Dal koji ne ispada iz formacije, Dal koji pomaže odbrani ako ništa kad je najpotrebnije, i Dal koji ne pravi gluposti po terenu se može nekako istrpiti. Jučer nije pravio nikakve prevelike budalaštine, s time da moram reći da se vidjelo da je Daniel kvalitet više, prije svega mogao bi lik 25 minuta loptu držati da mu je niko ne oduzme.
Nakon Boga pitaj koliko sedmica, napokon da čovjek ustane i bude sretan nakon vikenda
Svi su me pozitivno iznenadili jučer, od Enedina koji je odlično defanzivno odigrao, pa čak i ofanzivno je bio solidan, pa sve do Zilkića koji im je djecu pravio, i Gulaša kojeg mi je žao što nije zabio prvijenac.
Za sad se Gulaš najbolje pokazao na desnom krilu, ali i dalje vjerujem da i Francis ima kvalitete, prvi put kad ponovo bude u sastavu će pregaziti teren jer zna da se Gulaš za sad više pokazao. I neka, meni je drago, guraju momci sebe međusobno i to je super.
Još nešto bi dodao, hvala Dudiću što si gurao Hamzu na desno krilo i uništavao ga, yebeni Mirza je skontao fazon kako da mu ekipa funkcioniše dobro na terenu kada u prošloj utakmici biva pregažen. A ti si gurao svoju tvrdoglavost do samog kraja..