FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bice zanimljivo u derbiju. Mi smo odigrali 3 ispod prosjecne tekme.Dosta smo se mucili.
Oni jednu katastrofa jedno dominirali.
Nije lako dobiti lagano Siroki,iako mislim da je Siroki skupio bodova i vise nego sto je realno. Ona tekma na Grbavici mi je je u sjecanju da imaju vise srece nego znanja.
Sarajevo je u fazi,a to se desava lad puno mijenjas igraca,gdje ce imati tekmi od sjaja do ocaja.
Malo samo treba zatvoriti Ziljkica koji je ringispil igrac,i pripaziti na ovo sto je stalno radio ova neka potkopana lopta. Covjek totalno cudno izgleda na terenu.
Ali uglavnom se sve preko njega vrtilo.
Meni je drago sto su oni malo poletili,iako mislim da ce biti teska tekma i da ce pritisak uciniti svoje. Poraz i jednim i drugim znaci frku u svlacionici.Bitno je ne izgubiti.
Oni jednu katastrofa jedno dominirali.
Nije lako dobiti lagano Siroki,iako mislim da je Siroki skupio bodova i vise nego sto je realno. Ona tekma na Grbavici mi je je u sjecanju da imaju vise srece nego znanja.
Sarajevo je u fazi,a to se desava lad puno mijenjas igraca,gdje ce imati tekmi od sjaja do ocaja.
Malo samo treba zatvoriti Ziljkica koji je ringispil igrac,i pripaziti na ovo sto je stalno radio ova neka potkopana lopta. Covjek totalno cudno izgleda na terenu.
Ali uglavnom se sve preko njega vrtilo.
Meni je drago sto su oni malo poletili,iako mislim da ce biti teska tekma i da ce pritisak uciniti svoje. Poraz i jednim i drugim znaci frku u svlacionici.Bitno je ne izgubiti.
- jointunija
- Kontakt:
Kosorić u timu kola Arenesport 
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Mladi napadač Hamza Jaganjac bio je velika nada FK Željezničar, no brzo se odlučio za odlazak sa Grbavice. I sad ovo kad procitas dodje ti da sebi muda pojedes ,gdje su nas Joldic i Mulalic ubjedjivali da nemaju nikakav kvalitet (misleci na Jaganjca ,Kocevica..) da bi i dalje gurali Vucenovica,Visticu ..... do kraja sezone iako nam tih 7 .8 kola zadnjih nizasta nije trebalo .Sto prije skontamo da nemamo ljude sposobne,da veze sa fudbalom nemamo generalno i da nismo sposobni voditi FK biti ce nam svima lakse i prije cemo izadji iz ove dubioze .
Pa s obzirom u kakvom nam je stanju omladinski pogon, poprilično finih igrača smo imali u njemu protekle 2-3 godine
Golmani: Muftić, Brajlović, Sergej Bjelica (trenutno rezervni golman Voždovca sa 18 godina), Karić, Faruk Dalipagić (trenutno u hrvatskoj Gorici), MIličević
Odbrana: Drina, Kobašević, Bajrić iz Veleža, Musić, Pašić
Veza i napad: Kulašin, Kočević, Šošić, Beća, Jaganjac, Križevac, Mućaj, Gasal, Pirić
Hajde nisu baš svi neki kvalitet, a ima i onih koji tek treba da se dokažu poput Pašića, Pirića, Kobaševića ali uglavnom bilo je ovdje finog materijala.
----------------------Jaganjac------------------
Kulašin---------------Kočević-------------Gasal
---------------------Šošić----Beća--------------
Pašić-------------Drina-----Bajrić--------Musić
-----------------------Brajlović------------------
Golmani: Muftić, Brajlović, Sergej Bjelica (trenutno rezervni golman Voždovca sa 18 godina), Karić, Faruk Dalipagić (trenutno u hrvatskoj Gorici), MIličević
Odbrana: Drina, Kobašević, Bajrić iz Veleža, Musić, Pašić
Veza i napad: Kulašin, Kočević, Šošić, Beća, Jaganjac, Križevac, Mućaj, Gasal, Pirić
Hajde nisu baš svi neki kvalitet, a ima i onih koji tek treba da se dokažu poput Pašića, Pirića, Kobaševića ali uglavnom bilo je ovdje finog materijala.
----------------------Jaganjac------------------
Kulašin---------------Kočević-------------Gasal
---------------------Šošić----Beća--------------
Pašić-------------Drina-----Bajrić--------Musić
-----------------------Brajlović------------------
Zadnja izmjena: braco, dana/u 06 mar 2023, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tako je kana najveci su nam problem treneri u omladinskim pogonima oni pogotovi oni koji se vrte tu godinama a pojma nemajuKANA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 10:47Mladi napadač Hamza Jaganjac bio je velika nada FK Željezničar, no brzo se odlučio za odlazak sa Grbavice. I sad ovo kad procitas dodje ti da sebi muda pojedes ,gdje su nas Joldic i Mulalic ubjedjivali da nemaju nikakav kvalitet (misleci na Jaganjca ,Kocevica..) da bi i dalje gurali Vucenovica,Visticu ..... do kraja sezone iako nam tih 7 .8 kola zadnjih nizasta nije trebalo .Sto prije skontamo da nemamo ljude sposobne,da veze sa fudbalom nemamo generalno i da nismo sposobni voditi FK biti ce nam svima lakse i prije cemo izadji iz ove dubioze .
Cim trenere kvalitne stavis u omladinskim selekcijama tek cemo tad pocet napredovat jer svrha naseg kluba je da pravimo i prodajemo igrace a ne da ih kupujemo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nama brane Bender i Muftić (nemam komentar na njih), a koliko ima golmana iz naše omladinske škole u zadnjih par godina da su standardni u drugim klubovima?
To zato što gledas storije i ne znas a.pises nešto. Daj malo provjerite baš ili mucnite glavom. A ne pogledaš kod nekoga story i onda bezveze piseteManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:39Gledaj malog jaganjca proso preglede za prvi tim besiktasa potpisace ugovor
A mi ga pustili ra bi neke polovnjake doveli
Ko je gledo zelju u zlatiboru vidio je sta je mali radio vrsnjacima zvezde , osijeka…
Zamisli imas situaciju da ti najvatreniji navijaci kazu imate nasu podrsku bez obzira na sve (samo spasavajte ovaj klub) prvi put poslije rata da su navijaci prepoznali trenutak i da ce biti tu bez obzira na sve .Umjesto da skontaju strategiju ,dovedi trenera koji zna sa mladim igracima ( Adzem je to najbolje radio) jok ti dovedes neke debile od trenera gdje ti opet guraju preko svojih nekih sema Vucenovice,Vistice .... koji su nas dodatno zavalili pored plata morali smo jos neka obestecenja placatiManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:06Tako je kana najveci su nam problem treneri u omladinskim pogonima oni pogotovi oni koji se vrte tu godinama a pojma nemajuKANA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 10:47Mladi napadač Hamza Jaganjac bio je velika nada FK Željezničar, no brzo se odlučio za odlazak sa Grbavice. I sad ovo kad procitas dodje ti da sebi muda pojedes ,gdje su nas Joldic i Mulalic ubjedjivali da nemaju nikakav kvalitet (misleci na Jaganjca ,Kocevica..) da bi i dalje gurali Vucenovica,Visticu ..... do kraja sezone iako nam tih 7 .8 kola zadnjih nizasta nije trebalo .Sto prije skontamo da nemamo ljude sposobne,da veze sa fudbalom nemamo generalno i da nismo sposobni voditi FK biti ce nam svima lakse i prije cemo izadji iz ove dubioze .
Cim trenere kvalitne stavis u omladinskim selekcijama tek cemo tad pocet napredovat jer svrha naseg kluba je da pravimo i prodajemo igrace a ne da ih kupujemo

-
- Kontakt:
Kakav story jesi dobar carapice ****Hulahopka je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:22To zato što gledas storije i ne znas a.pises nešto. Daj malo provjerite baš ili mucnite glavom. A ne pogledaš kod nekoga story i onda bezveze piseteManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:39Gledaj malog jaganjca proso preglede za prvi tim besiktasa potpisace ugovor
Ko je gledo zelju u zlatiboru vidio je sta je mali radio vrsnjacima zvezde , osijeka…
Te dan dosadni
Frajr me isprabio adana nije besiktas mada su u 3 boda razlika
Ti bolje ti je na utakmice nekad idi svaku utakmicu ti ivdje komentarises ni jednu nisi otiso
Ti ne znaš gdje je stadion a ne nešto drugo..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:35Kakav story jesi dobar carapice ****Hulahopka je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:22To zato što gledas storije i ne znas a.pises nešto. Daj malo provjerite baš ili mucnite glavom. A ne pogledaš kod nekoga story i onda bezveze piseteManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:39Gledaj malog jaganjca proso preglede za prvi tim besiktasa potpisace ugovor
Te dan dosadni
Frajr me isprabio adana nije besiktas mada su u 3 boda razlika
Ti bolje ti je na utakmice nekad idi svaku utakmicu ti ivdje komentarises ni jednu nisi otiso
Predobro rečeno.LjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2023, 21:50Sve u skladu sa onim sto 'dobijamo nazad' od kluba, tacnije ljudi iz kluba. Za uspjesnu akciju za generalnog sponzora kao 'nagradu' dobili smo unisten teren, najsiromasnije pripreme i igrace koji meda ne mogu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 21:20Podbacilo smo i s clanskim
Prosle godine u ovom periodu imali smo preko 8000
Clanski
Sad imamo 4479
Atmosfera oko kluba, pohitnost ljudi u klubu je gora nego kad smo jedva sakupili Upravu ili prvi tim.
Za to nažalost treba novac, nama su u omladinskom većinom bivši igrači koji teško da mogu drugo negdje ići, trpe i kašnjenje plata, nekog ako slučajno i izguramo kvalitetnijeg, taj će brzo i napustiti klub, tražiti bolje za sebe. Mi bukvalno trenutno nemamo gdje djeci dati da treniraju, momci su ušli u prvenstvo a da nisu sedmicu treninga kako treba odradili. Ovdje da neko neupućen dodje da čita rekao bi da je sve super, samo Edis ne zna da ekipu uigra, a mi na svim nivoima ne znamo gdje više curi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:06Tako je kana najveci su nam problem treneri u omladinskim pogonima oni pogotovi oni koji se vrte tu godinama a pojma nemajuKANA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 10:47Mladi napadač Hamza Jaganjac bio je velika nada FK Željezničar, no brzo se odlučio za odlazak sa Grbavice. I sad ovo kad procitas dodje ti da sebi muda pojedes ,gdje su nas Joldic i Mulalic ubjedjivali da nemaju nikakav kvalitet (misleci na Jaganjca ,Kocevica..) da bi i dalje gurali Vucenovica,Visticu ..... do kraja sezone iako nam tih 7 .8 kola zadnjih nizasta nije trebalo .Sto prije skontamo da nemamo ljude sposobne,da veze sa fudbalom nemamo generalno i da nismo sposobni voditi FK biti ce nam svima lakse i prije cemo izadji iz ove dubioze .
-
- Kontakt:
Ma nebitna je ta tabela, pokusavali su ljudi objasniti sta je poenta omladinskog pogona i odustali. Imali smo i mi ovakve prednosti, bili prvi ubjedljivo pa sad ti igraci igraju federalnu ili sjede na klupi Igmana
Ja za trenere govorim Kana, to za njih dvojicu moguće, ali teško ćemo uspostaviti dobar omladinski bez uslova i novca. Djeci smo nekad u državi bili prvi izbor, sada ni blizu.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 12:26Za to nažalost treba novac, nama su u omladinskom većinom bivši igrači koji teško da mogu drugo negdje ići, trpe i kašnjenje plata, nekog ako slučajno i izguramo kvalitetnijeg, taj će brzo i napustiti klub, tražiti bolje za sebe. Mi bukvalno trenutno nemamo gdje djeci dati da treniraju, momci su ušli u prvenstvo a da nisu sedmicu treninga kako treba odradili. Ovdje da neko neupućen dodje da čita rekao bi da je sve super, samo Edis ne zna da ekipu uigra, a mi na svim nivoima ne znamo gdje više curi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 11:06Tako je kana najveci su nam problem treneri u omladinskim pogonima oni pogotovi oni koji se vrte tu godinama a pojma nemajuKANA je napisao/la: ↑06 mar 2023, 10:47Mladi napadač Hamza Jaganjac bio je velika nada FK Željezničar, no brzo se odlučio za odlazak sa Grbavice. I sad ovo kad procitas dodje ti da sebi muda pojedes ,gdje su nas Joldic i Mulalic ubjedjivali da nemaju nikakav kvalitet (misleci na Jaganjca ,Kocevica..) da bi i dalje gurali Vucenovica,Visticu ..... do kraja sezone iako nam tih 7 .8 kola zadnjih nizasta nije trebalo .Sto prije skontamo da nemamo ljude sposobne,da veze sa fudbalom nemamo generalno i da nismo sposobni voditi FK biti ce nam svima lakse i prije cemo izadji iz ove dubioze .
Nije taj, Adamaspor je 2 ligaManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:57Nmvz 4 boda i u europi sujointunija je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:55Omladinski tim Adanaspor,kakav Bešiktaš.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:39Gledaj malog jaganjca proso preglede za prvi tim besiktasa potpisace ugovor
Ne vidjoh da je adana znam da je bio u besiktasu mladima svejedno ovaj mali ce uspjet
Ma mali ne zna šta pise, lupeta redovno. Još koji bod i evropa. Ali redovno.sere nešto,tu.fule nema.Zeljo21 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 12:44Nije taj, Adamaspor je 2 ligaManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:57Nmvz 4 boda i u europi su
Ne vidjoh da je adana znam da je bio u besiktasu mladima svejedno ovaj mali ce uspjet
Tarik Karic, Ali Pasic i Aldin Efendic pozvani u U19 reprezentaciju.
@igrajlopte 🐦
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑06 mar 2023, 12:49Ma mali ne zna šta pise, lupeta redovno. Još koji bod i evropa. Ali redovno.sere nešto,tu.fule nema.Zeljo21 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 12:44Nije taj, Adamaspor je 2 ligaManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:57
Nmvz 4 boda i u europi su

Adana Demirspor je prva liga
A Adanaspor je druga liga
Jaganjaca je u Adana Demirspor
Nisi vise carapica sad si vegetica u sve se mijesas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.