NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Arežina bog fudbala.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Moramo svi raditi na tome!Cilj nam mora biti 1000 + i vjerujem da cemo ga ostvariti ove godine!Animirati trebamo poznanike,prijatelje,radne kolege,familiju...Ko je u mogucnosti moze uclaniti dijete iz komsiluka koji voli Celik.Treba napraviti takvu akciju!RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 mar 2023, 08:55Mora se više pominjati članstvo. Raditi više marketinga oko istog, izbaciti poneki promo video s poznatom ličnošću itd. Da se postavi cilj 1000 članova do kraja sezone , da se i poneka nagrada podijeli itd itd.
-
- Kontakt:
Arezina je doveden za veoma male novce i na njemu uopste nije fokus nego na mladim igracima Do Arezine je ako zaigra, bude dobar, vrati se u formu moci ce ostat u Čeliku naredne sezone, ovdje postat omiljen kod navijaca, sve je na njemu. Uglavnom mislim da ce nam valjati, ako nista za one prekide i lomljenje protivnika u 2 poluvremenu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma treba strelac. Ev da je bio u kupu nebi ispali i odma bi ga mogli 50000 isplatiti jer bi igrali sljedece kolo i tolko zaradili.
Svaka cast Mirsi trudi se i Durmisu i ostalim napadacima. Dobari su ,bore se ko lavovi ali treba im dvadeset stopostotni za jedan gol. Nadam se da mi nece neko zamjeriti.
Svaka cast Mirsi trudi se i Durmisu i ostalim napadacima. Dobari su ,bore se ko lavovi ali treba im dvadeset stopostotni za jedan gol. Nadam se da mi nece neko zamjeriti.
Danas se vidjelo da bi Arezina mogao biti veliko pojacanje
Kakav je novi dvojac, onaj iz Unisa Mujić mislim, i onaj sto je došao iz Kaknja, Zukić
Flix i ti otvoreno pljuješ nove igrače
Polahko

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Na forumu sve velika trenerska imena 

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Jutros na N1 gostovali Jonjić i Duvnjak.
Ima li gdje video?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Koliko znam nema.
-
- Kontakt:
Brutalan je podatak koji je Duvnjak rekao na N1 da od zadnjih 36 utakmica mi imamo 31 pobjedu, 4 remija i 1 poraz.
Takav poduhvat nebi napravila ekipa koja je nekad igrala premijer ligu siguran sam.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 mar 2023, 15:29Brutalan je podatak koji je Duvnjak rekao na N1 da od zadnjih 36 utakmica mi imamo 31 pobjedu, 4 remija i 1 poraz.
Svaka cast Duvnjak. Bravo momci
-
- Kontakt:
Zato ovdje ima pametologa koji pljuju trenera koji ima samo jedan poraz i to je poraz u utakmici gdje smo imali 15 sansi, gdje lopta nije htjela u gol. Imamo mladu upravu, mladog trenera, mladu i poletnu ekipu i treba ih samo pustiti da radePonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 mar 2023, 15:29Brutalan je podatak koji je Duvnjak rekao na N1 da od zadnjih 36 utakmica mi imamo 31 pobjedu, 4 remija i 1 poraz.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
To su obicni pljuvaci koji bi popljuvali Pereza i Ancelotija iz Reala nakon jednog loseg rezultata. To nije podrska. To su lazni navijaci koji stete klubu i okupljaju manju grupu ljudi koji budu negativni na drustvenim mrezamadinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2023, 17:54Zato ovdje ima pametologa koji pljuju trenera koji ima samo jedan poraz i to je poraz u utakmici gdje smo imali 15 sansi, gdje lopta nije htjela u gol. Imamo mladu upravu, mladog trenera, mladu i poletnu ekipu i treba ih samo pustiti da radePonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 mar 2023, 15:29Brutalan je podatak koji je Duvnjak rekao na N1 da od zadnjih 36 utakmica mi imamo 31 pobjedu, 4 remija i 1 poraz.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, schalke i 8 gostiju.