Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sve proBIH i Bosnjacke jake stranke su projekti SANU i finansirane da dodju na vlast -SDA, SDP i NiP.
Alija Izmetbegovic je Srbijanski igrac koji je dijelio BiH na tri dijela i trgovao Bosnom i sa SR i sa HR. Ovu laznu diplomu je sigurno dao za Mostar i jos koji grad. Srbin odlikovan i od Tudjmana.
Poy
Alija Izmetbegovic je Srbijanski igrac koji je dijelio BiH na tri dijela i trgovao Bosnom i sa SR i sa HR. Ovu laznu diplomu je sigurno dao za Mostar i jos koji grad. Srbin odlikovan i od Tudjmana.
Poy
-
- Kontakt:
Sta je najbolje za potenciju? Klasika u vidu oraha i meda ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa kako je ona liječila ikog? Ustvari, jel ikog liječila? Ako jest, kako je to bilo, jesu li ti ljudi živi?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šta ima liječiti, žena direktorica, a uz to ginekolog. Problem je što je nesposobna kao direktor, plus je predavala studentima, a nije smjela.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuuj kako je lijecila. Kako lijece ovi sto regularno zavrse...
85% ih uci samo tbog ispita zaborave sve cim se ocjena upise
Pojma mi nemamo koliko doktori ne znaju
85% ih uci samo tbog ispita zaborave sve cim se ocjena upise
Pojma mi nemamo koliko doktori ne znaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ispravka Srbija nije lijecila nego lecila.
Ali ima i vece smece od nje, ona TV Hayat.
Ali ima i vece smece od nje, ona TV Hayat.
Zdrav zivot, redovan i dobar san, sredjena ishrana i trening ako mozes. Cink je isto dobar. Nema bas jedna stvar koja ce ti pomoci, vise je skup puno stvari koji uticu na hormonalni panel itd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima diplomu završila je uredno medicinu il ti ga prvi ciklus šta je tad već bilo za običnog doktora, nema postdiplomski ništa, nije magistar, to je lažiralanumanumaye22 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 16:13Vecinom je ovo bila odluka zbog koje sam napustio BIH. Za vrijeme Covida se najbolje moglo vidjeti gdje smo, ono masovno umiranje na neispravnim respiratorima, kad je zena od lika koji je umro gostovala na Fejsu. Sad jos gore skontas da zena vjerovatno nema nikakvu diplomu medicine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A i prosjek sa dodiplomskog je lažiran i ispravljen, jedva 7 i nešto imala. Nagurali joj da je utrpaju za asistenta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zadnji put kad sam ja isao pisalo je da otvaraju 15. februara
Don't believe the hype.
Elon Musk's decision to charge for API access has caused all external links from Twitter to break

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel se zayebavas ili fakat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
Tesko jaro da ova na kraju ima ikakvu diplomu. Jadno, umjesto da policija pokuca na vrata, ova daje saopcenja za javnost.bodi123 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 17:38Ima diplomu završila je uredno medicinu il ti ga prvi ciklus šta je tad već bilo za običnog doktora, nema postdiplomski ništa, nije magistar, to je lažiralanumanumaye22 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 16:13Vecinom je ovo bila odluka zbog koje sam napustio BIH. Za vrijeme Covida se najbolje moglo vidjeti gdje smo, ono masovno umiranje na neispravnim respiratorima, kad je zena od lika koji je umro gostovala na Fejsu. Sad jos gore skontas da zena vjerovatno nema nikakvu diplomu medicine.
Kao neko ko trenutno studira medicinu mogu ti reci da si apsolutno u pravu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- numanumaye22
- Kontakt:
Najgore sto bi srbi dobili ovo isto i bez rata, ali ne kriminalac je odlucio ratovat odbijanjem Kotiljerovog sporazuma i poslao 200k ljudi u pakao i jos milion raselio. U amanet nam je ostavio Sekicu i svog sina. Da je ziv lezo bi u Hagu ko i Tudjman.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 16:59Sve proBIH i Bosnjacke jake stranke su projekti SANU i finansirane da dodju na vlast -SDA, SDP i NiP.
Poy
- numanumaye22
- Kontakt:
Al je Aljo zavrsio, svaka cast. Btw sto joj nisu ponistili doktorat? Valjda nakon ovog danas se i to ponistava?U ta doba kad je ona studirala kao redovni student mogao si dvaput ponavljati godinu u toku skolovanja.
Treci gubitak godine bila ti je noga sa redovnog skolovanja, mogao si preci na vanredni studij ako ga je bilo.
Posto znamo da Medicinski fakultet nema vanredni studij ostaje nejasno kako je studirala 11 godina.
Al najjace politicka hajka a niko je ziv nije vidio na fakultetu

Pa i Elena je bila doktorica hemije, sa 4 razreda osnovne.
To je bio jedini nacin da se opljacka i da se nastavi pljackati jos 100 godina sa sve 3 strane. Postenog covjeka trti da je 1300km plata top, i truj nacionalizmom a iza paravana zajedno vrte. Da se Bogdom posteni ljudi mogu kako organizivati pa ih sve motikama napenalitinumanumaye22 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 19:21Najgore sto bi srbi dobili ovo isto i bez rata, ali ne kriminalac je odlucio ratovat odbijanjem Kotiljerovog sporazuma i poslao 200k ljudi u pakao i jos milion raselio. U amanet nam je ostavio Sekicu i svog sina. Da je ziv lezo bi u Hagu ko i Tudjman.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 16:59Sve proBIH i Bosnjacke jake stranke su projekti SANU i finansirane da dodju na vlast -SDA, SDP i NiP.
Poy
Ovu temu treba zakljucati, vidi komunistickih govana sto se nakupilo, nece na dobro. Topla braca sa četnicima I ustašama ova Bagra poput tuzlaka.