Odvadite malo i budite realni, okrenite se malo oko sebe cisto da budete svjesni gdje zivite
Pa valjda je bolje uloziti u ovo sto imamo i ispraviti sve sto mozemo da bi mogli ovdje odigrati barem dva pretkola ukoliko se desi da ponovo odemo u europu nego da pocnemo juznu tribinu, trehnemo par miliona u beton i opet qurcina.crveniratnik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:19Nisu to nikakve dezinformacije, nego su glavni ljudi iz kluba pričali barem 2-3 puta o tome kako su jako blizu završetka finansijske konstrukcije. Ta priča bila je aktuelna i prošle sezone (mislim da se spominjalo da imamo spremno oko 3 miliona i jos je nešto malo falilo..) Međutim odjednom je sve utihnulo, šta je bilo sa tim novcem ne znam. Znači pojedinci bi opet put po noge u Sarajevo? Zašto se mora sve odjednom završiti? Gdje nam se to žuri? Ako sada postave tu travu, kada ce se odraditi tribina, za 5-6 godina možda? Do tada, putujte rođeni, Sarajevo nas čeka...![]()
Kakvih bola 1000 ljudi sa 1000 maraka, jesi ti normalan? Ko na danasnjem vaktu ima da daje 1000KM, izuzev ovih tajkuna, kojih je puno puno manje od 1000KM, saberi se maloSejoSexon je napisao/la: ↑07 mar 2023, 20:57Ja sam da se iznese koja je cijena betonskih radova da se samo to odradi pa da se uradi akcija sa ciljem 1000 ljudi po 1000 km siguran sam da bi se ista mogla uspješno zavrsit a to bi bilo manje više tu negdje da se to barem podje radit, zatim ponudit neke desetogodisnje karte jakim privatnicima i slično pisat sponzorima nakupilo bi se.
I postoji li sad neka šansa da se onaj užas od reflektora izvuče iz zdenke izvan stadiona ono ko je uradio nek se objesi.
MostarskiSin je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:18Cuj 1000 ljudi po 1000 KM, a jedva se skupili 3500 clanskih za 100 godina kluba koje kostaju 20 KM![]()
Ako ćemo sa tim ispravkama plus sa krovom (koji košta mnogo novca) uspjeti odigrati po 2 pretkola Evrope ja sam ZA. Podržavam 100%.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:23Pa valjda je bolje uloziti u ovo sto imamo i ispraviti sve sto mozemo da bi mogli ovdje odigrati barem dva pretkola ukoliko se desi da ponovo odemo u europu nego da pocnemo juznu tribinu, trehnemo par miliona u beton i opet qurcina.crveniratnik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:19Nisu to nikakve dezinformacije, nego su glavni ljudi iz kluba pričali barem 2-3 puta o tome kako su jako blizu završetka finansijske konstrukcije. Ta priča bila je aktuelna i prošle sezone (mislim da se spominjalo da imamo spremno oko 3 miliona i jos je nešto malo falilo..) Međutim odjednom je sve utihnulo, šta je bilo sa tim novcem ne znam. Znači pojedinci bi opet put po noge u Sarajevo? Zašto se mora sve odjednom završiti? Gdje nam se to žuri? Ako sada postave tu travu, kada ce se odraditi tribina, za 5-6 godina možda? Do tada, putujte rođeni, Sarajevo nas čeka...![]()
Na vecini stadiona ti je tako, nije to bas mala visina pa da mozes poklopiti sve redove na tribini da ti nimalo ne nanese kisu a realno u Vrapcicima kad puhne nema tog krova koji moze sprijeciti da barem malo ne pokisnes u prvom/drugom redu.crveniratnik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:31Ako ćemo sa tim ispravkama plus sa krovom (koji košta mnogo novca) uspjeti odigrati po 2 pretkola Evrope ja sam ZA. Podržavam 100%.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:23Pa valjda je bolje uloziti u ovo sto imamo i ispraviti sve sto mozemo da bi mogli ovdje odigrati barem dva pretkola ukoliko se desi da ponovo odemo u europu nego da pocnemo juznu tribinu, trehnemo par miliona u beton i opet qurcina.crveniratnik je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:19Nisu to nikakve dezinformacije, nego su glavni ljudi iz kluba pričali barem 2-3 puta o tome kako su jako blizu završetka finansijske konstrukcije. Ta priča bila je aktuelna i prošle sezone (mislim da se spominjalo da imamo spremno oko 3 miliona i jos je nešto malo falilo..) Međutim odjednom je sve utihnulo, šta je bilo sa tim novcem ne znam. Znači pojedinci bi opet put po noge u Sarajevo? Zašto se mora sve odjednom završiti? Gdje nam se to žuri? Ako sada postave tu travu, kada ce se odraditi tribina, za 5-6 godina možda? Do tada, putujte rođeni, Sarajevo nas čeka...![]()
Samo nadam se da će projektanti i inžinjeri, uraditi taj krov tako da se ljudi ne naljevaju dok sjede. To je valjda glavna funkcija krova![]()
Do neki dan se smanjivale plate igračima, ovdje se pričalo o opstanku, a poslije 3 pobjede se pravi nekakav novi Old Traford. Smirite malo doživljaj. Da se urade restoran i pokrije centralna u idućih godinu dana to je odličan posao. Da ne spominjem kako je jedno vrijeme glavna priča bila kako se treba ulagati u igrački kadar, a ne u stadion i svi znamo da bi poslije jedne dvije izgubljene ista priča bila. Dajte malo realnosti. 3-4 pobjede odma smo Real Madrid.
Pa zar nije na crvenoj noci u Megamarketu za dva sata sakupljeno 250000km kad je ulaznica bila 1000kmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:27MostarskiSin je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:18Cuj 1000 ljudi po 1000 KM, a jedva se skupili 3500 clanskih za 100 godina kluba koje kostaju 20 KM![]()
![]()
![]()
i ?SejoSexon je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:17Pa zar nije na crvenoj noci u Megamarketu za dva sata sakupljeno 250000km kad je ulaznica bila 1000kmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:27MostarskiSin je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:18Cuj 1000 ljudi po 1000 KM, a jedva se skupili 3500 clanskih za 100 godina kluba koje kostaju 20 KM![]()
![]()
![]()
Da smo uzeli Gazprom za sponzora, ne bi plaćali gorivoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 23:31Putni troskovi:
2018: 18897 km
2019: 116621 km
2020: 39628 km
2021: 198430 km