FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Bjelave gledas li novu sezonu
Ma samo ne treba naivno odigrati da nas nadmudri po stoti put yebeni mulalic... pametno, ne nasjedati na ciganluk i provokacije i ne zalijetati se
Pitanje je pratis li ti. Momak je sporazumno raskinuo, nisu bas kod njih cvjetale ruze sto se para tice. A kao drugo ima 22 godine, bio u mladoj repki, ima i nastup za A cini mi se, sasvim solidno igrao nasu ligu sa svojim godinama... ovakav igrac nam treba biti interesantan. Sad ga dovedes i drzis sa ekipom i slijedecu sezonu imas spremnog igraca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:38Pratite li uopste ovu ligu? To je mrtvi kloc,u Borcu molili Boga da sto prije ode on bi ga kod nas dovodioxfarex je napisao/la: ↑06 mar 2023, 18:27Steta jeste za njega, s obzirom da se sad gore dobro pokazao.nokee je napisao/la: ↑06 mar 2023, 17:06[url]https://www.****/vijest/odrastao-sam-u-zagrebu-raspitivali-su-se-iz-hrvatske-ali-za-mene-je-bih-jedna-i-jedina/191988[/url] Anes Krdzalic
Ovog momka ne mogu prezaliti sto nismo doveli na DM. Mislim da se pokusalo, al neuspjesno. Kako bi legao na Baltino mjesto. Cini mi se andy bara da brine za njegovu karijeru..
Ne znam sta je sa Amarom Begicem, isao je na neke probe u Karlsruhe ali cini mi se da je jos slobodan. Trebalo ga je dovesti i nek trenira sa ekipom i na ljeto imas jednog sa BH papirima koji moze konkurisati na DM, a relativno je i mlad.
Kakve smo mi sve krampe dovodili ovaj Begic je Gvardiola
Nadam se da je sala ovo za Begica. Zasto bi dovodili Begica kad ima minimalno 5 igraca iz akademije koji cekaju svoju sansu bas na toj poziciji? Nama trebaju biti interesantni igraci poput Durakovica iz Igmana, a Begic nije ni Leotaru interesantan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Of kurs

Bit će dobrih prdara haman

-
- Kontakt:
Greška. Njihova taltika, odnosno njihov ciganluk, udaranje i grubost nam najmanje trebaju, na kraju krajeva mi imamo tehnički odlično potkovane igrače, a nemamo igrače za njegovu taktiku.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:33Nije ovo juce bilo prvo put za bodove protiv listice.miky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:01Mulalica nikad nismo dobili dok je trener Zeljeznicara ,Hurtic,Jesic,Vasoski,Dudic oni su vodili derbija protiv njega i imamo sve same krompire. 11 od 15 bodova ima lik protiv nas
Jel red da skinemo i ovaj skalp u pm,eto pobjedili smo i u Širokom prvu put ikada u utakmici za bodove,valjda i ovaj "maler" skinemo
Zar ste zaboravili trpanje 0:3 u sezoni duple krune?![]()
Datum je bio 10.3.2019, izgleda nam lezi, da gostujemo u martu kod njih
P.s. Mulalica mozes dobiti na način, da ga na terenu dotuces njegovom taktikom. Kad bi se god neko puno otvorio oni bi nekako zabili gol iz kontre.
Pustiti im malo loptu pa onda izletjeti u kontru kao juce protiv listice. Takodje igrace psihicki pripremiti, da nenasjedaju na njihov ciganluk.
On je svaki derbi odigrao čvrsto i kompaktno nazad, a naprijed šta god uradi, sa dosta dosta grubom igrom, pritiskom i sa hajpom.
Način da se odgovori njegovom ciganluku i takvoj igri jeste da spustiš loptu, i ubrzaš pas maximalno. Sad bar imamo takve igrače poteza i bržeg protoka lopte, Avramovskog, Vrančića i Čirjaka, pa i ovaj Renan zna podvalit loptu, radio je par puta protiv lažnih te stvari.
Napravi trokut na sredini odigraj 4/5 brzih pasova na prvu i na njegov hajp i zalijetanje njihovih igrača izbacit ćeš mu cijeli vezni red iz igre.
Čisto sumnjam da ih možemo dobit na kontre, ne vjerujem da će htjeti inicijativu i da će jurišat. Oni bi sad X prihvatili objerućke, pogotovo nakon naše tekme sa ubicama.
Ako nema Sumeje da ne gledam

P.S. Izgleda da se sprema poziv u repku jednom nasem kriLJnom igracu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A bježi yebo te ona ofajlaNazorUso je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:44Ako nema Sumeje da ne gledam![]()
P.S. Izgleda da se sprema poziv u repku jednom nasem kriLJnom igracu![]()
![]()

Znači povratnik u reprezentaciju

-
- Kontakt:
Mogao bi i Faruk Besima zvati realnoNazorUso je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:44Ako nema Sumeje da ne gledam![]()
P.S. Izgleda da se sprema poziv u repku jednom nasem kriLJnom igracu![]()
![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Tesko, mada bi imalo vise logike nego Ziljkic (lijevo mogu pokriti Demirovic i Hamulic)
Na zadnji spisak je Serbecic naknadno ubacen nakon povrede Ahmedhodzica, tad je bilo:
Siniša Saničanin (Partizan),
Anel Ahmedhodžić (Sheffield United),
Dennis Hadžikadunić (Malmo),
Adnan Kovačević (Ferencvaroš),
Hrvoje Miličević (AEK Larnaca)
Sanicanin i Hadzikadunic nisu prve opcije u svojim timovima, ali vjerujem da nece tu puno Faruk mijenjati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Istina, ali je Siniša katastrofa žešća.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2023, 00:00Tesko, mada bi imalo vise logike nego Ziljkic (lijevo mogu pokriti Demirovic i Hamulic)
Na zadnji spisak je Serbecic naknadno ubacen nakon povrede Ahmedhodzica, tad je bilo:
Sanicanin i Hadzikadunic nisu prve opcije u svojim timovima, ali vjerujem da nece tu puno Faruk mijenjati
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:01Mulalica nikad nismo dobili dok je trener Zeljeznicara ,Hurtic,Jesic,Vasoski,Dudic oni su vodili derbija protiv njega i imamo sve same krompire. 11 od 15 bodova ima lik protiv nas
Jel red da skinemo i ovaj skalp u pm,eto pobjedili smo i u Širokom prvu put ikada u utakmici za bodove,valjda i ovaj "maler" skinemo
Samo ostati prizemni, nismo mi jos d od dobri. Da nas ne lupi sega bolje ozbiljno shvatiti.
Treneru je to bila treca sreca protiv listica. Mozda nam se vraca sto je Fele najavljivao

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Menadžer mu je onaj ublehaš Marko Miličić, "savjetnik" Vice Zeljkovića, taj ce ti sigurno igrati u paru sa Ahmethodžićem, iako je najgori igrac Partizana, neki dan ih je protiv Šerifa izbacio iz Evrope.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 mar 2023, 00:03Istina, ali je Siniša katastrofa žešća.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2023, 00:00Tesko, mada bi imalo vise logike nego Ziljkic (lijevo mogu pokriti Demirovic i Hamulic)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ima smisla. Nadam se da ce pregledati ove dvije utakmice selje i vidjeti kako su im se ostali postavili.ajdohordas je napisao/la: ↑06 mar 2023, 23:43Greška. Njihova taltika, odnosno njihov ciganluk, udaranje i grubost nam najmanje trebaju, na kraju krajeva mi imamo tehnički odlično potkovane igrače, a nemamo igrače za njegovu taktiku.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 22:33Nije ovo juce bilo prvo put za bodove protiv listice.miky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2023, 20:01Mulalica nikad nismo dobili dok je trener Zeljeznicara ,Hurtic,Jesic,Vasoski,Dudic oni su vodili derbija protiv njega i imamo sve same krompire. 11 od 15 bodova ima lik protiv nas
Zar ste zaboravili trpanje 0:3 u sezoni duple krune?![]()
Datum je bio 10.3.2019, izgleda nam lezi, da gostujemo u martu kod njih
P.s. Mulalica mozes dobiti na način, da ga na terenu dotuces njegovom taktikom. Kad bi se god neko puno otvorio oni bi nekako zabili gol iz kontre.
Pustiti im malo loptu pa onda izletjeti u kontru kao juce protiv listice. Takodje igrace psihicki pripremiti, da nenasjedaju na njihov ciganluk.
On je svaki derbi odigrao čvrsto i kompaktno nazad, a naprijed šta god uradi, sa dosta dosta grubom igrom, pritiskom i sa hajpom.
Način da se odgovori njegovom ciganluku i takvoj igri jeste da spustiš loptu, i ubrzaš pas maximalno. Sad bar imamo takve igrače poteza i bržeg protoka lopte, Avramovskog, Vrančića i Čirjaka, pa i ovaj Renan zna podvalit loptu, radio je par puta protiv lažnih te stvari.
Napravi trokut na sredini odigraj 4/5 brzih pasova na prvu i na njegov hajp i zalijetanje njihovih igrača izbacit ćeš mu cijeli vezni red iz igre.
Čisto sumnjam da ih možemo dobit na kontre, ne vjerujem da će htjeti inicijativu i da će jurišat. Oni bi sad X prihvatili objerućke, pogotovo nakon naše tekme sa ubicama.
Niposto ne nasjesti na seljakluk anamo onih to jedino i znaju.
I hladna glava vruce srce koliko je moguce.
Imam osjecaj da ce biti golova ko u prici
I da dodam posebno im rovite pripaziti ako zapocnu, malo grublje na njima i mirni. Pa i po cijenu zutog
- 1 9 4 6 -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Taj poziv najbolje pokazuje u kojem smjeru ce ici cirkus sa Vicom, Hadzibegićem, Misimovicem....

sad necemo moci zivjeti od Husarica

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Od toliko ovih napadaca nasih korijena,koji nastupaju vani,on pozove Mesanovica haha ja smijurije,mada nista bolje nismo ocekivali.
-
- Kontakt:
Ma eto zna ovaj bolje,reg. se danas i pocnu lupat. Nisu pratili ligu,taj Begic je bio zestoki krs,i pored nase omladine koja je duplo bolja,oni Begica prizivaju.
Ne znam za vas, ali poslije ove igre u listici, nikad nisam bio optimisticniji pred derbi. Kec ko dzamija i hladan izlazak u Evropu. Da nije Zrinjski otisao daleko mi bi uzeli titulu