Nebranim mirzu, smatram katastrofalnim potezom uprave sa izborim trenera,ALI ako je Mirvic mogao izvalit 1,2 m km ostete za 3 igraca i obezbjedit jos 6 (doduse free agenata) i obezbjedit plate i sve sto treba, ja sam odlucio dat podrsku FK SARAJEVO uz negledanje u ss..
Ali ovi sto govore mirza odigra 45 utakmica odkud on zna sta je derbi, bolje on zna sta je derbi nego ahmetovic krste serbedzic itd, zasto pa zato sto je id svije 6 godine ko imi svi isao na utakmice navijao povrh svega trenirao u FK SARAJEVU i na kraju igrao tih 22-45 utakmica i plus djecu svoju upisao u klub i slatki babo mu legenda kluba..
Nadjite mi ijednog trenera FK SARAJEVO od rata pa ovamo da imao ovo..JEDINI Mehmed Janjos
Husref iz janje doso u sarajevo sa 18-19 godina gdje navijo za zvjezdu itd
Jebovas Mirza i ss, sutra derbi pogurat ekipu maksimalno da pobjedi one penzionere da uzmemo to 2 mjesto abd, siguran sam ako izborimo evropu da ce se dobro odigrat u evropi i da ce mirza abd nakon 4-5 kola u sledecoj sezoni dobit odkaz
Vidite sta radi Vico pravi travu 300 dana, za godinu dana mozes napravit stadion za 30000 shedeci mjesta cat 4