RŠD Velež Mostar

User14
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la User14 » 07 mar 2023, 15:27

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ne brojimo godine, kilometre ni ceste,
ni bezbroj puta otpjevane iste pjesme.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mirza12345
Kontakt:

Post Postao/la mirza12345 » 07 mar 2023, 18:32

Je li Rafa dobio papire?

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 mar 2023, 18:45

Na Skupštini FK Velež održanoj prije samo par mjeseci, između ostalog, najavljeni su i iskoraci kluba kada su u pitanju infrastrukturni projekti. Konkretno, riječ je tada bila o najavi početka radova na izgradnji jedine preostale tribine na Areni Rođeni koja nedostaje - one južne. U kojoj fazi su pripreme, ideje i zamisli uskoro bi javnosti podatke mogao prezentirati Senad Kevelj, predsjednik FK Velež.
Jednim modernim pristupom u upravljanju i vođenju kluba s tako bogatom tradicijom i renomeom kakve ima FK Velež, prvi čovjek mostarskog i bh.velikana Senad Kevelj se ističe u tim aktivnostima, naravno, zajedno sa saradnicima u Upravnom odboru kluba. Ova će informacija svakako obradovati sve navijače Veleža. Neretvom pušu neki pozitivni vjetrovi, a predivnu filharmoniju Veležovog orkestra predvode čelni ljudi FK Velež. Onih sivih i tmurnih oblaka, o kojima smo koliko do nedavno pisali, njih više nema. Opet je nad Mostarom vedrina i sunce najjače sija. Za naš Velež, za naše Rođene.
Bise maloprije objavio!?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 07 mar 2023, 19:20

Ovako je to Čukarički riješio.
slika

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 07 mar 2023, 19:26

Nista nema od gradnje tribine tamo Jer se stavlja sistem za zalijevanje trave a nakon toga vraca trava. Steta ja sam ocekivao da se barem u etapama izgradi ta tribina

crveniratnik
Kontakt:

Post Postao/la crveniratnik » 07 mar 2023, 20:08

Od kada se priča da je finansijska konstrukcija skoro pa završena za izgradnju nove tribine, do ovog trenutka to bi sigurno trebalo biti završena stvar. Međutim pitanje je zašto se ne gradi četvrta tribina? Ona donosi kategorizaciju i mogućnost igranja evropskih utakmica na Areni Rođeni, dok krov NE. Ako kojim slučajem izborimo Evropu, hajmo ljudi opet trk u Sarajevo? Stavimo cijenu ulaznica 50KM, rođeni će doci i platiti :evil: ima se, može se? Brine li se iko o navijačima? Ne slažem se uopste sa tim da se sada novac utroši u pokrivanje dvije tribine, jer nama to stvarno nije prioritet. Imamo sunčanih dana na pretek.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 07 mar 2023, 20:15

Ne moze biti zavrsena financijska konstrukcija kad ti treba par miliona za tu tribinu i sve sadrzaje unutar nje. Odakle novci? Mozda je bilo receno za betonsku konstrukciju, mada i to sumnjam.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 mar 2023, 20:41

RacioEmocionalan je napisao/la:
07 mar 2023, 20:15
Ne moze biti zavrsena financijska konstrukcija kad ti treba par miliona za tu tribinu i sve sadrzaje unutar nje. Odakle novci? Mozda je bilo receno za betonsku konstrukciju, mada i to sumnjam.
sto se ne bi moglo uraditi betonska konstrukcija i sjedista, ostalo nek ceka, i u hodu da se radi, nemora odmah biti kategorija 4, ali nek bude izgradjena barem betonska konstrukcija sa sjedistima, svlacionice, prostorije i ostale stvari u narednom periodu u hodu rjesavati
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 07 mar 2023, 20:44

Puno dezinformacija se širi vezano za tu južnu tribinu. Niko nigdje nije rekao da je završena finansijska konstrukcija za tu tribinu.

Samo je završena finansijska konstrukcija za završetak klupskog caffe-a. (Ne znam koja minuta videa

Sve ostalo je rekla kazala. Očekujem da će i Bise izbrisati taj status nakon nekog vremena. Ne bi mu bilo prvi put.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 07 mar 2023, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 07 mar 2023, 20:57

Ja sam da se iznese koja je cijena betonskih radova da se samo to odradi pa da se uradi akcija sa ciljem 1000 ljudi po 1000 km siguran sam da bi se ista mogla uspješno zavrsit a to bi bilo manje više tu negdje da se to barem podje radit, zatim ponudit neke desetogodisnje karte jakim privatnicima i slično pisat sponzorima nakupilo bi se.

I postoji li sad neka šansa da se onaj užas od reflektora izvuče iz zdenke izvan stadiona ono ko je uradio nek se objesi.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 07 mar 2023, 20:59

Ljudi o cemu pricate, kakva cetvrta tribina? Pocnemo cetvrtu tribinu, nemamo pare da zavrsimo sve u komadu i ostane ni tamo ni vamo. Na kraju bi ostali i bez krova na dedari i bez juzne tribine sto bi znacilo da ponovo ne mozemo odigrati ni prvo pretkolo bilo kojeg takmicenja.

Prvo ce se natkrivati dedara i radovi krecu otprilike za 2 mjeseca, barem tako Kevelj kaze i smatram da je apsolutno upravu sto se toga tice. U planu je jos da se radi WC ispod RA tribine i neke dodatne prostorije ali hajde da se prvo rijesi krov na dedari.

Sto se tice ove montazne tribine za gostujuce navijace, dobili smo odgovor da ce nadlezni organi doci na kontrolu za 7-8 dana i tek onda cemo znati imamo li dozvolu da primimo gostujuce.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 07 mar 2023, 21:00

SejoSexon je napisao/la:
07 mar 2023, 20:57
Ja sam da se iznese koja je cijena betonskih radova da se samo to odradi pa da se uradi akcija sa ciljem 1000 ljudi po 1000 km siguran sam da bi se ista mogla uspješno zavrsit a to bi bilo manje više tu negdje da se to barem podje radit, zatim ponudit neke desetogodisnje karte jakim privatnicima i slično pisat sponzorima nakupilo bi se.
Slažem se s ovim prijedlogom.

SejoSexon je napisao/la:
07 mar 2023, 20:57

I postoji li sad neka šansa da se onaj užas od reflektora izvuče iz zdenke izvan stadiona ono ko je uradio nek se objesi.
Mislim da nam je ovo najmanji problem trenutno,a i da nije moguće zbog nedostatka prostora sa svih strana.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 07 mar 2023, 21:11

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 mar 2023, 21:13

Jedna napomena za objektivne navijace
Navijamo za Velez, klub u Mostaru, BiH
Ne navijamo za Bayern, klub iz Minhena, Njemacka

Lakse malo s tim ciframa ljudi moji, nije rijec o desetinama maraka vec o milionima maraka, nek se radi malo po malo, a ne udaraj na 10 strana i da nijednu nisi u stanju zavrsit. Bolje je pokrit postojece tribine i uradit nesto dodatno sa strane, a ne zapucat na projekat vrijedan preko 5m KM. Sve ce doci na svoje, a kad dodje - dobrodosli na najljepsi stadion u BiH :salut:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.