Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Ubleha.
Ma puna posrska Kovacevicu Halilhodzicu Saihamidzicu, papcu i ostalim
Sta imas igrati ovdje kad je svake godine sve isto
Na osnovu pozvanih igraca sve je jasno
Manite mi price nebitan je ovaj nece uci u igru
Bitan je i karabeg kao fizioterapeut a da ne bude bitan mesanovic od 31 godinu
Sve je bitno i zato dok sute dzeko pjanic spahic i ostali, nemamo se pravo ljutit na gore nabrojane ste nece ili ne zele
Sta imas igrati ovdje kad je svake godine sve isto
Na osnovu pozvanih igraca sve je jasno
Manite mi price nebitan je ovaj nece uci u igru
Bitan je i karabeg kao fizioterapeut a da ne bude bitan mesanovic od 31 godinu
Sve je bitno i zato dok sute dzeko pjanic spahic i ostali, nemamo se pravo ljutit na gore nabrojane ste nece ili ne zele
Iako sam imao malu nadu nakon nekih izjava i pomislio da je postenjacina, ovo mi je dotuklo svu zelju za pracenjem reprezentacije. Na dobrom su putu da uniste bh fudbal i ne mozemo ih zaustavit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kaže nije htio da kvari dinamiku od prije i onda ne poziva Menala koji je bio redovni reprezentativac i koji se pokazao kao odličan igrač sa klupe i mijenja ga POTPUNO novim licem u repreztentaciji (to što je pozvan jednom,dvaput prije 50 godina ne pikam) koji ima 31 godinu i čak ne igra tu poziciju. Hamulić je trebao dobiti poziv, kao i Menalo. Menalo je pravi momak, i uvijek daje 200% za reprezentaciju a i zaslužio je da bude na spisku zbog nekih dosta bitnih golova koje je dao.
Svaki put ista prica oko spiska, poziva, igraca, iz godine u godinu, kvalfikacije do kvalfikaciija jedna te ista prica.
Ne znam kako vam se da raspravljati kad je sve jasno, da je Vahid selektor isto bi bilo jer sve pocinje od saveza.
Ne znam kako vam se da raspravljati kad je sve jasno, da je Vahid selektor isto bi bilo jer sve pocinje od saveza.
Mjau !
U stare dane ucis se lagati Hadzibegicu. Jel ti to treba smece jedno?
Teleća glava, Ćuran, Tuta.. Nastavi niz
A taman si, jadan kont'o da si sve lose vec vidio i da te ni Fare vise ne moze iznenadit ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
pljunut naš rukfaš

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Vazda bili samo sto su nasi pa lakse im se halali sve ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mars ojebino Barsisic 21g standardan u Osijeku zoves Sanicanina Kovacevica Hamulic ulazi sa kluoe vec trecu zaredom u Tuluzu zoves Mesanovica Menalo u Dinamu zoves Gojaka
Koji je ovo ublehas prevarant i dno od covjeka, povraca mi se.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- katalinski
- Kontakt:
Ja u ovoj ekipi ne vidi tim sa kojim ćemo odigrati kvalifikacije do kraja ,vjerovatno ce vec sljedeci spisak pretrpiti neke promjene od 4-5 igrača, i to opet da se zadovolje nečiji interesi, a ne interesi reprezentacije.
Dosta rupa na nekim pozicijama i stalno tako i radimo, brz nekog dugoročnog plana - utakmicu po utakmicu.
Petev je malo počeo da rizikuje i bilo je rezultata, sad smo opet na starom.
Dosta rupa na nekim pozicijama i stalno tako i radimo, brz nekog dugoročnog plana - utakmicu po utakmicu.
Ajvatar
-
- Kontakt:
**** li mu sve sto ima picku u porodicu i njemu i vici i dzemidzicu i svima u savezu
A pgotovo sda snds i hdz njima **** sve na kvadrat
Sve su unistili do fudbala do kosarke
**** im bog mayer svima
Nikad sam volio psovat al nisam pvo mogo presutit
**** im bog mayer svima
Bolan pogledaj nam vezni red samo.katalinski je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:07Ja u ovoj ekipi ne vidi tim sa kojim ćemo odigrati kvalifikacije do kraja ,vjerovatno ce vec sljedeci spisak pretrpiti neke promjene od 4-5 igrača, i to opet da se zadovolje nečiji interesi, a ne interesi reprezentacije.
Sta kaze ublehas, trener je kucni prijatelj trazi da hamulic ne dodje, a hamulic se javno oprosti. Mozda i bolje za njega.
Mozda cak prestanem i Pratit repku, imam osjecaj da cemo opet gledat utakmice pred 5% ispunjenim bilinim
naprijed rejal
Ove jugobalije su najveci ljudski sljam sto moze da postoji I madafuka je samo olicenje toga. Vec godinama ja I par starijih momaka na ovom forumu smo govorili da je ovaj smrad jos vece zlo od papeta, mese I slicno.. covjek sam sebe demantuje, sam sebi uskace usta, prica nepovezano, laze , izmislja , brani neodbranjivo.. sta moze neko poput bilbije ili mesanovica sa 31 godinom kojima je plafon karijere malo jaca liga od nase da ponudi reprezentaciji... odgovor je , jedno veliko nista... da su hamulic menalo I barisic tu ja bi rekao hajd neka ovih par propaliteta nek smetaju... a novinari? Ima li iko od vas da znanjem I argumentima poklopi ovog prevaranta... pratite li vi ista, jeste li upuceni uopste u igrace koje imamo na raspolaganju... kad pocne da laze, prevrce izmislja ima li iko od vas muda da mu u lice kaze sta misli I da su njegove manipulacije ogoljene do srzi... nazalost bosnjaci se nisu po kratkom pistupku obracunavali sa ovakvom Bagrom odmah nakon rata I sada su se ovi zohari uvukli u svaku poru drustva...totasef1 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 14:26Kaže nije htio da kvari dinamiku od prije i onda ne poziva Menala koji je bio redovni reprezentativac i koji se pokazao kao odličan igrač sa klupe i mijenja ga POTPUNO novim licem u repreztentaciji (to što je pozvan jednom,dvaput prije 50 godina ne pikam) koji ima 31 godinu i čak ne igra tu poziciju. Hamulić je trebao dobiti poziv, kao i Menalo. Menalo je pravi momak, i uvijek daje 200% za reprezentaciju a i zaslužio je da bude na spisku zbog nekih dosta bitnih golova koje je dao.
Decko iz Litvanije, Poljeske ode u ligu petice i umijesto da ga nagradis i stavis Pritisak na Francuze da vise igra on ga izostavi hahahha
Povedi na Faki Faruče hahahha
Povedi na Faki Faruče hahahha
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Pensioner26
- Kontakt:
Vidim što nisi volio psovatiManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 15:09**** li mu sve sto ima picku u porodicu i njemu i vici i dzemidzicu i svima u savezu
**** im bog mayer svima

U usta izdajnicka balijanderska mu se poserem. On neka legenda Sarajeva, legenda kurcine moje
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, perun i 20 gostiju.