Zabio večeras, jbg.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 20:34Prevljak 100% dobija poziv, Hamulica nije spomenuo kad je odgovorao na ona pitanja, samo spominjao Tahirovica i Huseinbasica. A ni Miske nije spomenuo Saida, jos rekao da je Prevljak u formi...dakle sve mirise da ce Prevljak dobiti poziv iako nije zabio gol vec 7 mjeseciBlackwargreymon je napisao/la: ↑05 mar 2023, 20:26Dzeko, Demirovic, Kodro i 4. slot je slobodan. Konkurencija su mu Prevljak, Koljic, Rijad Bajic i Bilbija tako da nije nerealisticno da dobije poziv.
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- unitarista
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
nisam čiko sa avatara.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U Tuluz nije jos uvijek stigao poziv...
Mora Hamulic jos pure pojesti da stigne Mesana 

I onda se cudimo sto nam igraci bjeze u druge repke !
I onda se cudimo sto nam igraci bjeze u druge repke !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
sta ce se razocarati..
sada, kada su tu dzeko, demirovic, prevljak, mesanovic i bilbija, vrlo vjerovatno nema hamule na spisku.
Na kraju krajeva, nisu ga ni spominjali, jos sada ne igra u prvih 11, nije zabio gol u francuskoj, sve servirano za husarica:-)
sada, kada su tu dzeko, demirovic, prevljak, mesanovic i bilbija, vrlo vjerovatno nema hamule na spisku.
Na kraju krajeva, nisu ga ni spominjali, jos sada ne igra u prvih 11, nije zabio gol u francuskoj, sve servirano za husarica:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koja tuga

Madafaka nas hebe i ne vadi
⚜️~⚜️~⚜️
ma nije on bolan, totalno nebitan lik u ovoj prici.
Kada je tuta napokon nesto napravio, ekspresno je nogiran, doveli ovog uvlakasa da zaradi koju kintu, onako bezbolno, poslusno.
Ko da se sta drugo ocekuje

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Malo prije sam dobijo informaciju da u kampu Hamulica ne znaju jel dosao poziv i da ce morati sacekati sutrasnji dan.

@igrajlopte 🐦
@igrajlopte 🐦
Za njega licno je vjerovatno bolje da trenira sa klubom i da se dalje nametne u ovom periodu. Ali za repku bi naravno bilo bolje da je na spisku umjesto pojedinih amatera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sto je najjace Said moze igrati bilo koju poziciju u napadu, brzi je od svakog naseg krila i mnogo bi mu znacilo za samopouzdanje da upise koji minut. Ali ipak neka saceka jer mu je prejaka konkurencija: Mesanovic 5 golova u 30 meceva, Prevljak 1 gol u 365 dana, mlađahni Bilbija...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da, ali ipak su to madjarska, belgijska i nasa ligaforgempp je napisao/la: ↑08 mar 2023, 12:01Sto je najjace Said moze igrati bilo koju poziciju u napadu, brzi je od svakog naseg krila i mnogo bi mu znacilo za samopouzdanje da upise koji minut. Ali ipak neka saceka jer mu je prejaka konkurencija: Mesanovic 5 golova u 30 meceva, Prevljak 1 gol u 365 dana, mlađahni Bilbija...

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mlad je još, sa 28 godina je realno očekivati debi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies