Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sa Balkana i okoline, 4ti susret LFC navijaca sa Balkana - Tuzla 06.03.2011 - dobra zabava, gledanje tekme LFC vs Scum, LFC Balkan Supporters Union meeting no.4 Tuzla, Bosnia and Herzegovina majice za vas, i jos dosta iznenadjenja za sve one koji dolaze! Ukoliko dolazite javite nam na [email protected] ili [email protected] YNWA
valjda vam je sve jasno ...
valjda vam je sve jasno ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Realno, sumnjam da će iko doći sa strane, možda po neko iz BiH, a s Balkana baš ne vjerujem da će ko doći...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Smirile se strasti, super. Nedajte da nas dušmani zavađaju dragi moji forumaši.
Zašto vam smeta ako vam se mišljenja razilaze sa mišljenjem drugog forumaša. Sve je to normalno, glupo bi bilo da svi na isti način razmišljamo.
Pred nama su svijetli dani za Liverpool, King najbolje zna kako rasporediti tim i kako upravljati njime. Nemojte
mu se miješati i profesiju i govoriti nije smio ovo, nije smio ono. To je veličina koju NE SMIJEMO
osporavati. Pravi čovjek koji će nas izvesti na pravi put.
Toliko od mene, lahka vam noć. Sutra rano u nove pobjede moram. Nemojte da kada se vratim vidim 5 novih stranica a ništa vezano za Liverpool.
YNWA !
Zašto vam smeta ako vam se mišljenja razilaze sa mišljenjem drugog forumaša. Sve je to normalno, glupo bi bilo da svi na isti način razmišljamo.
Pred nama su svijetli dani za Liverpool, King najbolje zna kako rasporediti tim i kako upravljati njime. Nemojte
mu se miješati i profesiju i govoriti nije smio ovo, nije smio ono. To je veličina koju NE SMIJEMO
Toliko od mene, lahka vam noć. Sutra rano u nove pobjede moram. Nemojte da kada se vratim vidim 5 novih stranica a ništa vezano za Liverpool.
YNWA !
- Liverpool8
- Kontakt:
Po meni ovo je licemjerstvo. Ovdje su ljudi za Royove formacije psovali majku i ko zna sta, dok kad King stavi slicnu postavu ne smijemo cak ni na gresku da ukazemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Smirile se strasti, super. Nedajte da nas dušmani zavađaju dragi moji forumaši.
Toliko od mene, lahka vam noć. Sutra rano u nove pobjede moram. Nemojte da kada se vratim vidim 5 novih stranica a ništa vezano za Liverpool.Pred nama su svijetli dani za Liverpool, King najbolje zna kako rasporediti tim i kako upravljati njime. Nemojte
YNWA !

On jeste velicina, ali i covjek, i ne vidim zasto ne bi spominjali njegove greske, ako ih bude.

- Red Assassin
- Kontakt:
Ko radi taj i grjesi, ali iz postovanja prema Kingu trebamo presutiti neke greskice jer je on taj koji je preuzeo na sebe odgovornost u najtezem momentu i dosao na brod koji tone, sad konacno smo krenuli naprijed. Njegovim dolaskom vratio je strast i duh.. Kad je postavio protiv Chelsea formaciju sa 3 stopera svi su se smijali, dolazili navijaci chelsea kleli se u pobjedi od nekoliko golova razlike i omalovazavali nas i dobili su po nosu na njihovom terenu.. Kenny je uveo neke reforme koje su napcetku izgledale smjesne to da Kelly igra skoro svaku tekmu desnog beka a Glen lijevog al opet to je doprinjelo da nam odbrana bude cvrsca..
Ima tu i Clarka dosta u formacijiskim postavkama i njegovoj takozvanoj "pass and move" igri ali Daglishov odnos sa igracima je kljuc svega, mi imamo sigurno kvalitetnih igraca sami im je trebao neko da ih pokrene i ohrabri ai et ga. Sad samo da izdrzimo do ljeta pa da dovedemo 3 kvalitetna igraca, drago mi je sto nas konacno povezuju sa vrhunskim imenima.
Ima tu i Clarka dosta u formacijiskim postavkama i njegovoj takozvanoj "pass and move" igri ali Daglishov odnos sa igracima je kljuc svega, mi imamo sigurno kvalitetnih igraca sami im je trebao neko da ih pokrene i ohrabri ai et ga. Sad samo da izdrzimo do ljeta pa da dovedemo 3 kvalitetna igraca, drago mi je sto nas konacno povezuju sa vrhunskim imenima.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
i previsevolimliverpool je napisao/la:Danas aBd 2:0 dosta.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
ma mnogi ce reci da je bitan samo prolaz i to stoji,ali cinjenica je da je ovo liverpool a samim tim kad se izgovori njegovo ime ocekuje se ubjedljiva pobjeda tako da ja danas ocekujem minimalno 2-0
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pogrešno si me shvatio, možda sam se pogrešno izrazio. Poraz od Manchestera je došao očekivano, prva utakmica na klupi Liverpoola ... Kada smo izgubili od Blackpoola ja sam prvi rekao da je možda trebao uraditi to to i to.Liverpool8 je napisao/la:Po meni ovo je licemjerstvo. Ovdje su ljudi za Royove formacije psovali majku i ko zna sta, dok kad King stavi slicnu postavu ne smijemo cak ni na gresku da ukazemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Smirile se strasti, super. Nedajte da nas dušmani zavađaju dragi moji forumaši.
Toliko od mene, lahka vam noć. Sutra rano u nove pobjede moram. Nemojte da kada se vratim vidim 5 novih stranica a ništa vezano za Liverpool.Pred nama su svijetli dani za Liverpool, King najbolje zna kako rasporediti tim i kako upravljati njime. Nemojte
YNWA !.
On jeste velicina, ali i covjek, i ne vidim zasto ne bi spominjali njegove greske, ako ih bude.
Ostalo što je radio, radio je bez greške, perfektno.
Da, dok je vodstvo Liverpoola pod Royevom palicom izgledao kao paćenje King to radi sa lahkoćom.

Večeras očekujem pobjedu od 1/2:0.Itekako mi je drago što ću konačno gledati LFC na TV-u,a pogotovo na OBN-u da se pošteno ismijem onim komentatorima. 

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ću ih mute. Ali mi je drago što prenose.reds je napisao/la:Večeras očekujem pobjedu od 1/2:0.Itekako mi je drago što ću konačno gledati LFC na TV-u,a pogotovo na OBN-u da se pošteno ismijem onim komentatorima.

Ne možeš mi ovakva igrati tenisa

[youtube][/youtube]
Ovi juniori nisu normalni sekunde jedne

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Jel' ovo Wozniacki u dresu Liverpoola,ili sam lud ? 

I to na zagrijavanju pred meč jaraneever je napisao/la:Jel' ovo Wozniacki u dresu Liverpoola,ili sam lud ?

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Mnogo jako..Navijam za Manchu,ali ovo je lijepo vidjeti..Ja bih je ozenio da je izasla u dresu Manchestera 

Evo i na kraju meča oblači Skipperov dres!!!!Rizah je napisao/la:I to na zagrijavanju pred meč jaraneever je napisao/la:Jel' ovo Wozniacki u dresu Liverpoola,ili sam lud ?

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trebali bi proci bez problema ovu Spartu, ali nesto ne vjerujem da cemo otici do kraja, imam osjecaj da nemaju bas neke motivacije za EL, no ne krivim ih, u jednu ruku i shvacam to.Moguce i da nisam u pravu, ali tako to meni djeluje.
Jos kad manji klubovi zagrizu protiv vecih, a veci nemaju motivacije, cesto ne izadje na dobro.
Jos kad manji klubovi zagrizu protiv vecih, a veci nemaju motivacije, cesto ne izadje na dobro.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Pa ovo mogu i ja samo neću da se hvalim. :ugeek:Rizah je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovi juniori nisu normalni sekunde jedne

Biće provala poput prošle sezone kada je nakon tekme čini mi se sa Benficom prikazivalo na tribinama Dalglisha,a onaj Adis govori evo vlasnika Liverpoola konačno je i on zadovoljan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću ih mute. Ali mi je drago što prenose.reds je napisao/la:Večeras očekujem pobjedu od 1/2:0.Itekako mi je drago što ću konačno gledati LFC na TV-u,a pogotovo na OBN-u da se pošteno ismijem onim komentatorima.

FK Pjetlovi
Uh, bit će teško. Posebno ako oni daju gol, pa će se onda vjerovatno igrati zatvoreno. Naša odbrana će imati težak zadatak. Samo se sjetimo koliko je imala briga prošle sedmice, mi nismo imali ni jednog šuta u okvir gola. Nadam se da neće Ngog igrati. Zašto Pacheca ne baciti u vatru? Vjerovatno će on odigrati cijelu jer prošlu nije nikako igrao.
Uglavnom, svejedno je ko će igrati, nadamo se pobjedi, mada se ne treba dizati jer je bilo iznenađenja ove sezone
Uglavnom, svejedno je ko će igrati, nadamo se pobjedi, mada se ne treba dizati jer je bilo iznenađenja ove sezone

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa najveći problem jeste što trenutno nemamo pravog napadača u EL pa su nam glavne uzdanice N'Gog i Kuyt. 

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.