Slažem se u potpunosti sa tobom.rodjak je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:55Skroz pogresan potez RA![]()
Ovo sa Borcem je bilo ispravno i podrzao sam takav bojkot protiv naseg kluba kao pritisak da obezbjedi na vrijeme uslove za gostujuce navijace.Da nisu obezbjedili uslove za ovu utakmicu podrzao bih i dalje bojkot ali evo ispunili su kakve takve (privremene) uslove za gostujuce navijace.
Ovaj sada bojkot nema nikakve svrhe ako ce se sami boriti protiv saveza(libo njih racqu taman im fino),jedino bi bilo svrhe da su se dogovorili sa jos nekoliko navijackih grupa pa da zajedno vrse pritisak na savez.Onim potezom protiv Borca grupa je zaradila puno pozitivnih poena za sebe ali ovo sada im ne donosi nista samo ce napraviti stetu grupi i Velezu.Morali su malo bolje razmisliti,konsultovati se i sa ostalim navijacima a ne da na brzinu donose odluku.
ovaj potez mi lici na to; kao kad bi ti recimo zena napravila rucak,a ti bojkotujes i neces da jedes nista jer ti nisu dosli gosti koje si ti pozvao i napravio rucak i za njih ,ali eto oni nisu dosli zato sto im je neko preporucio da ne dolaze.![]()
Da je to širi bunt navijačkih skupina pa da traže niz prava koja su im zaista narušena, onda bi ovaj bunt imao smisao.
Konkretno, Ra sa ovim bojkotom ne postiže ništa, jedino pomaže protivničkim ekipama na areni Rođeni.
Totalni promašaj po meni.