FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
93
36%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
64
25%

Ukupno glasova: 261

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 mar 2023, 08:53

Kimun je napisao/la:
06 mar 2023, 08:41
Ma ja garantujem da ce strumfovi popiti tricu, ako budemo igrali u ovom sastavu. Avrama umjesto Dala stavit do 60, poslije ubacit nekog ko moze da trci i to je to. Nista drugo ne mjenjati. Eto recepta za pobjedu
Da hocemo kakve info dobiti o zdravstvenom stanju ekipe. Avram se bas mora cuvati, jednom je pokusao stici onu loptu izmedju sesnaesterca i kornera - ispruzio lijevo koljeno i zateglo ga je. A prije toga je imao onaj duel na sredini gdje je pocelo da mu pravi probleme.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 mar 2023, 08:57

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
06 mar 2023, 08:53
Kimun je napisao/la:
Ma ja garantujem da ce strumfovi popiti tricu, ako budemo igrali u ovom sastavu. Avrama umjesto Dala stavit do 60, poslije ubacit nekog ko moze da trci i to je to. Nista drugo ne mjenjati. Eto recepta za pobjedu
Da hocemo kakve info dobiti o zdravstvenom stanju ekipe. Avram se bas mora cuvati, jednom je pokusao stici onu loptu izmedju sesnaesterca i kornera - ispruzio lijevo koljeno i zateglo ga je. A prije toga je imao onaj duel na sredini gdje je pocelo da mu pravi probleme.
Da, Avram nakon duela je totalno pao, vjerovatno je izgubljen za derbi. I bolje ga sačuvati, nego imati igraca manje na terenu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 06 mar 2023, 09:01

Sve osim ovih prvih 11 protiv Želje i Veleža je ravno samoubojstvu. Eventualno Tomašević ako se Radović ne oporavi ili Ćirjak umjesto Balte.

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2023, 09:01

pitara je napisao/la:
06 mar 2023, 08:33
MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 08:23
Kako nam je samo dobro legla ova pobjeda ali i naredne dvije utakmice su zlata vrijedne.
Pobjedama u iduće dvije utakmice možemo prići evropi na 2-3 boda, ovdje nam se lomi sezona definitivno
Mi smo jači od Željezničara, barem na papiru. Njihova prednost su dobra krila i to što su uigrani ali mi generalno imamo veći kvalitet. Oni se pate u nastavku sezone, igrali su protiv dvije najlošije ekipe u ligi (gledajući samo tabelu) i nisu se proslavili. Prvo su primili tricu pa su onda jedva kući dobili Slobodu uz pomoć penala. Poslije toga ide Velež koji je ruku na srce u dobroj formi ali će i oni biti umorni jer će igrati protiv najjače ekipe u ligi. Hiljadu puta sam pisao kako ništa još nije gotovo ali ovo su ti sad ključne utakmice pred nastavak prvenstva jer su direktni konkurenti. Treba ići na dvije pobjede ali i 4 od mogućih 6 bodova je ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 mar 2023, 09:04

ledesma je napisao/la:
06 mar 2023, 08:57
Kimun je napisao/la:
Da, Avram nakon duela je totalno pao, vjerovatno je izgubljen za derbi. I bolje ga sačuvati, nego imati igraca manje na terenu.
mozemo mi polahko i zamjenu traziti..
- 1 9 4 6 -

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 06 mar 2023, 09:06

06 mar 2023, 09:04
ledesma je napisao/la:
06 mar 2023, 08:57

mozemo mi polahko i zamjenu traziti..
Ako nema Avrama mozda probati Kvaradonu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2023, 09:08

Ako nema Dala i Avramovskog onda Giorgi u sredini a Ziljkić i Francis na krilnim pozicijama?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 mar 2023, 09:10

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 09:08
Ako nema Dala i Avramovskog onda Giorgi u sredini a Ziljkić i Francis na krilnim pozicijama?
Moze, moze ta opcija, Guliashvili se zajeb*o s nama, bolje da je u Dinamo otiso :crazy:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 06 mar 2023, 09:10

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 09:08
:thumbup:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 mar 2023, 09:12

bordobijelisampion je napisao/la:
05 mar 2023, 21:04
nokee je napisao/la:
05 mar 2023, 20:20
Pravu tezinu ova pobjeda ce dobiti ako uzmemo derbi. Vidim kisa narednih dana, nisam upoznat kakva je trava u trening kampu?
Ako uzmemo kone, definitivno smo se vratili u borbu.
Daj 1-0, ne mora ni ovakva leprsava igra, samo da uzmemo abd.
Mislim da njima Stila i onaj DM Hodzic ne igraju, bitni igraci. Vala uzmes poziciju po poziciju na svakoj smo kvalitetniji. Uigranost je jedino na njihovoj strani.
Sta je sa njima dvojicom, jesu li povrede?
Vuku povrede oba. I ako budu igrali nije to to jer se vracaju iz povrede. Mada mislim da ih nece gurnuti.

Nego ako Avram ne mogne na 10, mislim da bi mogao Gulisa odigrati na tom mjestu bas kvalitetno. Onako agresivan, ima fin pregled igre. Slazem se da je najblji na krilu ali mislim da bi i AM odigrao kvalitetno. Francisa desno staviti..
Samo steta da se bolji igrac nije doveo na DM od Balte.. Ne mogu ni zamisliti sa Djokanom kako bi to izgledalo..

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 06 mar 2023, 09:13

Nama je najveci problem ovaj njihov Santos. Ostali ne mogu nista napraviti. Ja se iskreno nadam da se nece ponoviti matori Bekic. I prosli derbi sa onim sastavom smo bili bolji, ocekujem rapsodiju u srijedu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 mar 2023, 09:14

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 09:01
pitara je napisao/la:
06 mar 2023, 08:33
MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 08:23
Kako nam je samo dobro legla ova pobjeda ali i naredne dvije utakmice su zlata vrijedne.
Pobjedama u iduće dvije utakmice možemo prići evropi na 2-3 boda, ovdje nam se lomi sezona definitivno
Mi smo jači od Željezničara, barem na papiru. Njihova prednost su dobra krila i to što su uigrani ali mi generalno imamo veći kvalitet. Oni se pate u nastavku sezone, igrali su protiv dvije najlošije ekipe u ligi (gledajući samo tabelu) i nisu se proslavili. Prvo su primili tricu pa su onda jedva kući dobili Slobodu uz pomoć penala. Poslije toga ide Velež koji je ruku na srce u dobroj formi ali će i oni biti umorni jer će igrati protiv najjače ekipe u ligi. Hiljadu puta sam pisao kako ništa još nije gotovo ali ovo su ti sad ključne utakmice pred nastavak prvenstva jer su direktni konkurenti. Treba ići na dvije pobjede ali i 4 od mogućih 6 bodova je ok.

Derbi ko derbi. Mi i dalje trebamo zadrzati smanjena ocekivanja jer nam ocito vise godi ta atmosfera. Mada nakon ovog kola jesmo u blagoj prednosti i kod njih je upitnik veliki za hodzica u sredini - veliki hendikep po njih ako izostane.
Ne smijemo se zanositi jer je listica bila bez 4-5 standardnih i bez cavara u sredini nisu ista ekipa + otvorili smo ranim golom utakmicu + regularno sudjenje da je htio navlaciti daleko teze bi dobili. Dobri jesmo bili ali protiv selje moramo prvo u glavi cisti biti, ne nasjedati na provokacije a Ilija ce biti jedna od meta. Odgovorno i pozrtvovano odigrati. Ziljkic manje suljic i odmah se vidi napredak. Samo da ih ne ponese da se proslave u derbiju pa bude sebicnosti.

Neko kaze bez Balte, Balta je onaj balvan koji zakrci rijeku pri bujicama nista ne moze proci ili jedva prolazi. Nezgrapan je i skoro svaki dodir za srcani ali nadje rjesenje vec neko. Ne smiju mu se usijati glava i ne smije osjetiti da ga ismijavamo pruzat ce bolje partije.

I svaka cast na psihickom stanju ekipe - ocito su bili vrlo motivirani ne pamtim kad je ovakvo Sarajevo izaslo na megdan listici - isto tako da bude i u srijedu aBd!
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2023, 09:23

slika

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 06 mar 2023, 09:26

Još uvijek ne vjerujem da sam ustao poslije utakmice bez nervoze i u školu otišao, je li ovo san kakav :rol:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 06 mar 2023, 09:27

Kimun je napisao/la:
06 mar 2023, 09:13
Nama je najveci problem ovaj njihov Santos. Ostali ne mogu nista napraviti. Ja se iskreno nadam da se nece ponoviti matori Bekic. I prosli derbi sa onim sastavom smo bili bolji, ocekujem rapsodiju u srijedu
Ma i Santos je totalno ispao iz ritma, nije igrao nekoliko utakmica zbog onog direktnog crvenog kartona protiv Borca. Vidim i navijači kona ga kritikuju.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 06 mar 2023, 09:27

MortemHz je napisao/la:
06 mar 2023, 09:23
slika
Ja bi vala žrtvovao nekoga od ovih stranaca zarad Muse, ne čini mi se Mulalić još dovoljno zreo da se ganja sa onim Santosom

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 mar 2023, 09:28

Lucas je napisao/la:
06 mar 2023, 09:27
Kimun je napisao/la:
06 mar 2023, 09:13
Ma i Santos je totalno ispao iz ritma, nije igrao nekoliko utakmica zbog onog direktnog crvenog kartona protiv Borca. Vidim i navijači kona ga kritikuju.
Ma frajer je i dalje metak, ali moras biti debil da te jedan Santos pobjedi :crazy:

Duplati sa Mulalicem i to je to, ali moras, ne mozes ga ostaviti 1 na 1, zatvoris kvalitetno i to je to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2023, 09:29

pitara je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
Ja bi vala žrtvovao nekoga od ovih stranaca zarad Muse, ne čini mi se Mulalić još dovoljno zreo da se ganja sa onim Santosom
Mogao bi Musa odmah ovdje ali onda ne bi mogli imati Renana na klupi a to je važno ako Hamzu ne krene. Isto tako, trebao bi nam U-21 ako izbacimo Mulalića.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 mar 2023, 09:29

pitara je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
u padze ce ga staviti Mulalic :kafa:
- 1 9 4 6 -

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 06 mar 2023, 09:41

Ali koliko Avramovski samo koristi u defanzivi za razliku od sincine. To je nevjerovatno.

Neopisiva razlika je izmedju njih dvojice. Jedan je igracina, a drugi tatin sin...
Kad’ jednom prodje sve...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, MoSaZeLjo1921, sekac i 38 gostiju.