NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Nas jedini spas su nasi omladinci, stoga moramo biti strpljivi sa njima. Oni nam mogu donijeti novac potreban bolje nego i jedan sponzor.
Celik!3,2,2.
Dilaver trenira sa ekipom.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Isto misljenje imam, nadam se samo da nece potpisati ugovor, niti nam treba ta pozicija niti ga zelim u klubu vidjeti
+1
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Disciplinska komisija FSBiH na današnjoj sjednici u Sarajevu kaznila je i druge klubove. Tako će Željezničar u kasu Saveza morati platiti ukupno 3.500 KM (2.500 plus 1.000 KM). Dobojska Sloga i Velež su kažnjeni sa po 1.500 KM, a Zrinjski i Čelik sa po 1.000 KM.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ni jedan, ni drugi!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dilaver već godinu dana trenira s ekipom, bez ikakvih nadanja ljudi, ne zaboravlja se šta je radio klubu a koliko znam i dalje potražuje svoja sredstva, toliko o ljubavi.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sta ima i trenirati sa ekipom? Nek trci po Gradiscu i do Lisca. Sve po zaslugama.
Celik!3,2,2.
To je do trenera po mom skromnom mišljenju. Za Čelik zaigrat sigurno do kraja života neće.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Toliko patnje i sage da se isplati DILAVER jedva i na jedvite jade se isplatio i sad trenira s klubom! Pa jeste li vi ludi u klubu bolan??? Svaki trenig mu naplatit 50 km??? Ko je ba Dilaver jeste li vi normalni u klubu??? Jel ja kroz članarinu i ostale donacije moram plačat i DILAVERA MAJMUNA što koristi opremu,termin,detrdzent za opremu,tuširanje? Jel ja to moram plačat kroz članstvo i sve ostalo što doniram u klub UZ OSTALE VJERNE NAVIJAČE I ROBIJAŠE!!! Ne jedite VNAgo vi u klubu,otjerat tog majmuna što dalje od kluba i njeg i svakog ko je na ŠUPAČKI način tražio isplatu!!! EBO VAS ON U PAKAŠ UPRAVO!!!
::::SAMO ČELIK::::
Ni ja ne razumijem zašto su mu dozvolili da trenira sa klubom poslije svega?!
Ako je Duvnjak dobar sa njim to nek ostave za privatni život i kafe, a od kluba daleko i on i Dedić.
Ako je Duvnjak dobar sa njim to nek ostave za privatni život i kafe, a od kluba daleko i on i Dedić.
Izgleda da se samo nedjeljom igraju naše utakmice kod kuće
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kad smo vec kod Harisa, mislim da smo jos samo njemu duzni. I to je pristao na ono daj kad mozes i koliko mozes.
Ako nisam u pravu neka me neko demantuje ovdje.
Neka ga nek trenira, onog krmka Dedica ne volim vidjet ocima, njemu bi zabranio ulaz na BP.
Ako nisam u pravu neka me neko demantuje ovdje.
Neka ga nek trenira, onog krmka Dedica ne volim vidjet ocima, njemu bi zabranio ulaz na BP.
moSa likCe
-
- Kontakt:
100%
Nadam se da uprava nece debelo zasrat i da ce razmisliti prije nekih odluka koje bi mogle baciti veliku mrlju na ovaj njihov izvrstan rad. Znamo svi sta su radili i kako su tuzili i trazili isplatu te sav novac dok je Celik bio u knock downu i na koljenima, lafo zenicka djeca...
btw. nevezano za ovu dvojicu, vala i tih povratnika je vise preko glave. Vrte se ista imena ima 5-6 godina, znali su dolaziti i odlaziti po 3-4 x

I dalje potražuje svoje, a neki i dalje govore "volio bih ga opet vidjeti" da zaigra..
Šta će vam? Neka ga vodi kuci ko bi ga volio vidjeti u dresu.
Moramo vec jednom doci sebi i ne zaboravljati sta je ko uradio za klub. Sto su igrali, igrali su, i on i Dedic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.