Kao što rekoh, cijeli svoj život za četvrtinu mog, u treptaju oka bi dao.babino je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:14ti ono saljes zubalo kao dokaz..e bolesnika haha
hajd ba razguli, ne dao mi dragi Bog da sam poput tebe, sto je najgore ovo si ti i u stvarnom zivotu...uspjesan brnjo u zivotu a na shugavom forumu zeli smrt drugima, salje slikano zubalo, psuje kao kocijas, koji bolesnik:-)
da, sada mozes napisati sta god zelis, odgovor neces dobiti, a od ovog trenutka koristim i ja za nekoga blok opciju jer bljuvotine se vise ne mogu citati.
BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav talenat sa 23. godine igra M:Tel PL, šta je s vas...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj mali Hodzic je ekspresno vracen iz Portugalske cvajte ako se ne varam.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:43Kakav talenat sa 23. godine igra M:Tel PL, šta je s vas...
Ovo je pokazatelj da ustvari jako malo treba da se prepiša mtel liga. Zato očekujem da recimo Vrančić izdominira.
Za našu ligu treba isključivo profilisati igrače po radnim navikama a ne talentu. Ukoliko imaš 6-7 profesionalaca na terenu koji imaju stalozenost i fokus, velike su sanse da ce izdominirati ligu.
Skauting FKS i Želje su užasni posljednjih godina. Dovode se nespremni igraci, igraci koji nisu profesionalni, izgubili volju za dokazivanjem i opcenito fudbalom.
Dakle skauting na osnovu psiho testa, eliminisanju mahalaca, fizicki spremni za ulazak u duele i trcanje svih 90 minuta i to bi bilo to, fudbal ionako niko ne zna igrati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bio je rezerva u rezervnoj ligi, talenat na kvadrat...
Je li ovo hariZa ???baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:43Kakav talenat sa 23. godine igra M:Tel PL, šta je s vas...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
G: Sehic, Piric, Vasilj
RB: Dedic, Gazibegovic
CB: A.hodzic, H.kadunic, Sanicanin, Milicevic, Kovacevic
LB: Kolasinac, Civic
DMF: Hadziahmetovic, Cimirot, Danilovic
CMF: Prcic, Tahirovic
AMF: Krunic, Gojak, Hotic
RW/LW: Stevanovic, Demirovic, Kodro, Mesanovic, Ziljkic
C: Dzeko, Prevljak, Bilbija
Receno je da ce biti siri spisak, a kao da sam negdje procitao da ima cak 28 igraca. Eto to je 28 na koje ja tipujem da ce se naci na spisku. Ziljkica sam stavio jer se spominjalo da je dobio poziv, a ako to nije tacno, onda mozda bude Menalo umjesto njega. Pisalo se po tviteru i da je Hamulic navodno pozvan, mada ja ne vjerujem u to jer vec ima dovoljno ovih napadaca za koje se 100% zna da su tu. Ako kojim slucajem budem pozvan, onda ce to mozda biti umjesto petog stopera (Milicevic/Kovacevic) ili eventualno umjesto Hotica. Mislim da za ove ostale nije ni sekunde upitno da su pozvani, nazalost...
RB: Dedic, Gazibegovic
CB: A.hodzic, H.kadunic, Sanicanin, Milicevic, Kovacevic
LB: Kolasinac, Civic
DMF: Hadziahmetovic, Cimirot, Danilovic
CMF: Prcic, Tahirovic
AMF: Krunic, Gojak, Hotic
RW/LW: Stevanovic, Demirovic, Kodro, Mesanovic, Ziljkic
C: Dzeko, Prevljak, Bilbija
Receno je da ce biti siri spisak, a kao da sam negdje procitao da ima cak 28 igraca. Eto to je 28 na koje ja tipujem da ce se naci na spisku. Ziljkica sam stavio jer se spominjalo da je dobio poziv, a ako to nije tacno, onda mozda bude Menalo umjesto njega. Pisalo se po tviteru i da je Hamulic navodno pozvan, mada ja ne vjerujem u to jer vec ima dovoljno ovih napadaca za koje se 100% zna da su tu. Ako kojim slucajem budem pozvan, onda ce to mozda biti umjesto petog stopera (Milicevic/Kovacevic) ili eventualno umjesto Hotica. Mislim da za ove ostale nije ni sekunde upitno da su pozvani, nazalost...
Dobiće poziv Hamulić, mislim da bi i za Madafaku bilo previše da ga ne pozove.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Po cvanciku da ce do kraja kvalifikacija biti Dal na spisku?
Ako FKS uveže nekoliko pobijeda, očekujte barem 4-5 njihovih u kombinaciji.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ja mislim da ce biti pozvan mesanovic a ako ne bude on onda ce ziljkic a ako ne bude on onda ce Menalo sigurno.
Isto mislim ako ne bude pozvan demirovic da ce hamulic a ako ne bude on onda vjerojatno ce biti bilbija il mozda mjesto njega Kodro.
Isto tako mislim ako ne bude pozvan Denis da ce biti Barisic a ako ne bude Barisic onda ce vjerovatno Serbecic.
Malo sam prosirio roster ali eto to je taj krug od 30tak igraca nema tu tajni tako ja tipujem..mislim da nece biti iznenadjenja.
Isto mislim ako ne bude pozvan demirovic da ce hamulic a ako ne bude on onda vjerojatno ce biti bilbija il mozda mjesto njega Kodro.
Isto tako mislim ako ne bude pozvan Denis da ce biti Barisic a ako ne bude Barisic onda ce vjerovatno Serbecic.
Malo sam prosirio roster ali eto to je taj krug od 30tak igraca nema tu tajni tako ja tipujem..mislim da nece biti iznenadjenja.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Madafaka se nista ne pita. Kakvo senilno pseto su doveli da vodi najznacajnije kvalifikacije.
Cim smo sa Petevom poceli neki rezultat praviti, skinuli su ga.
⚜️~⚜️~⚜️
Normala. Teski kompleksas. Odrastao sam ja sa raznoraznim mrakama ovdje pocevsi od nasa do albanske, arapske itd..kojima ovaj lik nije ni do koljena. Pusti, odrast ce. Valjda ce se opametiti i shvatiti da glumiti nekog baju preko ekrana nije "cool".Horoz je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:03Koncentriši se na to što radiš, to je korisno za reprezentaciju. Na ove se likove nemoj obazirati, ali stvarno nemoj jer to je sisanje energije.ReX je napisao/la: ↑07 mar 2023, 20:55Veoma je mali broj forumasa u pitanju. Tako da nisu vrijedni paznje. A jos manji koji me otvoreno vrijedja (iz samo njima poznatim razlozima). U ostalom nemam ja (nazalost) 15, ni 18, ni 22 godine da mi se da imati posla sa takvim likovima.
Sto se tice Moodyja, ja sam njega odavno stavio na gnjavatorsku listu i ne pruzam mu paznju pa me stalno pokusava isprovocirati ne bil mi se javio.
U DM mi frajer psuje mrtve i prijeti. Desetak puta sam ga prijavljivao ali @admin nece da ga ukloni. Oh well.
Ja nemam potrebu ni da ih stavljam na ignore, jednostavno me nimalo ne dodiruje to što pišu.

Hvala!

@igrajlopte 🐦

Ma laže švedski pas, gdje bih to radio.

@igrajlopte 🐦
Kad ce spisak danas i hoce li biti gdje prijenosa, bas me zanima pitanje o atmosferi ko ce prije postaviti
Jadni mi s ovom neznalicom.
Zadnja izmjena: denza, dana/u 08 mar 2023, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo sto je nasa liga sve samo ne jaka. Ako se uzdamo u igrace iz ove nase zabokrecine, mrka kapa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A Luka Menalo?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Gledaj veznog reda. Jaci vezni red ima Luksemburg
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Fuj. Faruce umro dabogda i utakmica ni ne docekao.