Ako sa njim osvojimo titulu i napravimo nešto konkretno u Evropi uz njegov značajan doprinos tim uspjesima, možemo se nadati da cemo ga fino unovčiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Drugi dio sezone bi bio red da odigramo jednu domacu i na Tusnju. Da se i tu upisemo
Cudi me sto sada nije protiv Veleza prijavljen Tusanj? Hibrid, reflektori
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A i kad bi dozvolili gledaoce bila bi solidna brojka jer velika je baza navijaca u TK..JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2023, 22:21Drugi dio sezone bi bio red da odigramo jednu domacu i na Tusnju. Da se i tu upisemo
Bordo bijeli za život cijeli!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne vidim razlog da ne dozvole. Pa godinama dolaze i Horde i Manijaci kao gosti, druga stvar mi smo 10 utakmica na Bilinom dolazili bez problema, a sve vrijeme u gradu su bili prisutni Robijasi. Sad eto odjednom kad je Zeljo trazio da dodju, od tad vise u Zenici ne mogu ni samo domaci navijaci, a mogli su. Glupost
Yebem ti Dalara sve glupo, preventivno onako. Vec vidim kako sutra mlatara rucicama i zalijece se nesto glupan koji mozda i crveni fasuje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čataković
Ziljkić Guliashvili Kyeremeh
Balta Vrančić
Radović Martinović Serbecic Mulalić
Ja bi iskreno ovaj sastav izveo sutra, nema se tu šta kalkulisat i cekat kontre i nešto slično, napast odma i završit posao, bas kao i one godine kad su Mesanovic Fanimo2x riješili gurbete za 60min…
Znam da je Derby i da to nije tek tako, ali kvalitet igrača je neupitan..Po mom mišljenju 2:0 Ziljkic i Kyeremeh.
Balta Vrančić
Ja bi iskreno ovaj sastav izveo sutra, nema se tu šta kalkulisat i cekat kontre i nešto slično, napast odma i završit posao, bas kao i one godine kad su Mesanovic Fanimo2x riješili gurbete za 60min…
Znam da je Derby i da to nije tek tako, ali kvalitet igrača je neupitan..Po mom mišljenju 2:0 Ziljkic i Kyeremeh.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Pošamaraj cigane Sandžoooooooo
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mrkobrada je trener golmana u Borcu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas aBd pobjeda, baš imam nekakav dobar osjećaj

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jest ono merak bilo gledati, ubili smo ih. Mi khurcu ne valjamo i kao takvi ih izyebasmo ko kurvu.Hztesanj je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:05Čataković
Balta Vrančić
A kad andrej stize stilica sa centra

NEMA NAZAD
Da ga je več sad kako dogovorit, da preuzme od sezone 2023/2024, jer slovenci več pišu, da bi mogao u Celje...Po meni jako dobar trener, trener na "dugi rok".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ibro Hodzic? To sam nesto nacuo
A pricalo se o nekom treneru golmana u akademiji ako se ne varam, mozda bi to pantelija znao
A pricalo se o nekom treneru golmana u akademiji ako se ne varam, mozda bi to pantelija znao
Hoce li Radović moci sutra igrati ?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Smrt skretničarima. GAZI RAJVO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Steta, nisam znao.
Za Ibru H. nisam siguran da je ok izbor. Ima neku ulogu u AB akademiji i jos uvijek je golman Unisa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje našem nestručnom štabu, mislim da im je jača referenca Mirzin jaran nego bivši trener Reala, tako da očekujem nekog uhljeba.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
“Iznenada” dobih proliv, ide danas bolovanje da se gleda tekma. 

Svanulo je elhamdulillah.
Idemo momci danas, zgazite te ih
Ne treba dizati euforiju poslije pobjede nad nejakim SB. Mi smo i dalje neuigana ekipa ,prosjecnih fudbalera,sa jako losim SS. Tako da bi nas svaki iole jaci klub otresao s lakocom. No zeljeznicari su puno slabiji od nas. Ono je cirkus od ekipe. Oni su negdje nivo SB a vjerovatno i slabiji. Znaci do nas je iskljucivo. Kvalitet je na nasoj strani,ubjedljivo. Pozitivno je cak i to da su vecina nasih igraca novi,novopridosli,tako da nemaju pritisak derbija. Ne znaju protivnicke igrace,ne znaju raju po Sarajevu,nemaju nikakvih repova sa bilo kim.I prazne tribine su plus,nema pritiska navijaca. Znaci nema nikakvog razloga za pritisak,grc,tremu. Trebalo bi samo da odigraju profisionalno na svom nivou i rezultat bi trebao pokazati razliku u kvalitetu.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Tatamata1946 i 14 gostiju.