i mozes nesto od njih napraviti, ali nije to rijesenje ako nesto sto bi trebalo da bude ozbiljna skola ne moze da izbaci perspektivnog igraca.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:17
Najtuznije od svega sto se samo prica i nista konkretno ne radi
Kanuric Notthingam Forest (mada je na posudbi u eng nizeligasu ali je jos uvijek igrac premierligasa)
Kovacevic u Poljsku
-
- Kontakt:
Nasa jedina trenutna vrijednost jeste sto smo velik klub u BiH okvirima i dobra podloga za perspektivne igrace da pokazu svoj kvalitet i naprave fin transfer i neku karijeru. To ja jedino vidim kao nasu vrijednost i to treba forsirati, doduse cini mi se da i Bekric to koristi tako da je ok.
-
- Kontakt:
Pa da al eto imas neke mladje npr onaj mali sto je bio na probi u BayernuHansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:45Slazem se. Ali to je prije svega sto imaju bolji izbor mladi igraca od nas. Ne mozes reci da smo imali nekih igraca koji nisu dobili priliku osim evo Kocevic koji nije htio da potpise, i Jaganjca. Osim toga godinama nismo izbacili kvalitetnog mladog igraca i to je primarni razlog sto ih nemamo u ekipi. Kako ces npr sad ubaciti u19 igraca kad bacis pogled na tabelu te lige. Znaci radi se lose jednostavno je to razloga i nista drugo. Jedino pozitivno ako prikupimo nekog iz drugih klubova kao Hodzic i Drljo, ostalo tanko, i treba se drzati slicne politike u narednom periodu dok se neke stvari ne dignu na neki normalan nivo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:38Pidru su MLS, Sabanovic u Angers liga 1Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 18:25
I mene isto. Mi samo zivimo u nekoj zabludi da imamo nase igrace, a godinama nismo izbacili kvalitetnog igraca od Zolotica, Hodzica, Bajica i Hadziahmetovica. A previse godina proslo, dok oni jesu. Upravo kad mi nismo, oni jesu Kovacevica, Mihojevica, Mujakica. Toliko para se prikupi od clanarina a ne mozes izbaciti boljeg beka od Galica npr. Pa to je smijesno. Jedino eto sto me malo raduje sto smo doveli npr mladjeg Hodzica, pa sad Drlja koji su perspektivni igraci i mozes nesto od njih napraviti, ali nije to rijesenje ako nesto sto bi trebalo da bude ozbiljna skola ne moze da izbaci perspektivnog igraca.
Kovacevic u Poljsku
Nije on slucajno tamo zavrsio il karic mali na probi u machesteru
Et taman ima 16 godina za kadete igra prvi su na tebeli
7 utakmica 5 golova zabio
Dino Šaran se zove
I interovi su ljudi kontaktirali Dininog agenta ne samo Bayernovi
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Krpa van forme, Ara van forme..
Amoah na 9?
Santos i Drljo po stranama. Napad brži od Junajtedovog.
Amoah na 9?
Santos i Drljo po stranama. Napad brži od Junajtedovog.