FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A da za pocetak Avramu damo malo kontinuiteta kao Dalari pa da pricamo jel valja ili ne? Vrijeme je da pocne od prve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Enedin Mulalic
Reako sam prije 4-5 mjeseca on mora da igra i da je bolji od Muse. a ovde meni sve jeb.... sta imam. 

avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi
kome bog dragi da sve da dobije internet i tastaturu...
samo neka sinara igra i neka ni jedna novinarska pica ne smije pitati zasto momak igra kada i budala vidi da nije kvalitet ni za Jedinstvo Bihac...
Avram kako je usao i Vrancic dosao sebi, jer nije morao da nabija loptu 30 metara kroz prazann prostor

samo neka sinara igra i neka ni jedna novinarska pica ne smije pitati zasto momak igra kada i budala vidi da nije kvalitet ni za Jedinstvo Bihac...
Avram kako je usao i Vrancic dosao sebi, jer nije morao da nabija loptu 30 metara kroz prazann prostor
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sve potpisujem. Ovdje je remi skoro ko izgubljena utakmica.nokee je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:21Mulalic, Balta i Ziljkic odlicni.
Serbecic i Martinovic korektno.
Vrancic nije partija kao protiv Sirokog kao ni utakmica citava.
Varesanovic Dal katastrofa
Hamza isto prilicno lose, mozda i najbolju priliku upropastio.
Ovo s klupe sto je uslo po meni jos vece razocarenje. Avram 2 puta petom nesta pokusava i proda loptu, bas je lose odigro,a ocekivo sam od njega nesto.
Dzafic rijesiti ga se sto prije, po meni je on ostao od ovih ljetnih mega pojacanja za otpisa..
Dzafic Salcin Mustafic Vrsajevic ili Musa i Tomasevic su visak kod nas definitivno.
Utakmica ko prijateljska i tacno se vidio strah od poraza. To je to. Malo vise muda sa nase strane nebi bilo lose..
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Strašno šta ljudi pišu, čojk povezao čitavu ekipu u ono malo što je odigrao. Probijao ovaj prvi blok Željine odbrane i gurao lopte konstantno u onaj prostor između redova, nešto što Dal ni u snu ne može raditi.Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:40avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi![]()
![]()
Da je startao siguran sam da bi ovo uzeli 2 razlike, taman njegov kvalitet nam je falio da se prevaga napravi, ništa više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nruda nije dao 5 pegolova i 9 asistencija u utakmkci ! Neka igra simcina koja se kao slina vuce. Mi pocinjemo utakmicu sa deset igraca, i sudija jedanaesti. Nek nas yebu, imaju evo botova i ovde... Valja placati i njih !!! Puno je ulozio influenser...Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:40avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mulalić i Ziljkić najbolji, odbrana uradila svoje, ostalo je prosjek.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Puno se sere, evo ja prvi psujem ali neuobicajeno za mene, huja me prosla kroz pola sata, inace danima ne izlazi iz mene. Valjda zato jer sam ohladio i od evrope i ovih utakmica, ne do bog nikome.
Glavni kreator ti ovo mladunce, sta ocekujete? Kako se osjeca jedan Avramovski koji dalu grije klupu, kako ces ga natjerati da igra? Sta ce vrancic iz engleske da stvara sa dalom u igri? Od koga oliveira da ocekuje lopte? Dobro su ovi momci ikako zajedno.
Rahmetli kmeljo se moze dobiti i bez trenera ali kad bi igrali najkvalitetniji, a ne tebi cirjak tribina a avram klupa. Zamisli ti dodjes u neki klub kao pojacanje, stranac i covjek te jednu stavi 90 minuta, sljedecu si na tribini, sljedeca opet 90 pa opet tribina.. Haj bogati
Glavni kreator ti ovo mladunce, sta ocekujete? Kako se osjeca jedan Avramovski koji dalu grije klupu, kako ces ga natjerati da igra? Sta ce vrancic iz engleske da stvara sa dalom u igri? Od koga oliveira da ocekuje lopte? Dobro su ovi momci ikako zajedno.
Rahmetli kmeljo se moze dobiti i bez trenera ali kad bi igrali najkvalitetniji, a ne tebi cirjak tribina a avram klupa. Zamisli ti dodjes u neki klub kao pojacanje, stranac i covjek te jednu stavi 90 minuta, sljedecu si na tribini, sljedeca opet 90 pa opet tribina.. Haj bogati
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 08 mar 2023, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Taoci porodice Varesanovic !!! Sjeme im se zatrlo inshallah !!!holyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:58Puno se sere, evo ja prvi psujem ali neuobicajeno za mene, huja me prosla kroz pola sata, inace danima ne izlazi iz mene. Valjda zato jer sam ohladio i od evrope i ovih utakmica, ne do bog nikome.
Glavni kreator ti ovo mladunce dabogda ligamente iskidalo, sta ocekujete? Kako se osjeca jedan Avramovski koji dalu grije klupu, kako ces ga natjerati da igra? Sta ce vrancic iz engleske da stvara sa dalom u igri? Od koga oliveira da ocekuje lopte? Dobro su ovi momci ikako zajedno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zuti kartoni
FK VELEŽ
Haskić Nermin (IGRAČ) 2
Zeljković Samir (IGRAČ) 2
Vehabović Edo (IGRAČ)
FK VELEŽ
Haskić Nermin (IGRAČ) 2
Zeljković Samir (IGRAČ) 2
Vehabović Edo (IGRAČ)
Ja,u pravu si kako je igracina Avram usao ,4-5 100 % sansi i dva gola !!Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:40avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi![]()
![]()

Avram je goli invalidski qurac. To treba tjerati hovnjivom motkom. I Dala da se razumijemo. Mada Dal je u odnosu na Avrama,mlad i zdrav ,sto ovaj nece biti nikada,zato prvo Avrama otjerati a o Dalu razmisliti . I Vrancicu se zahvaliti. To je samo jedan ubogi starac,koji ce nam qurac,nismo sirotiste za ostarjele konje !!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kakve veze ima sto je mlad kad je glup, bezobrazan i zivotni cilj mu je nekome kroz noge provuci loptu. I samo jurca u napad ne bi li dao kakav gol a to sto je ostavio iza sebe 30 kvadratnih metara praznih, gdje vrancic nedovoljno spreman pokrivati 2 pozicije da bi se eto ko neko prodao..Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:04Ja,u pravu si kako je igracina Avram usao ,4-5 100 % sansi i dva gola !!Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:40avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi![]()
![]()
Avram kako je usao i Vrancic dosao sebi, jer nije morao da nabija loptu 30 metara kroz prazann prostor![]()
Avram je goli invalidski qurac. To treba tjerati hovnjivom motkom. I Dala da se razumijemo. Mada Dal je u odnosu na Avrama,mlad i zdrav ,sto ovaj nece biti nikada,zato prvo Avrama otjerati a o Dalu razmisliti . I Vrancicu se zahvaliti. To je samo jedan ubogi starac,koji ce nam qurac,nismo sirotiste za ostarjele konje !!
Vrancica mi je dovoljno vidjeti kako primi loptu okrene se u zeljeni prostor s jednim dodirom osvojenim. Sta ocekujes od momka 33 godine da bude ko Djokan. Pa nie niko Dalova mazga.. da mu pridonosis a da on protraci. Cim prije sin sjedne na klupu mi cemo izgledati organitzovanije, kvalitetnije, opasnije i bolje. Pa i kada i ta mlohava pritka dobije sansu mozda i nesto pokaze u sistemu gdje se zna ko sta radi.
Eto on ce nam biti desetka.. nema samo smo njega cekali, nasljednik Dzeke... dajte
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje su oni sto su najavljivali karanje plave kurave? Nikad doci pameti pojedinci.
Kone su zadovoljne bodom, tacno se vidi koliki strah su imali.
No sta reci za naseg tokmaka na klupi i njegovog sina. Yebali jedan drugog, neka odyebu od svetinje, jer zbog guranja sincine mi cemo izvisiti iz Evrope. Lik samo smeta na terenu.
Na njegovoj poziciji je trebao poceti Guliashvili. Ne bi ni Avrama jer nije brz. Gulash bi im pravio strašne probleme na poziciji AM i to bi bilo neke vrste iznenadjenje za njih. Desno krilo bi stavio Kyeremeha.
No sve u svemu bolje od ovog vjerovatno nije moglo. Bod dobar konama, bod izgleda dobar i Mirzi samo nek nije poraz ha ja.
Kone su zadovoljne bodom, tacno se vidi koliki strah su imali.
No sta reci za naseg tokmaka na klupi i njegovog sina. Yebali jedan drugog, neka odyebu od svetinje, jer zbog guranja sincine mi cemo izvisiti iz Evrope. Lik samo smeta na terenu.
Na njegovoj poziciji je trebao poceti Guliashvili. Ne bi ni Avrama jer nije brz. Gulash bi im pravio strašne probleme na poziciji AM i to bi bilo neke vrste iznenadjenje za njih. Desno krilo bi stavio Kyeremeha.
No sve u svemu bolje od ovog vjerovatno nije moglo. Bod dobar konama, bod izgleda dobar i Mirzi samo nek nije poraz ha ja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A i sto se na ostalim temama prica da je utakmica odron, ocjenjuje se i ponizava kvalitet lige odmah poslije 90min sto i jeste chetnicki cilj.
Cisto informativno zadnjih 10 derbija je 3x zanimljivije bilo od zadnjih 10 između zvezde i partizana. Mora i kod nas nekad završiti 0-0.
Cisto informativno zadnjih 10 derbija je 3x zanimljivije bilo od zadnjih 10 između zvezde i partizana. Mora i kod nas nekad završiti 0-0.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
SANU 2 - OPREZNO BOSANCI I HERCEGOVCIholyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:17A i sto se na ostalim temama prica da je utakmica odron, ocjenjuje se i ponizava kvalitet lige odmah poslije 90min sto i jeste chetnicki cilj.

- 1 9 4 6 -
narodski receno mi smo goli Qrac,ide jos jedna rekonstrukcija na ljeto
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
A samo da si izbrisao ovo "anti"...Antikloc je napisao/la: ↑08 mar 2023, 16:04Ja,u pravu si kako je igracina Avram usao ,4-5 100 % sansi i dva gola !!Pantelija je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:40avramovski z a15 min 3 sanse kreirao, kaze pete neke izvodi![]()
![]()
Avram kako je usao i Vrancic dosao sebi, jer nije morao da nabija loptu 30 metara kroz prazann prostor![]()
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Haj vi meni recite isplati li se otici do Travnika vs Velez uzimajuci u obzir da mi je zadnja tekma bila derbi na Grbavici i bas sam pozelio gledat Rajvo 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dadox, r3m1, RaymondRed i 41 gost.