A slušaj, svi mi po nekim stavkama smo licemjerni i štetom sebi. Postoje "endemi" koji žive valjda skoro potpuno u skladu s moralom, prirodom i svaka im častalemsa je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:18Mino toga za ishranu je u pravu, ali naravno da se prvi ne bi mogo pridrzavati toga jer ne racunam da sam jeo ako nije meso, rostilj i dimiti meso su mi dusa, pa 10 sati znam dimiti brisket i rebra, a da je nezdravno naravno da jestebombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:04On je čuveni debil .Felixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50
Poslušaj čuvenog Miroljuba Petrovića kako je opisivao taj proces
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sigurno, rostilj ti je stetocins za tjelo, meso iz pretis lonca je ok, ali ne razmisljas o tome plaho kad je ukusno jebga. Nosis Nike tene, zna svako na koji nacin se i one proizvode, ali ne mislis o tome, isto kao kad kupis butinu mesa u mesari, ne razmisljas na koji nacin je ta zivotinja nastradala, jebgaFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:34A slušaj, svi mi po nekim stavkama smo licemjerni i štetom sebi. Postoje "endemi" koji žive valjda skoro potpuno u skladu s moralom, prirodom i svaka im čast
- akisarajevo92
- Kontakt:
on je presao svu granicu kad je pricao o zemljotresima u Turskoj, 'ladno prica kako je kriv nemoral za zemljotrese i stradanje onolikog narodaFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Poslušaj čuvenog Miroljuba Petrovića kako je opisivao taj proces
sta tek onda rade Japanci bokte
a i ocekivao bih od covjeka koji propagira zdrav zivot da ne izgleda kao leš
uzgajivac kakaa zaradjuje oko 250 eura na godinu u industriji gdje se okrene preko 100 milijardi godisnjeAshburtonG je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:03
Skini se i onda hodaj go po ulici, jer je i majicu napravilo dijete od 5 godina u nekoj kineskoj fabrici.![]()

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Pa kako da zovem Vučićevog bota , hoćeš da mu tepam ?Felixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:10Zajebavaj se, a stvarno nije potrebno da na ovom forumu dnevno 1000 puta pročitam riječ debil i slične uvrede. Šta smo toliko zabrazdili?bombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:04On je čuveni debil .Felixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50
Poslušaj čuvenog Miroljuba Petrovića kako je opisivao taj proces
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Ma zajebancija bila,jbg. Nekako, a da nije debil, blaže, no znam da lajem na Mjesecbombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:49Pa kako da zovem Vučićevog bota , hoćeš da mu tepam ?Felixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:10Zajebavaj se, a stvarno nije potrebno da na ovom forumu dnevno 1000 puta pročitam riječ debil i slične uvrede. Šta smo toliko zabrazdili?
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa i djeca po Kini rade za 100g rize na dan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:45on je presao svu granicu kad je pricao o zemljotresima u Turskoj, 'ladno prica kako je kriv nemoral za zemljotrese i stradanje onolikog narodaFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Poslušaj čuvenog Miroljuba Petrovića kako je opisivao taj proces
uzgajivac kakaa zaradjuje oko 250 eura na godinu u industriji gdje se okrene preko 100 milijardi godisnjeAshburtonG je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:03
Skini se i onda hodaj go po ulici, jer je i majicu napravilo dijete od 5 godina u nekoj kineskoj fabrici.![]()
![]()

Ne znam sto mislis da je u drugim indistrijama nesto drugacije? Nikakva to nije ogromna razlika. Kupis kao sto rekoh proizvode brendova koji paze odakle povlace sirovine i ne moras o tome razmisljat.
I ti platis patike Nike 100€, a troskovi materijala koji idu u te patike nisu veci od 2€. Rad kosta vjerovatno par centi.
- Felixians4
- Kontakt:
Ma zezam se kad je pričao kako u kakaovca mišji izmet i pišalina se miješaju i da to ide u proces proizvodnje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 19:45on je presao svu granicu kad je pricao o zemljotresima u Turskoj, 'ladno prica kako je kriv nemoral za zemljotrese i stradanje onolikog narodaFelixians4 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 18:50Poslušaj čuvenog Miroljuba Petrovića kako je opisivao taj proces
![]()
-
- Kontakt:
je li neko gledo film "Vikend na mrtovci"?
-
- Kontakt:
evo opet ovoga, koji mu je nick, 1000 već?
- KenanYildiz
gdje je i sta radi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- KenanYildiz
nema u Europi, ali mozda ima u Varešu

Fakat.
Imas smrznutu Ledo bamiju, pa udri...O tome da je ovo povrće dobar afrodizijak svedoče još stari spisi u kojima se navodi da je bamija bila hrana bogova.

- akisarajevo92
- Kontakt:
prvi put se zadesim u prodavnici tokom pljacke, ovi radnici to kao od sale, kontam zajebancija ja krenuo prema kasi i u zadnji cas skontam da je ozbiljno i povucem se lol
Don't believe the hype.
- KenanYildiz
vjerujemo da imas video i za tu situaciju 

- akisarajevo92
- Kontakt:
za taj video ces se morati obratiti MUP-u

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Daj malo više detalja , kad već nisi snimioakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:01prvi put se zadesim u prodavnici tokom pljacke, ovi radnici to kao od sale, kontam zajebancija ja krenuo prema kasi i u zadnji cas skontam da je ozbiljno i povucem se lol

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma mrsko mi u detalje osim da sam se povukao kad sam shvatio da je pljacka i da lik ima pistolj, ja debil uvijek u novcaniku nosim oko 1000 kesa i kad ne planiram potrositi vise od 20, plus telefon oko 900, da je mene opljackao uzeo bi 6-7 puta vise nego sto je pokupio iz kasebombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:21Daj malo više detalja , kad već nisi snimioakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:01prvi put se zadesim u prodavnici tokom pljacke, ovi radnici to kao od sale, kontam zajebancija ja krenuo prema kasi i u zadnji cas skontam da je ozbiljno i povucem se lol![]()
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
E to je neki ozbiljan , čim ima pištolj . Kod nas je većina pljački klasika , narkoman sa nožem i rutinski prođe ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:30ma mrsko mi u detalje osim da sam se povukao kad sam shvatio da je pljacka i da lik ima pistolj, ja debil uvijek u novcaniku nosim oko 1000 kesa i kad ne planiram potrositi vise od 20, plus telefon oko 900, da je mene opljackao uzeo bi 6-7 puta vise nego sto je pokupio iz kasebombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:21Daj malo više detalja , kad već nisi snimioakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:01prvi put se zadesim u prodavnici tokom pljacke, ovi radnici to kao od sale, kontam zajebancija ja krenuo prema kasi i u zadnji cas skontam da je ozbiljno i povucem se lol![]()
Ja sam prisustvovao pljački BMW-a X5 , lik uperio pušku u nas , u meni g.ovno umrlo ... Likovi profesionalci , nije trajalo ni 2 minute , Audi A4 karavan ode prema Lukavici i tu je kraj . Drug preko nekih kontakata dođe do njih , 5 hiljada eura odnese i vrati auto .
- akisarajevo92
- Kontakt:
pitanje je je li bio bas pistolj jer rece radnica da ga je uperio u nju onako rukom ispod duksa, moglo je biti bilo sta, ali govorio je "otkljucaj kasu, imam pistolj"bombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:37E to je neki ozbiljan , čim ima pištolj . Kod nas je većina pljački klasika , narkoman sa nožem i rutinski prođe ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:30ma mrsko mi u detalje osim da sam se povukao kad sam shvatio da je pljacka i da lik ima pistolj, ja debil uvijek u novcaniku nosim oko 1000 kesa i kad ne planiram potrositi vise od 20, plus telefon oko 900, da je mene opljackao uzeo bi 6-7 puta vise nego sto je pokupio iz kase
to je ozbiljno, j3bes ovobombaysaphire je napisao/la: ↑07 mar 2023, 21:37Ja sam prisustvovao pljački BMW-a X5 , lik uperio pušku u nas , u meni g.ovno umrlo ... Likovi profesionalci , nije trajalo ni 2 minute , Audi A4 karavan ode prema Lukavici i tu je kraj . Drug preko nekih kontakata dođe do njih , 5 hiljada eura odnese i vrati auto .
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 12 gostiju.