FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
20%
2. Borbu za Evropu
111
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
39
16%

Ukupno glasova: 247

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 08 mar 2023, 16:12

Sad ce se poklati Mulalic i Hodzic zbog ovog danas.

Za derbi imam reci samo - hvala Bogu, proslo je! Neregularno, debilno odgodjeno i odigrano u fuj uslovima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 08 mar 2023, 16:13

Mi samo nazadujemo i nazadujemo... Dok imamo ovako kvalitetne ljude u upravi i stručnom štabu nikad nećemo krenuti naprijed.

farisbond245
Kontakt:

Post Postao/la farisbond245 » 08 mar 2023, 16:14

Ljudi opet je ovo dobro u neku ruku gledaj ovo Pitari su uložili 1,5 milion KM u ekipi, a mi mi se gusimo od dugova i uzmemo bod. Pogledaj te njihov roster pogledaj te nas. Većina igrača sa klupe može lagano igrat u prvom sastavu nekih od ekipa iz Premijer lige. Opet je ovo elham

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 mar 2023, 16:17

Kakva kanta od igraca je Galic postao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 mar 2023, 16:22

Sloga se mora dobiti, kako zna i umije.
Siroki tesko da ce do punog plijena u Posusju, fali im par igraca, a Posusju su svi alarmi upaljeni, nadam se da i Tuzla moze bod otkinut u Banjoj luci, mada su male sanse, jos kad bi pitari i Velez odigrali remi uz nas pobjedu protiv Sloge, bas i se stvari poslozile :pray:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 08 mar 2023, 16:25

Došao po bod, uzeo bod.
Sranje bi bilo da smo zijanili, život bi nam se zakomplikovao. Nije bilo dobro u polju, opet, al' ****...

Mufta odličan. U21, u 5 deka s Benderom, ne vidim razlog što dijete ne bi nastavilo braniti.

Edis nikada neće biti ono što bi navijači željeli da bude tj igrati onako kako navijači to priželjkuju. S tim smo se trebali davno pomiriti. Hoće li ovo biti dovoljno za naše ciljeve ove godine... pitanje je.
Željezničar za život cijeli!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 mar 2023, 16:29

Utakmica je takva bila, šta god da bi zamijenio, osim kartona jer smo se tu kockali, šta god da bi uradio poremetio bih situaciju. Možda bi došlo do dizbalansa i toga smo se bojali. Dođe ovakva utakmica, gdje ne smiješ ništa da diraš. Nismo htjeli ništa dirati jer se sve prilagodilo na datu situaciju. Rizik je

trener koji ovo izjavi je za psihološkog proucavanja , pa ako ne rizikujes mozemo onda i banderu staviti na njegovo mjesto isti vrag

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 mar 2023, 16:32

LjoZee je napisao/la:
08 mar 2023, 16:12
Sad ce se poklati Mulalic i Hodzic zbog ovog danas.

Za derbi imam reci samo - hvala Bogu, proslo je! Neregularno, debilno odgodjeno i odigrano u fuj uslovima.
Nek se kolju Hodzic ce ga i otjerat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 08 mar 2023, 16:34

SudoHusika je napisao/la:
08 mar 2023, 16:25
Došao po bod, uzeo bod.
Sranje bi bilo da smo zijanili, život bi nam se zakomplikovao. Nije bilo dobro u polju, opet, al' ****...

Mufta odličan. U21, u 5 deka s Benderom, ne vidim razlog što dijete ne bi nastavilo braniti.

Edis nikada neće biti ono što bi navijači željeli da bude tj igrati onako kako navijači to priželjkuju. S tim smo se trebali davno pomiriti. Hoće li ovo biti dovoljno za naše ciljeve ove godine... pitanje je.
Kad smo vec nahvalili Muftica bio bi red da mu ne psujemo sve redom kad kiksa
Ne kažem nuzno za tebe, nego opcenito

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 mar 2023, 16:37

Da je Edis ono sto bi navijaci zeljeli ne bi on bio u Zelji nego u Sloveniji ili Hrvatskoj. Po mom imamo nerealna ocekivanja kad vidis na kojem smo nivou kao klub, da su pripreme u Konjicu na umjetnoj travi. Jednostavno imamo to sto imamo, a ljudi ne mogu da se pomire sa tim. Sami sebi otezavamo, nemamo toliko dobru ekipu da mozemo reci da nekoga trebamo da nadigramo. Sa borbom mozemo sa svakim kao sto smo danas pokazali, bez borbe ne mozemo ili jedva sa Leotarom. Samo trebamo da trazimo maksimalno zalaganje od igraca, a vjerovatno cemo izgledati bolje na terenu sa vremenom, posto realno imali smo smijesne pripreme.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 mar 2023, 16:39

Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 08 mar 2023, 16:41

Precjenili smo ih. Čvrsti defanzivno ali smo morali malo više ofanzivniji biti. Bod zadovoljavajući, igra baš i ne. Sumnjiva situacija i nadam se da će biti neki snimak kada su naši tražili gol, čist penal nad Santosom, Šerbečić ga koljenom udario po listu desne noge, jeste da nema koristi sad ali eto.
Muftić ima sposobnost da ispuca loptu preko pola terena gdje automatski stvara prednost nad Benderom, ostalo je u 5 deka. Vakat je bio za mini odmor Galića, poželjno bi bilo malo i Sulju na klupu, ne ide. Aco je baš ozbiljno shvatio onu "u kost" i neka je :salut:
Dobiti ako treba i "na guzove" Slogu, samo da se to dobije, očekujem nekog po zadataku da nam "dijeli pravdu".
Uzvratna kupa u četvrtak :damn: , Zvijezdi blokirani računi, upitan nastavak sezone.
@delinjo pa i Guardiola ne mijenja, šta je sad problem :mrgreen:
Ovaj Edis baš bezobrazan, GIBRA ovdje 4 dana vazi da ćemo biti "ledeni" ako Muftić i Aco budu igrali a on ni mukaet :rol:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 08 mar 2023, 16:41

Idemo dalje
slika

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 08 mar 2023, 16:41

slika

slika
Ovo je gol...
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 08 mar 2023, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 mar 2023, 16:44

Alipasino je napisao/la:
08 mar 2023, 16:39
Vama je vadiona sto nismo izgubili od pitara a ne sto nismo pobjedili.Znaci nek nismo zijanili to je bitno od strasnih pitara.Mi imamo najaci napad a dali 2-3 gola u 3 tekme.Ovo je najgora opcija a to je da se navijač vec naviko da bi mozda mogli u Evropu i nismo zijanili od jufkica.Bravo.
Po cemu imamo to najjaci napad? Sto ne postizemo golove ako imam takav napad? Protiv Leotara si imao 2 dobre prilike prije njihovog gola pa nismo postigli gol. Onda su ti falila 3 kljucna igraca Santos, Stilic, i Hodzic. Nemamo mi 2 takva igraca ni blizu pa da eto moras nesto vise.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 08 mar 2023, 16:45

Hansestadt je napisao/la:
08 mar 2023, 16:44
Alipasino je napisao/la:
Po cemu imamo to najjaci napad? Sto ne postizemo golove ako imam takav napad? Protiv Leotara si imao 2 dobre prilike prije njihovog gola pa nismo postigli gol. Onda su ti falila 3 kljucna igraca Santos, Stilic, i Hodzic. Nemamo mi 2 takva igraca ni blizu pa da eto moras nesto vise.
Ne postižeš golove zato što nemaš ni sistem, ni igru.

Ustvari imaš sistem, al on se svodi na izbij-nabij. Baš ono što odgovara našim napdačima.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 08 mar 2023, 16:46

zeljovac21 je napisao/la:
08 mar 2023, 16:41
slika

slika
Ovo je gol...
Čist gol ko suza :puke:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 mar 2023, 16:46

Po imenima.Stilic Santos Hamo Krpic Hodzic.Navedi bolji.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 mar 2023, 16:46

drzgemboadislic je napisao/la:
08 mar 2023, 16:45
Hansestadt je napisao/la:
08 mar 2023, 16:44
Alipasino je napisao/la:
Ne postižeš golove zato što nemaš ni sistem, ni igru.

Ustvari imaš sistem, al on se svodi na izbij-nabij. Baš ono što odgovara našim napdačima.
Kako mislis nemas sistem ni igru, kad si imao prilike koje nisi realizovao, znaci falilo koncentracije kod napadaca. 2 stative na haman prazan gol protiv Leotara. Cuj sistem.

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 08 mar 2023, 16:47

Kad nam je danas Jasarevic bio najbolji igrac sta reci..

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 68 gostiju.