Cuj zasluženo gubimo a ljudi nam jednom golmana vidjeli.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pa obicno kad Juve tako radi ovdje Max fanboyi pišu o majstorluku. Roma u prvoj tekmi koja je rijetka koju je Juve odigrao dobro je imala jedan sut i izjednačila, a vcrs vode.
Allegri gubi od ekipe koja nije ništa odigrala praktično i koja je u napad izvela Dybalu, a iza njega Pellegrinia.
Je li moguće da 12 igrača igra lose istovremeno ili je do trenera?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije to sve skupa loše bilo, kad pogodiš tri prečke i stative ne možeš ni ostvariti bolje, promašiše večeru i sve...
Jbg da je izjednačiti
Jbg da je izjednačiti
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A tek da je izaci na teren i nametnuti se, a ne po hiljaditi put gubiti pa kao krenuti igrati.
Gle ovog bolida Keana

#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba kupovati crnce imaju mozak ko kokos.
Kakvi kreteni igraju za Juve...žalosno!
-
- Kontakt:
DaBogda nikad vise ne zaigrao minute
Dzaba gubimo vrijeme na ovaj nacin.
Napretka nema.
Svaku boziju utakmicu koju trebamo dobiti mi izgubimo.
Bice navijaca koji vide ovako ili onako, to je normalno.
Al jedno je cinjenica: nista ne radimo vec dvije godine. I to je fakat. Ne vidim smisao.
Napretka nema.
Svaku boziju utakmicu koju trebamo dobiti mi izgubimo.
Bice navijaca koji vide ovako ili onako, to je normalno.
Al jedno je cinjenica: nista ne radimo vec dvije godine. I to je fakat. Ne vidim smisao.
On ga još gleda sažaljivo.
Štoc odmah u glavu čamugsku a ja goveda braćo mila
Štoc odmah u glavu čamugsku a ja goveda braćo mila
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:

E yebo ti cerku on u supak Allegri
A zamisli ikako uvoditi Keana kao da ti nešto pomogne. 
A onda i paredesa

A onda i paredesa
#MaxOUT
#MaxOUT
Samo da se Milik vrati,vidjet cete vi onda....
Kakav zalostan klub smo mi postali,sramota me Allahami
Hvala upravi sto su ne davanjem otkaza celavoj ublehi unistili i ovu i iducu sezonu
Toliko,svaka zelja se svakako davno izgubila.....
#aljegriOUT
Kakav zalostan klub smo mi postali,sramota me Allahami
Hvala upravi sto su ne davanjem otkaza celavoj ublehi unistili i ovu i iducu sezonu
Toliko,svaka zelja se svakako davno izgubila.....
#aljegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ništa novo
#maxout
Nestala je i moja iluzija da će povratak Pogbe i Chiese nesto pomoci. Nema pomoći dok kancer ne ode.
#maxout
Nestala je i moja iluzija da će povratak Pogbe i Chiese nesto pomoci. Nema pomoći dok kancer ne ode.
#MaxOUT
#MaxOUT
Mi da se patimo s ovakvom romom? To je zalosno
Jes poljak usro onde Ali brate igra je bilo za povratiti
Jes poljak usro onde Ali brate igra je bilo za povratiti
Realno zasluzili smo x 
Svaka cast Keana

Svaka cast Keana
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Cestitati i jednim, ali posebno drugima. Murinjo pobjedio na "allegrijevaki nacin, a opet ekipi nista ne moze covjek zamjetiti jer su igrali citavu tekmu do 80e minute i onda krece ovaj ciganluk presmijesni. Ali to je taj provincinski mentalitet.
Iako sam fan Woje, ali brate dragi sto je previse, previse je. Po ko zna koji put mi primamo gol iz haman jedinog suta. Pod hitno zamjena.
@Dino nadam se da sada shvatas dio kritike prema Dusanu. 90 minuta napadas (a slicno i protiv Torina). Znaci ne mozes reci da se branilo i da nije imao prilike. Covjek jednostavno za 90 minuta nije imao kvalitetnog kontakta, prijema, razigravanja, suta, otvaranja, a da ne pricam o broju centarsuteva gdje skoro nijednom nije bio sam. Eh sad, prisjetimo se debelog Higuaina koji je placen slican novac, a koji ti je svaku tekmu isporucivao golove, asistencije, razigravanje itd. Dusan jeste dobar napadac, pa cak i potencijalna zvijezda, ali na terenu ovo sto pruza nije ni 30 miliona eura, a kamoli "novi projekat". Takav kalibar na terenu treba da daje ono sto u zadnje vrijeme pruza Di Marija, Chiesa, Rabiot, pa cak i Kostic.
Iako sam fan Woje, ali brate dragi sto je previse, previse je. Po ko zna koji put mi primamo gol iz haman jedinog suta. Pod hitno zamjena.
@Dino nadam se da sada shvatas dio kritike prema Dusanu. 90 minuta napadas (a slicno i protiv Torina). Znaci ne mozes reci da se branilo i da nije imao prilike. Covjek jednostavno za 90 minuta nije imao kvalitetnog kontakta, prijema, razigravanja, suta, otvaranja, a da ne pricam o broju centarsuteva gdje skoro nijednom nije bio sam. Eh sad, prisjetimo se debelog Higuaina koji je placen slican novac, a koji ti je svaku tekmu isporucivao golove, asistencije, razigravanje itd. Dusan jeste dobar napadac, pa cak i potencijalna zvijezda, ali na terenu ovo sto pruza nije ni 30 miliona eura, a kamoli "novi projekat". Takav kalibar na terenu treba da daje ono sto u zadnje vrijeme pruza Di Marija, Chiesa, Rabiot, pa cak i Kostic.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 05 mar 2023, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Burberry46
- Kontakt:
Tanko skroz, ne bih se vadio na 3 stative, falilo je vise zelje za pobjedom. Staticno previse i bez neke ideje.
Kean
Kean

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.