FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj kako bi nam sutra pobjeda dobro dosla, prisli bi na 5 bodova SB i Borcu, onda je sve moguce bgm.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobijemo kone i Velež, borba za Europu, izgubimo obje (PU PU PU) borba za opstanak
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad bi obje dobili ovdje na forumu bi bio pohod na titulu

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
7:0
-
- Kontakt:
Igrali smo vec tamo kao domacini protiv Drine iz Zvornika. Stadion bio skoro pun. Tad se igralo u Travniku zbog nekog koncerta na KosevuLucas je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:47Jel ima našeg življa u tom krajuMortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:44Derbi Sarajevo - Velež igrat će se na stadionu Pirota u Travniku
Također, treba istaći da će biti dozvoljen dolazak navijačima Sarajeva jer je bordo klub domaćin na ovoj utakmici, dok pristalicama Veleža nije dozvoljen dolazak na Pirotu.
Utakmica između Sarajeva i Veleža igrat će se u nedjelju.![]()
Na Koševu nema snijega, a nema ni mašina Bgm, garant nisu povoljni uslovi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
27.07.2015., prvo kolo nakon osvojene titule, igrali tamo radi Merlinovog koncerta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 17:27Igrali smo vec tamo kao domacini protiv Drine iz Zvornika. Stadion bio skoro pun. Tad se igralo u Travniku zbog nekog koncerta na KosevuLucas je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:47Jel ima našeg življa u tom krajuMortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:44Derbi Sarajevo - Velež igrat će se na stadionu Pirota u Travniku
Također, treba istaći da će biti dozvoljen dolazak navijačima Sarajeva jer je bordo klub domaćin na ovoj utakmici, dok pristalicama Veleža nije dozvoljen dolazak na Pirotu.
Utakmica između Sarajeva i Veleža igrat će se u nedjelju.![]()

Napucali Drinu 6:1, Hebib autogol u drugoj minuti.

Opet naredno kolo na Piroti kao gosti, izgubili od Travnika, Kouadio nam zabio gol.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dodao bih još kad dovodimo igrača iz naše lige ili okolnih pogotovo iz manjih klubova velika većina pridošlih igrača zadovoljna je primanjima te ako kod nas dobio nogu lahko će pronaći novi klub. Nije isto kad ti karijeru popunjavaju neki klubovi tipa Sloga ili Posušje, a onda naiđe ime Sarajevo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2023, 12:18Ma pritisak je samo vadiona, znaš i sam. Jbg, nećeš uvijek sam sebe za keca okriviti. Te profesor, te pogrešno šapću, te zbunjuju me, te bolio me stomak, te prepo se... To najbolje opisuje ona stara uzbekistanska: Ko hoće - nađe način, ko neće - opravdanje.H8Z7 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:16Niti jednom jedinom igraču koji ima zadati cilj biti uspješan ne smije imati pritisak. Želiš da igraš u ligama petice i LP a strah te izaći igrati protiv kona ili zrinjskog. Kako bi izašao pred navijače Celtica ili Dortmunda pa kad oni zagrme ili navijači Galate ili Bešiktaša. Stvarno mi izvuče živce taj famozni PRITISAK. Ne znam da li se radi išta u akademiji da se smanji ta trema kad izlaziš iz juniora u prvi tim (tad mogu da razumijem da prvih 2-3 utakmice imaš treme ali stariji igrači da imaju pritisakVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:08
Ma nema se tu šta bit' oprezan ili neoprezan. Po meni su stvari vrlo jednostavne. Max. 5 igrača stranaca, žestokih profesionalaca, kojima ne smeta taj famozni pritisak, a ostalo sve iz našeg pogona. Mlađi stasaju uz profesionalce, imaš lepezu proizvoda i samo povremeno dopunjavaš stanje. Ako smo već najbogatiji i najorganizovaniju klub, neko bi rekao i najbolji, čemu onda dovoditi igrače iz drugih klubova koji su po definiciji slabiji od tebe? Valjda zato akademija i postoji.)
Kako god gazi želju malenog![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Travnik je bordo bijeli 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ma sjecam se otprilike, bio sam na onoj novoj tribini tu utakmicu. Znam da sam kasnio i nisam vidio taj autogol. Mislim da je bio radni dannapoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 17:3727.07.2015., prvo kolo nakon osvojene titule, igrali tamo radi Merlinovog koncerta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 17:27Igrali smo vec tamo kao domacini protiv Drine iz Zvornika. Stadion bio skoro pun. Tad se igralo u Travniku zbog nekog koncerta na Kosevu![]()
Napucali Drinu 6:1, Hebib autogol u drugoj minuti.Ker Alispahic tad zabio lijep gol.
Opet naredno kolo na Piroti kao gosti, izgubili od Travnika, Kouadio nam zabio gol.
Ne znam koji je cilj ljudi u savezu pa nas vozaju sa ovim stadionima. Orvo nas iz.ebaše sa terenom, pa onda seli se sad ovdje, sad ondje.
Da nas obraduju za jubilej?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Savez uradio sve sto je do njih da FKS ne ode u Evropu (citaj da Borac ide). Sad vise nego ikad treba bit ujedinjen i izborit tu evropu u inat njima. A ako ne mi onda nek ide Velez.
Vico = NSBH trebaju da nam plate par miliona ostete.. ovo nema u pizdi materini..
Pa rucno bi ga dosad isili..
A oni jos masine nisu dovukli
Pa rucno bi ga dosad isili..
A oni jos masine nisu dovukli
Samo sa se upišem na jubilarnu stranicu
Zgadite nam konama klub sutra

Zgadite nam konama klub sutra

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Realno treba ih mlatnut sutra
- egocentrik
- Kontakt:
Naša sreca u nesreci je sto za derbi nije bitno ko je u SS, ocekujem laganu pobjedu
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 07 mar 2023, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- skullcrusher
- Kontakt:
MRZIM SVAKOG MANIJAKA JAAAA JE.BEM MU KLUB ZA KOJI NAVIJAA
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jesu li bar stigle masine za prosivanje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijeli, cookiech, Fudo, Haksss, Hazre, HyperOS, James1987, mosarajvosa83, NazorUso, ristagrad, SamoDaKazeem, Zagor i 192 gosta.