Jes još da je odigrano,ovo je samo spremljeno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jes još da je odigrano,ovo je samo spremljeno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Haj i nije toliko loše malo kod Harija a zna li ko kakvo ce vrijeme bit'?MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:44Derbi Sarajevo - Velež igrat će se na stadionu Pirota u Travniku
Također, treba istaći da će biti dozvoljen dolazak navijačima Sarajeva jer je bordo klub domaćin na ovoj utakmici, dok pristalicama Veleža nije dozvoljen dolazak na Pirotu.
Utakmica između Sarajeva i Veleža igrat će se u nedjelju.
Benkara i Kimun
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vala poslije onakve utakmice na gostovanju gdje mi bas rijetko kad boda donesemo ne moze covjek da ne bude optimista ali polako ljudi.Previse se opet dizemo,a puno puta smo se opekli u proslosti zbog ovoga.Utakmica koja nam lomi sezonu,ja sam ubijedjen da smo jaci,hladno uci pa sta bude.Ne treba se zalijetati,derbi je derbi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad sam pisao za Travnik .mikimaus je napisao/la: ↑11 avg 2022, 02:47Promjeniti odmah stadion za igranje domacih tekmi . Cigani i olos uvijek ostaju ono sto jesu . Treba da mi djeca ostanu siroce radi narkomancica koji napadaju nozem iza coska . Mjenjaj , nedaj stoci vise ni marke , ici cu u trebinje na tekmu ali dole vise ne mrs stoko . Travnik najbolja opcija , pitoma mahala koja voli Sarajevo , smrdograd te nikada nije mogao smisliti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Stvarno koji maleri nas prate ovu sezonu, dobro imamo ikakve šanse za evropu. Najlakše je reći "igrači su profesionalci, njima je igrati gdje god". Ovakvo seljakanje kroz sezonu nije zadesilo niti jednu ekipu ikad igdje...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ima li neko iz Travnika da postavi sliku u kakvom je stanju teren?
Nikad poraz, samo lekcija.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hajde sutra cu vam pokazat novce, vec u 65 minuti
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
joooj kimune kimune
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Raja ovdje ide iz krajnosti u krajnost. Do prekjuce nismo mogli Leotara dobiti, borba za opstanak itd a sad se kao sprdamo sa konama koji su eto necemo vjerovati 4 boda ispred nas. Kako god oni igrali ispred nas su yebat ih.
Nadam se, da igraci i nestrucni štab nedijele takvo razmišljanje jer ce nas onda ohladiti kone ko nista.
Oni su u derbijima uvijek napaljeni, čuvali su Stilica i Armina Hodzica zadnje utakmice samo zato, da mogu protiv nas igrati. Obojica ce sutra igrati uvjeren sam u to 100%.
Uz to jos dodajmo Krpica kojem smo redovna musterija u derbijima, ne znam na osnovi cega gradite bas toliki optimizam najednom.
Nadam se, da igraci i nestrucni štab nedijele takvo razmišljanje jer ce nas onda ohladiti kone ko nista.
Oni su u derbijima uvijek napaljeni, čuvali su Stilica i Armina Hodzica zadnje utakmice samo zato, da mogu protiv nas igrati. Obojica ce sutra igrati uvjeren sam u to 100%.
Uz to jos dodajmo Krpica kojem smo redovna musterija u derbijima, ne znam na osnovi cega gradite bas toliki optimizam najednom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pitarluk, ako se izgubi ebat ce se opet od do. Nego sutra ako Bog da ozbiljno, angazovano, pametno, jako, pozrtvovano, odgovorno, vruceg srca hladne glave. Na ivici faula i bit ce to ok.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 16:19Raja ovdje ide iz krajnosti u krajnost. Do prekjuce nismo mogli Leotara dobiti, borba za opstanak itd a sad se kao sprdamo sa konama koji su eto necemo vjerovati 4 boda ispred nas. Kako god oni igrali ispred nas su yebat ih.
- 1 9 4 6 -
U derbiju se nikada nije moglo sa sigurnošću reći da ćeš pobijediti ili izgubiti. Trenutna forma, jačina ekipe ništa ne znači u derbiju. Sutra moraju dati svoj maximum pa kako bude. 
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebate biti svjesni, da je ova ekipa skroz nova i jos se uigravaju. Igrace oni toplo-hladno jos neko vrijeme. Ja se nadam, da grijesim, ali kod vecine ekipa koje dosta mjenjaju je to tako.
Ako budu naši svi igraci na nivou pobjeda je vjerovatno naša. Ali pod uslovom, da budu bas svi na nivou.
Ni remi nije neka ogromna pljacka, jos uvijek si tu tako reci blizu.
Ako budu naši svi igraci na nivou pobjeda je vjerovatno naša. Ali pod uslovom, da budu bas svi na nivou.
Ni remi nije neka ogromna pljacka, jos uvijek si tu tako reci blizu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zamisli tek šta ćemo pričati ako dignemo kone i Veleža...ElCartel11 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 16:19Raja ovdje ide iz krajnosti u krajnost. Do prekjuce nismo mogli Leotara dobiti, borba za opstanak itd a sad se kao sprdamo sa konama koji su eto necemo vjerovati 4 boda ispred nas. Kako god oni igrali ispred nas su yebat ih.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, boki86, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], HordasFks, JavierBosnia, Pantelija, Pitar6785, ronaldo99, Sanchez87hz, TETRAPAK, Turo, WeekendOffender i 160 gostiju.