FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad ce se poklati Mulalic i Hodzic zbog ovog danas.
Za derbi imam reci samo - hvala Bogu, proslo je! Neregularno, debilno odgodjeno i odigrano u fuj uslovima.
Za derbi imam reci samo - hvala Bogu, proslo je! Neregularno, debilno odgodjeno i odigrano u fuj uslovima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mi samo nazadujemo i nazadujemo... Dok imamo ovako kvalitetne ljude u upravi i stručnom štabu nikad nećemo krenuti naprijed.
-
- Kontakt:
Ljudi opet je ovo dobro u neku ruku gledaj ovo Pitari su uložili 1,5 milion KM u ekipi, a mi mi se gusimo od dugova i uzmemo bod. Pogledaj te njihov roster pogledaj te nas. Većina igrača sa klupe može lagano igrat u prvom sastavu nekih od ekipa iz Premijer lige. Opet je ovo elham
Kakva kanta od igraca je Galic postao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sloga se mora dobiti, kako zna i umije.
Siroki tesko da ce do punog plijena u Posusju, fali im par igraca, a Posusju su svi alarmi upaljeni, nadam se da i Tuzla moze bod otkinut u Banjoj luci, mada su male sanse, jos kad bi pitari i Velez odigrali remi uz nas pobjedu protiv Sloge, bas i se stvari poslozile
Siroki tesko da ce do punog plijena u Posusju, fali im par igraca, a Posusju su svi alarmi upaljeni, nadam se da i Tuzla moze bod otkinut u Banjoj luci, mada su male sanse, jos kad bi pitari i Velez odigrali remi uz nas pobjedu protiv Sloge, bas i se stvari poslozile

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Došao po bod, uzeo bod.
Sranje bi bilo da smo zijanili, život bi nam se zakomplikovao. Nije bilo dobro u polju, opet, al' ****...
Mufta odličan. U21, u 5 deka s Benderom, ne vidim razlog što dijete ne bi nastavilo braniti.
Edis nikada neće biti ono što bi navijači željeli da bude tj igrati onako kako navijači to priželjkuju. S tim smo se trebali davno pomiriti. Hoće li ovo biti dovoljno za naše ciljeve ove godine... pitanje je.
Sranje bi bilo da smo zijanili, život bi nam se zakomplikovao. Nije bilo dobro u polju, opet, al' ****...
Mufta odličan. U21, u 5 deka s Benderom, ne vidim razlog što dijete ne bi nastavilo braniti.
Edis nikada neće biti ono što bi navijači željeli da bude tj igrati onako kako navijači to priželjkuju. S tim smo se trebali davno pomiriti. Hoće li ovo biti dovoljno za naše ciljeve ove godine... pitanje je.
Željezničar za život cijeli!
Utakmica je takva bila, šta god da bi zamijenio, osim kartona jer smo se tu kockali, šta god da bi uradio poremetio bih situaciju. Možda bi došlo do dizbalansa i toga smo se bojali. Dođe ovakva utakmica, gdje ne smiješ ništa da diraš. Nismo htjeli ništa dirati jer se sve prilagodilo na datu situaciju. Rizik je
trener koji ovo izjavi je za psihološkog proucavanja , pa ako ne rizikujes mozemo onda i banderu staviti na njegovo mjesto isti vrag
trener koji ovo izjavi je za psihološkog proucavanja , pa ako ne rizikujes mozemo onda i banderu staviti na njegovo mjesto isti vrag
- dubioza144
- Kontakt:
Nek se kolju Hodzic ce ga i otjerat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kad smo vec nahvalili Muftica bio bi red da mu ne psujemo sve redom kad kiksaSudoHusika je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:25Došao po bod, uzeo bod.
Ne kažem nuzno za tebe, nego opcenito
-
- Kontakt:
Da je Edis ono sto bi navijaci zeljeli ne bi on bio u Zelji nego u Sloveniji ili Hrvatskoj. Po mom imamo nerealna ocekivanja kad vidis na kojem smo nivou kao klub, da su pripreme u Konjicu na umjetnoj travi. Jednostavno imamo to sto imamo, a ljudi ne mogu da se pomire sa tim. Sami sebi otezavamo, nemamo toliko dobru ekipu da mozemo reci da nekoga trebamo da nadigramo. Sa borbom mozemo sa svakim kao sto smo danas pokazali, bez borbe ne mozemo ili jedva sa Leotarom. Samo trebamo da trazimo maksimalno zalaganje od igraca, a vjerovatno cemo izgledati bolje na terenu sa vremenom, posto realno imali smo smijesne pripreme.
Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.
- Bersaga
- Kontakt:
Precjenili smo ih. Čvrsti defanzivno ali smo morali malo više ofanzivniji biti. Bod zadovoljavajući, igra baš i ne. Sumnjiva situacija i nadam se da će biti neki snimak kada su naši tražili gol, čist penal nad Santosom, Šerbečić ga koljenom udario po listu desne noge, jeste da nema koristi sad ali eto.
Muftić ima sposobnost da ispuca loptu preko pola terena gdje automatski stvara prednost nad Benderom, ostalo je u 5 deka. Vakat je bio za mini odmor Galića, poželjno bi bilo malo i Sulju na klupu, ne ide. Aco je baš ozbiljno shvatio onu "u kost" i neka je
Dobiti ako treba i "na guzove" Slogu, samo da se to dobije, očekujem nekog po zadataku da nam "dijeli pravdu".
Uzvratna kupa u četvrtak
, Zvijezdi blokirani računi, upitan nastavak sezone.
@delinjo pa i Guardiola ne mijenja, šta je sad problem
Ovaj Edis baš bezobrazan, GIBRA ovdje 4 dana vazi da ćemo biti "ledeni" ako Muftić i Aco budu igrali a on ni mukaet
Muftić ima sposobnost da ispuca loptu preko pola terena gdje automatski stvara prednost nad Benderom, ostalo je u 5 deka. Vakat je bio za mini odmor Galića, poželjno bi bilo malo i Sulju na klupu, ne ide. Aco je baš ozbiljno shvatio onu "u kost" i neka je

Dobiti ako treba i "na guzove" Slogu, samo da se to dobije, očekujem nekog po zadataku da nam "dijeli pravdu".
Uzvratna kupa u četvrtak

@delinjo pa i Guardiola ne mijenja, šta je sad problem

Ovaj Edis baš bezobrazan, GIBRA ovdje 4 dana vazi da ćemo biti "ledeni" ako Muftić i Aco budu igrali a on ni mukaet

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 08 mar 2023, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Po cemu imamo to najjaci napad? Sto ne postizemo golove ako imam takav napad? Protiv Leotara si imao 2 dobre prilike prije njihovog gola pa nismo postigli gol. Onda su ti falila 3 kljucna igraca Santos, Stilic, i Hodzic. Nemamo mi 2 takva igraca ni blizu pa da eto moras nesto vise.Alipasino je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:39Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ne postižeš golove zato što nemaš ni sistem, ni igru.Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:44Po cemu imamo to najjaci napad? Sto ne postizemo golove ako imam takav napad? Protiv Leotara si imao 2 dobre prilike prije njihovog gola pa nismo postigli gol. Onda su ti falila 3 kljucna igraca Santos, Stilic, i Hodzic. Nemamo mi 2 takva igraca ni blizu pa da eto moras nesto vise.Alipasino je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:39Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.
Ustvari imaš sistem, al on se svodi na izbij-nabij. Baš ono što odgovara našim napdačima.
- Bersaga
- Kontakt:
Čist gol ko suza

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Po imenima.Stilic Santos Hamo Krpic Hodzic.Navedi bolji.
-
- Kontakt:
Kako mislis nemas sistem ni igru, kad si imao prilike koje nisi realizovao, znaci falilo koncentracije kod napadaca. 2 stative na haman prazan gol protiv Leotara. Cuj sistem.drzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:45Ne postižeš golove zato što nemaš ni sistem, ni igru.Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:44Po cemu imamo to najjaci napad? Sto ne postizemo golove ako imam takav napad? Protiv Leotara si imao 2 dobre prilike prije njihovog gola pa nismo postigli gol. Onda su ti falila 3 kljucna igraca Santos, Stilic, i Hodzic. Nemamo mi 2 takva igraca ni blizu pa da eto moras nesto vise.Alipasino je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:39Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.
Ustvari imaš sistem, al on se svodi na izbij-nabij. Baš ono što odgovara našim napdačima.
Kad nam je danas Jasarevic bio najbolji igrac sta reci..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 68 gostiju.