FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Još ne vjerujem da se derbi igra u 13:00h, da mi je neko pričao šta će cirusanti uraditi, ne bih mu vjerovao. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, onaj portal je jučer napisao da je to moguće pa ćemo vidjetiMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:48A bježi yebo te ona ofajla![]()
Znači povratnik u reprezentaciju![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Malo ljudi prati omladinske lige pa i Premijer ,a vrlo lako je primjetiti razvojni put nekih igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 07:56Ma eto zna ovaj bolje,reg. se danas i pocnu lupat. Nisu pratili ligu,taj Begic je bio zestoki krs,i pored nase omladine koja je duplo bolja,oni Begica prizivaju.
Taj Amar Begić je i kupljen u Borac sa ciljem guranja U-21 igrača u rosteru i reprezentaciju.On je tako i postao reprezentativac(u mladjim kategorijama ima bar 5-6 igrača koji su u Borac dovedeni sa ovjerenom kartom u mladjim selekcijama reprezentacije).U našoj Akademiji stasava generacija 2004/05 koja ima potencijala na tim pozicijama a vidjecemo da li kvaliteta.
Sad što se tiče Durakovića,sasvim korektan bek u mladjim kategorijama Želje i Zrinjskog i ništa više od toga.Nije uspio da se nametne i odigra za seniorske timova pa ni TZ City.Ova sezona odličn u Igmanu.E sad,znam mnogo igrača koji odigraju u ekipama bez pritiska i tenzije Al nisu igraci za klubove sa armijom navijača i gdje se svaka mjeri.Zbog njegovog staza u ta 2 kluba koja imaju pritisak gdje nije uspio da odgovori tome,treba tu biti oprezan,imali smo primjer u bližoj prošlosti.
-
- Kontakt:
Gledam sad njihovu temu,ljudi kontaju kojeg naseg igraca da isprovociraju da dobije crveni.Svaki derbi ista strumfovska posla,kod Mulalica je to jos vise doslo do izrazaja.Uaaaaaaa,udriii,u kost,provocirajjj,mlataraj rukama,pritisak vrsi i to je njihova filozofija
Moramo pokazati muda ali ne smijemo nasjedati na njihove pokvarenosti i seljakuk.Fokusirati se samo na igru,ja sam uvjeren da imamo bolje igrace i da smo igrac po igrac kvalitetnija ekipa skoro na svakoj poziciji
Samo treba pametno igrati i napasti od prve minute.Bekovi su im bas losi,tu vidim nasu najvecu priliku preko Ziljkica i Guliashvilia koji su prebrzi za njih.Na 10 bi nam valjao Avram samo tako.Treba paziti na prekide tu su bas opasni ali cini se da smo i to zategli.Vezni red ce biti kljucan,tu ne smije biti propuha.Naprijed bi krenuo sa Hamzom
Moramo pokazati muda ali ne smijemo nasjedati na njihove pokvarenosti i seljakuk.Fokusirati se samo na igru,ja sam uvjeren da imamo bolje igrace i da smo igrac po igrac kvalitetnija ekipa skoro na svakoj poziciji
Samo treba pametno igrati i napasti od prve minute.Bekovi su im bas losi,tu vidim nasu najvecu priliku preko Ziljkica i Guliashvilia koji su prebrzi za njih.Na 10 bi nam valjao Avram samo tako.Treba paziti na prekide tu su bas opasni ali cini se da smo i to zategli.Vezni red ce biti kljucan,tu ne smije biti propuha.Naprijed bi krenuo sa Hamzom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nema se tu šta bit' oprezan ili neoprezan. Po meni su stvari vrlo jednostavne. Max. 5 igrača stranaca, žestokih profesionalaca, kojima ne smeta taj famozni pritisak, a ostalo sve iz našeg pogona. Mlađi stasaju uz profesionalce, imaš lepezu proizvoda i samo povremeno dopunjavaš stanje. Ako smo već najbogatiji i najorganizovaniju klub, neko bi rekao i najbolji, čemu onda dovoditi igrače iz drugih klubova koji su po definiciji slabiji od tebe? Valjda zato akademija i postoji.michplatini je napisao/la: ↑07 mar 2023, 08:55Malo ljudi prati omladinske lige pa i Premijer ,a vrlo lako je primjetiti razvojni put nekih igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 07:56Ma eto zna ovaj bolje,reg. se danas i pocnu lupat. Nisu pratili ligu,taj Begic je bio zestoki krs,i pored nase omladine koja je duplo bolja,oni Begica prizivaju.
Taj Amar Begić je i kupljen u Borac sa ciljem guranja U-21 igrača u rosteru i reprezentaciju.On je tako i postao reprezentativac(u mladjim kategorijama ima bar 5-6 igrača koji su u Borac dovedeni sa ovjerenom kartom u mladjim selekcijama reprezentacije).U našoj Akademiji stasava generacija 2004/05 koja ima potencijala na tim pozicijama a vidjecemo da li kvaliteta.
Sad što se tiče Durakovića,sasvim korektan bek u mladjim kategorijama Želje i Zrinjskog i ništa više od toga.Nije uspio da se nametne i odigra za seniorske timova pa ni TZ City.Ova sezona odličn u Igmanu.E sad,znam mnogo igrača koji odigraju u ekipama bez pritiska i tenzije Al nisu igraci za klubove sa armijom navijača i gdje se svaka mjeri.Zbog njegovog staza u ta 2 kluba koja imaju pritisak gdje nije uspio da odgovori tome,treba tu biti oprezan,imali smo primjer u bližoj prošlosti.
Zar stvarno misliš da oni znaju igrati na pošten način? Svako derbi rade "Udarce ispod pojasa" samo da dođu do pobjede.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:02Gledam sad njihovu temu,ljudi kontaju kojeg naseg igraca da isprovociraju da dobije crveni.Svaki derbi ista strumfovska posla,kod Mulalica je to jos vise doslo do izrazaja.Uaaaaaaa,udriii,u kost,provocirajjj,mlataraj rukama,pritisak vrsi i to je njihova filozofija
Zgadite im fudbal

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Na isti fazon nas pomozi ba uzima zadnjih nekoliko puta. Samo pametno i bez srljanja. Imam osjecaj bas sto nema publike da cemo ih satrati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:08Ma nema se tu šta bit' oprezan ili neoprezan. Po meni su stvari vrlo jednostavne. Max. 5 igrača stranaca, žestokih profesionalaca, kojima ne smeta taj famozni pritisak, a ostalo sve iz našeg pogona. Mlađi stasaju uz profesionalce, imaš lepezu proizvoda i samo povremeno dopunjavaš stanje. Ako smo već najbogatiji i najorganizovaniju klub, neko bi rekao i najbolji, čemu onda dovoditi igrače iz drugih klubova koji su po definiciji slabiji od tebe? Valjda zato akademija i postoji.michplatini je napisao/la: ↑07 mar 2023, 08:55Malo ljudi prati omladinske lige pa i Premijer ,a vrlo lako je primjetiti razvojni put nekih igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 07:56
Ma eto zna ovaj bolje,reg. se danas i pocnu lupat. Nisu pratili ligu,taj Begic je bio zestoki krs,i pored nase omladine koja je duplo bolja,oni Begica prizivaju.
Samo ne treba biti glup da te navuku, kao npr. Štilić rahmetli što je Dupovca navukao ko bekana. Crveni ako se na derbiju dobija, onda nek ide za start i nek taj njihov narednih pola godine s tribine gleda tekme.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Niti jednom jedinom igraču koji ima zadati cilj biti uspješan ne smije imati pritisak. Želiš da igraš u ligama petice i LP a strah te izaći igrati protiv kona ili zrinjskog. Kako bi izašao pred navijače Celtica ili Dortmunda pa kad oni zagrme ili navijači Galate ili Bešiktaša. Stvarno mi izvuče živce taj famozni PRITISAK. Ne znam da li se radi išta u akademiji da se smanji ta trema kad izlaziš iz juniora u prvi tim (tad mogu da razumijem da prvih 2-3 utakmice imaš treme ali stariji igrači da imaju pritisakVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:08Ma nema se tu šta bit' oprezan ili neoprezan. Po meni su stvari vrlo jednostavne. Max. 5 igrača stranaca, žestokih profesionalaca, kojima ne smeta taj famozni pritisak, a ostalo sve iz našeg pogona. Mlađi stasaju uz profesionalce, imaš lepezu proizvoda i samo povremeno dopunjavaš stanje. Ako smo već najbogatiji i najorganizovaniju klub, neko bi rekao i najbolji, čemu onda dovoditi igrače iz drugih klubova koji su po definiciji slabiji od tebe? Valjda zato akademija i postoji.michplatini je napisao/la: ↑07 mar 2023, 08:55Malo ljudi prati omladinske lige pa i Premijer ,a vrlo lako je primjetiti razvojni put nekih igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 07:56
Ma eto zna ovaj bolje,reg. se danas i pocnu lupat. Nisu pratili ligu,taj Begic je bio zestoki krs,i pored nase omladine koja je duplo bolja,oni Begica prizivaju.

Kako god gazi želju malenog

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dal ako bude igrao, on ce biti taj s crvenim. Nevjerovano koliko je lik nervoza, lik nema 50 kila al on nesta ustaje, hoce da se tuce s nekim, ide prema sudijama, dize ruke... Ja fkt ne razumijem fudbalere, koliko to glupo moze biti. Da li su inace fudbaleri paglu ili glume zbog tv prenosa i djevojaka...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:02Gledam sad njihovu temu,ljudi kontaju kojeg naseg igraca da isprovociraju da dobije crveni.Svaki derbi ista strumfovska posla,kod Mulalica je to jos vise doslo do izrazaja.Uaaaaaaa,udriii,u kost,provocirajjj,mlataraj rukama,pritisak vrsi i to je njihova filozofija
Iskreno se nadam, da ce trener da malo poradi na tome, da ne smiju pasti pod pritisak, ne smije biti nervoze...
Mada iskreno, mi bi i s 10 igraca mogli hladno igrati s zeljom...
Koliko god zvučalo čudno, i koliko god ne podržavam Mirzu na klupi, mislim da će znati naše momke dobro pripremiti prije svega psihički i motivacijski. Ako bilo ko može, može neko ko zna šta znači derbi.. Taktički ne treba ništa specijalno mijenjati za razliku od tekme sa lišticom, osim možda rotacije 1-2 igrača max.
-
- Kontakt:
To nije realno,ako imas 2 il 3 igraca iz svog pogona u 11 to je ogroman uspjeh. Od stotine njih jedannili dva ako budu solidni igraci je uspjeh. Izleti neki domaci igrac koji je kvalitet,naravno da ces ga zaganjati tipa Vrancic a ne gurati nekog poput DalaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 mar 2023, 09:08Ma nema se tu šta bit' oprezan ili neoprezan. Po meni su stvari vrlo jednostavne. Max. 5 igrača stranaca, žestokih profesionalaca, kojima ne smeta taj famozni pritisak, a ostalo sve iz našeg pogona. Mlađi stasaju uz profesionalce, imaš lepezu proizvoda i samo povremeno dopunjavaš stanje. Ako smo već najbogatiji i najorganizovaniju klub, neko bi rekao i najbolji, čemu onda dovoditi igrače iz drugih klubova koji su po definiciji slabiji od tebe? Valjda zato akademija i postoji.michplatini je napisao/la: ↑07 mar 2023, 08:55Malo ljudi prati omladinske lige pa i Premijer ,a vrlo lako je primjetiti razvojni put nekih igrača.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 07:56
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemoj Kimune again.. jedna dobra i mi glat sve deremo

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne do Bog da smo prošlu tekmu pokidali, a ovu podbacili, sad bi bila atmosfera linča i pljuvačine. Polako s tim najavama, jer sad imamo jednu lošu i jednu dobro odigranu tekmu. Nadam se samo da nećemo kiksnuti derbi, jer opet ide loša atmosfera i udaranje po svakome.
4 3 3
Saha
Mulalic serbecic martinovic tomasevic
Balta cirjak vrancic
Gulas renan ziljkic
Saha
Mulalic serbecic martinovic tomasevic
Balta cirjak vrancic
Gulas renan ziljkic
Do smrti odani!
- SedrenikHz
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovo neka lazna 9ka renan. Nije ni ovo lose, vjerujem da bi 5 puta probili po boku.
- 1 9 4 6 -
Ovo može funkcionisati čak i sa Avramovskim umjesto Čirjaka, Balta DM i Danijel i Vrančić CM, Renan ili Hamza da igraju tu neku lažnu 9ku i da se otvara prostor Ziljkiću iGuliashviliuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 mar 2023, 10:41ovo neka lazna 9ka renan. Nije ni ovo lose, vjerujem da bi 5 puta probili po boku.
Sutra u Zenici pretežno sunčano sa slabim vjetrom, znači dobijamo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: mercurial, nedimmmm1337, riki46 i 60 gostiju.