BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Ovo je stvarno smijurija od Hadzibegica i Bilbija i Mesanovic su stari igraci limitirani ovo stvarno nema smisla zasto nije pokusao dovesti Bazdara iz Partizana ili nekog drugog mladog napadaca iz Austrije Svicarske Njemacke druge lige MLS Holandije Hrvatske itd
Kakav yebeni Hodzic, jel trolasinzomni je napisao/la: ↑07 mar 2023, 12:46Samo mi jos recite da ni Armin Hodzic (junior) iz Zelje nije ni u sirem spisku...
Je.bem ti selektora, otkako je zasjeo iso je u svaku misiju rupu da se ulize i da ugodi svakom da ga poslije ne bi pljuvali poslije ovakvih poteza. Satro iso u Trebinje u posjetu Leotaru hahaha mozemo bit sretni sto Milovic nije dobio poziv
Ivajlo vrati se
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sto bi trolao? Hodzic bio mozda i najbolji veznjak na polusezoni. Cime je to Ziljkic zasluzio poziv? Mesanovic? Danilovic? Hodzic je bar mlad i perspektivan, a svakako i fali veznjaka u reprezentaciji. Ako neko treba dobiti poziv iz plbih, to je onda onNazorUso je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:42Kakav yebeni Hodzic, jel trolasinzomni je napisao/la: ↑07 mar 2023, 12:46Samo mi jos recite da ni Armin Hodzic (junior) iz Zelje nije ni u sirem spisku...
Je.bem ti selektora, otkako je zasjeo iso je u svaku misiju rupu da se ulize i da ugodi svakom da ga poslije ne bi pljuvali poslije ovakvih poteza. Satro iso u Trebinje u posjetu Leotaru hahaha mozemo bit sretni sto Milovic nije dobio poziv
Ivajlo vrati se![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobro si rekao, na polusezoni, kad se nije igralo19vendetta87 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:47Sto bi trolao? Hodzic bio mozda i najbolji veznjak na polusezoni. Cime je to Ziljkic zasluzio poziv? Mesanovic? Danilovic? Hodzic je bar mlad i perspektivan, a svakako i fali veznjaka u reprezentaciji. Ako neko treba dobiti poziv iz plbih, to je onda onNazorUso je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:42Kakav yebeni Hodzic, jel trolasinzomni je napisao/la: ↑07 mar 2023, 12:46Samo mi jos recite da ni Armin Hodzic (junior) iz Zelje nije ni u sirem spisku...
Ivajlo vrati se![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sto mi ovaj BiHFootball sa twittera dize zivac. Zna li se ko je dijasporski perac guzova
Sigurno neki debil poput ReXa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:47Sto mi ovaj BiHFootball sa twittera dize zivac. Zna li se ko je dijasporski perac guzova
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Otkud tolika netrepeljivost između pojedinih i ReXa?MoodyHank je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Sigurno neki debil poput ReXa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:47Sto mi ovaj BiHFootball sa twittera dize zivac. Zna li se ko je dijasporski perac guzova
Normala piše čovjek kad je repka u pitanju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rex je mala maca za maestro-a. Btw gdje su filgud i maestro?
Jos uvijek ne znamo odakle su dosli horoz, vendetta..
Jos uvijek ne znamo odakle su dosli horoz, vendetta..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Veoma je mali broj forumasa u pitanju. Tako da nisu vrijedni paznje. A jos manji koji me otvoreno vrijedja (iz samo njima poznatim razlozima). U ostalom nemam ja (nazalost) 15, ni 18, ni 22 godine da mi se da imati posla sa takvim likovima.forgempp je napisao/la: ↑07 mar 2023, 20:32Otkud tolika netrepeljivost između pojedinih i ReXa?MoodyHank je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Sigurno neki debil poput ReXa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:47Sto mi ovaj BiHFootball sa twittera dize zivac. Zna li se ko je dijasporski perac guzova
Sto se tice Moodyja, ja sam njega odavno stavio na gnjavatorsku listu i ne pruzam mu paznju pa me stalno pokusava isprovocirati ne bil mi se javio.
U DM mi frajer psuje mrtve i prijeti. Desetak puta sam ga prijavljivao ali @admin nece da ga ukloni. Oh well.
@igrajlopte 🐦
Koncentriši se na to što radiš, to je korisno za reprezentaciju. Na ove se likove nemoj obazirati, ali stvarno nemoj jer to je sisanje energije.ReX je napisao/la: ↑07 mar 2023, 20:55Veoma je mali broj forumasa u pitanju. Tako da nisu vrijedni paznje. A jos manji koji me otvoreno vrijedja (iz samo njima poznatim razlozima). U ostalom nemam ja (nazalost) 15, ni 18, ni 22 godine da mi se da imati posla sa takvim likovima.
Sto se tice Moodyja, ja sam njega odavno stavio na gnjavatorsku listu i ne pruzam mu paznju pa me stalno pokusava isprovocirati ne bil mi se javio.
U DM mi frajer psuje mrtve i prijeti. Desetak puta sam ga prijavljivao ali @admin nece da ga ukloni. Oh well.
Ja nemam potrebu ni da ih stavljam na ignore, jednostavno me nimalo ne dodiruje to što pišu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Jer reklamira svoju stranicu ovdje na forumu. Plus, generalno piše gluposti.forgempp je napisao/la: ↑07 mar 2023, 20:32Otkud tolika netrepeljivost između pojedinih i ReXa?MoodyHank je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Sigurno neki debil poput ReXa.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:47Sto mi ovaj BiHFootball sa twittera dize zivac. Zna li se ko je dijasporski perac guzova
Ma laže švedski pas, gdje bih to radio.
jarane kako li zalosno biti ovaj teddy - moody u stvarnom zivotu:-)
ne bih pozelio ni najvecem dusmaninu:-)
ne bih pozelio ni najvecem dusmaninu:-)
Mijenjao bi se sa mnom da ti četvrtinu svog života dam za cijeli tvoj, vjeruj mi, ni trepnuo ne bi.
Pitas me za najboljeg i najtalentovanijeg defanzivnog veznog lige da li trolam?NazorUso je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:42Kakav yebeni Hodzic, jel trolasinzomni je napisao/la: ↑07 mar 2023, 12:46Samo mi jos recite da ni Armin Hodzic (junior) iz Zelje nije ni u sirem spisku...
Ivajlo vrati se![]()
Izadji sam s foruma
iz iz tako bajkovitog zivota svaki dan nekom pozeli smrt, eh koji si ti pacenik:-)
kaze laze sved, a opce poznato da laje kao pas u privatnim porukama:-)
slobodno se istresi, olaksaj si.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nedo Bog da dobije poziv Srbije .. po meni ovakvi igraci nemaju potrebe da igraju kod nas..
Igraci koji su odrasli u rs + pravoslavci, prvo trebaju da odgovore bil igrali za Srbiju il za BiH, kad bi dobili pozive od spomenutih, jer svi znamo da 90% njih bi izabralo Srb.. po meni takvi su nepotrebni
Da si ja, za početak ne bi bio krezav i na birou, eventualno na minimalcu.
ti ono saljes zubalo kao dokaz..e bolesnika hahaMoodyHank je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:09Da si ja, za početak ne bi bio krezav i na birou, eventualno na minimalcu.
hajd ba razguli, ne dao mi dragi Bog da sam poput tebe, sto je najgore ovo si ti i u stvarnom zivotu...uspjesan brnjo u zivotu a na shugavom forumu zeli smrt drugima, salje slikano zubalo, psuje kao kocijas, koji bolesnik:-)
da, sada mozes napisati sta god zelis, odgovor neces dobiti, a od ovog trenutka koristim i ja za nekoga blok opciju jer bljuvotine se vise ne mogu citati.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 49 gostiju.