FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
EDISE ODLAZI!!!
drzgemboadislic je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:04Ovaj brat se javi svaki put kad odigramo loše.
Registrovan je 2021, a ima 150+ postova. Eto toliko smo loši...
A moj prijatelju, šta se imam javiti kad pobijedimo. Ubij, izbij, nabij, uguraj jedan gol i to je to. Najmanje 15 godina kod nas ne postoji ništa dobro, ni u jednoj jedinoj pobjedi. Tuga, šok i nevjerica da iko kod nas zaslužuje platu, a zaveden je na platnom spisku kao čak "fudbaler".
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
dva najgluplja trenera u historiji BH fudbala ,ali opet treba popusiti **** Mulalicu i za ovo
-
- Kontakt:
Ja zadovoljan,treba biti realan malo. Jedino sto zamjeram je te izmjene,mogle se ranije uraditi ali haj,bod po bod i Evropa blizu.
Mulalić je trener za ekipe koje se borbe za opstanak... Nije pokazao nimalo zelje za pobjedom.
-
- Kontakt:
Ma sta ce Kosorić čovjek nas je spasio 2 puta kapiten

Njemu je bilo bitno da ne izgubi.Libo ganje za igru.Fuj.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta serete sad koda smo izgubili 3-4 razlike... Neriješeno i ćao.... Halo ljudi Igman ti je 3 gola uvalio i razvalio te... Šta ste očekivali
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
"Išli smo da pobjedimo" - Edis Mulalić
-
- Kontakt:
Upravo tako. Ako mi nesto zelimo da napravimo mora to biti borbom kao i prosle polusezone. Danas je bio dobar pristup i onda mozes da upises bod protiv direktnog konkurenta.Railwayman30 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:09Ja zadovoljan,treba biti realan malo. Jedino sto zamjeram je te izmjene,mogle se ranije uraditi ali haj,bod po bod i Evropa blizu.
3 boda od Evrope degeni
-
- Kontakt:
🫡Hansestadt je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:12Upravo tako. Ako mi nesto zelimo da napravimo mora to biti borbom kao i prosle polusezone. Danas je bio dobar pristup i onda mozes da upises bod protiv direktnog konkurenta.Railwayman30 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:09Ja zadovoljan,treba biti realan malo. Jedino sto zamjeram je te izmjene,mogle se ranije uraditi ali haj,bod po bod i Evropa blizu.
Protiv bolje i skuplje ekipe bod. Izgledali smo čvrsto i kompaktno. 
3 boda od Europe, u 1/4 finalu KUP-a.

3 boda od Europe, u 1/4 finalu KUP-a.
U drugom dijelu cim smo spustili lotpu na zemlju i odigrali par pasova po sredini poceli smo i igrat, a oni su poceli sirit i nadjosmo mjesta da igramo.
Cim smo je poceli dizat izgubismo tempo i ode sve u tri lijepe
Coca je ovu utakmicu imo vise nabijanja lopte u zrak nego svi nasi golmani u sezoni
Cim smo je poceli dizat izgubismo tempo i ode sve u tri lijepe
Coca je ovu utakmicu imo vise nabijanja lopte u zrak nego svi nasi golmani u sezoni
- MocMahale444
Kuhar nas corbu danas udario
Ova uprava ako nastavi sa Edisom mogu se pozdraviti od el.
Edis nije “kuhar” za Želje iako ima sve sastojke.
Edis Mulalic je unistio solidnu ekipu Željezničara, on je najveci problem sto se ekipe tice, on mora otici za dobrobit kluba inace tonemo uz Kuhara našeg.
Ponizio je Stilica i Aru. Ponižava klub svaki put kad se pojavi u javnosti. On pomocnici napolje.
Bekricu džaba dovodis igrace kad ce ih Kuhar Edis unistuti ubiti u pojam.
Edise odlazi

Ova uprava ako nastavi sa Edisom mogu se pozdraviti od el.
Edis nije “kuhar” za Želje iako ima sve sastojke.
Edis Mulalic je unistio solidnu ekipu Željezničara, on je najveci problem sto se ekipe tice, on mora otici za dobrobit kluba inace tonemo uz Kuhara našeg.
Ponizio je Stilica i Aru. Ponižava klub svaki put kad se pojavi u javnosti. On pomocnici napolje.
Bekricu džaba dovodis igrace kad ce ih Kuhar Edis unistuti ubiti u pojam.
Edise odlazi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ja zadovoljan s taktikom , ugusili smo pitare uzeli smo bod ekipi koja je je potrosila skoro milion ipo na pojacanja
Jedino sto mi smeta sto se kasno reaguje s izmjenama i sto se forsiraju duge lopte na santosa
Ali ok
Idemo dalje slijede nam dva teska godtovanja ali dva gostovanja kljucna
Naprijed zeljo ljubavi moja
Ne znam sta se zalite
Sta bi uradili i kako bi reagivi da nam sve funkcionise i da imamo milion ipo za pojacanja
I da ovako odgiramo
Jedino sto mi smeta sto se kasno reaguje s izmjenama i sto se forsiraju duge lopte na santosa
Ali ok
Idemo dalje slijede nam dva teska godtovanja ali dva gostovanja kljucna
Naprijed zeljo ljubavi moja
Ne znam sta se zalite
Sta bi uradili i kako bi reagivi da nam sve funkcionise i da imamo milion ipo za pojacanja
I da ovako odgiramo
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lekqqq1921 i 38 gostiju.