Ma ide on nakon iduce sezone u Lyon ili Marseille pa ce postati zanimljiv i Holandiji. Ne treba nam novi slucaj Ibrahimovic.
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Momčino ugledaj se na Ahmedhodžića.
Anel igra u Sheffieldu pa se nije digao kao ova kita što će fol igrati za Holandeze, prvo skoči pa reci hop.
Anel igra u Sheffieldu pa se nije digao kao ova kita što će fol igrati za Holandeze, prvo skoči pa reci hop.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momcina je izbrisao IG, nije navikao na seljakluk i lopovluk nasih ljudi.
Bio je impulsivan, treba mu oprostiti, mlad je.
Svi bi mi isto reagovali da nam gazda obeca kule i gradove i onda promovise sugavca koji nista ne radi.
Svi bi mi isto reagovali da nam gazda obeca kule i gradove i onda promovise sugavca koji nista ne radi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sad će reći da je hackovan 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Momak je bez reprezentacije došao do Tuluza, o čemu pričamo.. Šta treba moliti da ga pozovu ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:41Momcina je izbrisao IG, nije navikao na seljakluk i lopovluk nasih ljudi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kad ga Husara bude zastupao pričaćemo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobro je
Kao sto sam i pretpostavio...
Hadzibegicu, bio si mi mrzak od prvog dana...Sada pogotovo.
Crko dabogda ako je Hamulic zbog talova ostao bez poziva.
Živ i zdrav bio ako si to ipak sam tako odlučio (bez obzira što si pogrijesio).
Nadam se da ce Hamulic kada malo ohladi glavu ipak zbog nas navijača razmišljati u pozitivnom smjeru.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Beli smiri ga, a mi cemo rijesiti sa ovom senilnom budalom.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Druze, ako mu je obecano, normalno da ce burno reagovati. Sto ce onda Tahirovic u reprezentaciji? Hadzikadunic? Duljevic? Niko od njih ne igra, a dobili poziv.Konzerva je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:36I hadzibegicava greska i hamuliceva greska,
Hadzibegiceva sto ga nije pozvao i ukazao mu da se ozbiljno racuna na njega u buducnosti...a ovaj sto odmah odrice se repke , pa jaraneeee nisi ni zaigrao za Toulose kako valja a ni gola u prvenstvu nisi dao...stani malo ,spusti se na zemlju momcino.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cime se ovaj lik inace bavi? Sumnjiv mi je. Mislim da je i on ukljucen u menadzerske igre.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
19vendetta87 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:56Druze, ako mu je obecano, normalno da ce burno reagovati. Sto ce onda Tahirovic u reprezentaciji? Hadzikadunic? Duljevic? Niko od njih ne igra, a dobili poziv.Konzerva je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:36I hadzibegicava greska i hamuliceva greska,
Hadzibegiceva sto ga nije pozvao i ukazao mu da se ozbiljno racuna na njega u buducnosti...a ovaj sto odmah odrice se repke , pa jaraneeee nisi ni zaigrao za Toulose kako valja a ni gola u prvenstvu nisi dao...stani malo ,spusti se na zemlju momcino.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako Fare ovih dana dropne ded usred kafica znaj da je do tebe a ne Husare ...hurem je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:49Kao sto sam i pretpostavio...
Nadam se da ce Hamulic kada malo ohladi glavu ipak zbog nas navijača razmišljati u pozitivnom smjeru.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Meni je ovo kao kad te odbije djevojka do koje ti i nije bilo pretjerano stalo pa se sad pravis da je apsolutno nisi htioUnofficialpage je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:10Glupost, čuj nećeš igrati jer nisi dobio poziv. Ne igra od decembra, tek došao u klub i tu ponekad uđe. Da je trebao dobiti poziv jest ali nakon prvog nepozivanja odmah reći neću više onda i ne moraš. Nisi još uvijek takva klasa da možeš uslovljavati repku.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AndreWilliams
- Kontakt:
Said Van Hamulić
slazem se da ga trebalo pozvati, s obzirom ko se sve zove, vise sam na hamulicevoj strani nego hadzibegicevoj.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:56Druze, ako mu je obecano, normalno da ce burno reagovati. Sto ce onda Tahirovic u reprezentaciji? Hadzikadunic? Duljevic? Niko od njih ne igra, a dobili poziv.Konzerva je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:36I hadzibegicava greska i hamuliceva greska,
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dzaba, steta je napravljena. Sad klosari iz saveza imaju odlican razlog i opravdanje da ga vise ne pozivaju.
I ovo sa obecanjima nije istina. Njemu je bilo obecano da ce biti pozvan za onaj termin za prijateljske, a ne za ovaj sad. U zadnja skoro 4 mjeseca je odigrao 60 minuta fudbala i morao je ocekivati da postoji sansa da ne bude pozvan, cak sam i napisao ovdje prije par sedmica da se pribojavam da ga nece pozvati.
Iako je zasluzio da se nadje ispred ovih debila na spisku i bez minuta, to ne opravdava bahacenje po drustvenim mrezama.
Ma ko me je imalo upratio zna kako pišem i da ne mislim tako.DaVinci je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:58Ako Fare ovih dana dropne ded usred kafica znaj da je do tebe a ne Husare ...hurem je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:49Kao sto sam i pretpostavio...
Nadam se da ce Hamulic kada malo ohladi glavu ipak zbog nas navijača razmišljati u pozitivnom smjeru.![]()

Ali neću izbrisati post kao Said.
Totalno sam razočaran jer je pozvao svakako preko broja od 23.
Koja je razlika pozvati onda 25 ili 26?!
Jasno da si ga mogao ubaciti na spisak bilo kako.
Neam pojma, vidim da se vrti oko repke i da je poprilicno upucen.
To je to.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:56Druze, ako mu je obecano, normalno da ce burno reagovati. Sto ce onda Tahirovic u reprezentaciji? Hadzikadunic? Duljevic? Niko od njih ne igra, a dobili poziv.