i moram se osvrnut na ovaj "mala maca" komentar jer ja mislim da Raji ni zakoga nije mala maca a pogotovo za Peppersa. (trebalo ih je staviti obojicu na istu slku)

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jel BH Telecom kablovska ili sta?eso je napisao/la:sinoc dodjem kuci, kad vidim BH Telecom pustio sva 4 Arena Sport kanala.... bice NFL-a ko u prici.
Moram care branit Cutlera, jer on nas je i doveo do finala koferencije...kazu da je imao istu povredu protiv Giantsa i izasao je, nije se samo radilo o potresu kako se pricalo...i Rogers ga na kraju krajeva brani i on je izasao protiv Detroita, kada im je malo falilo da se ne plasiraju u play off...uglavnom Cutler je QB koji nema OL i nema Recivere i treba mu dati credit ....ebe me se sta kriticari pisu, ja znam koliko sam zivaca i koliko su navijaci Bersa zivaca trosili na Grossmana i Ortona...eno Orton tamo razvlajuje, pa naravno, kada ima nesto bolji OL, a ne slome ti nogu kada si u Bearsima...Grossman je dva puta lomio nogu, a Orton je jednom imao slican slucaj kakav je imao Bredy, samo sto je Orton bolje prosao, pa je ipak mogao igrati...znaci nije kod nas problem QB ni sekundethe_packer je napisao/la:e evo i mene malo da se ubacim. vidim sve po starom, salty brani cutlera, marseille navija za najomrazenije klubove itd...
takodje moram dodat da i ja navijam za knickse vec nekih 10-11 godina i sad konacno imaju sanse mada miami izgleda strasno al necemo o nba ovde.
i moram se osvrnut na ovaj "mala maca" komentar jer ja mislim da Raji ni zakoga nije mala maca a pogotovo za Peppersa. (trebalo ih je staviti obojicu na istu slku). a ustvari ne mogu se oni ni porediti zbog razlicitosti pozicija(jedan je DE a drugi DT/NT) mada Peppers vise odgovara tipu LB-a i da je u 3-4 šemi sigurno bi igro OLB-a.
SaltCityAttack je napisao/la:Moram care branit Cutlera, jer on nas je i doveo do finala koferencije...kazu da je imao istu povredu protiv Giantsa i izasao je, nije se samo radilo o potresu kako se pricalo...i Rogers ga na kraju krajeva brani i on je izasao protiv Detroita, kada im je malo falilo da se ne plasiraju u play off...uglavnom Cutler je QB koji nema OL i nema Recivere i treba mu dati credit ....ebe me se sta kriticari pisu, ja znam koliko sam zivaca i koliko su navijaci Bersa zivaca trosili na Grossmana i Ortona...eno Orton tamo razvlajuje, pa naravno, kada ima nesto bolji OL, a ne slome ti nogu kada si u Bearsima...Grossman je dva puta lomio nogu, a Orton je jednom imao slican slucaj kakav je imao Bredy, samo sto je Orton bolje prosao, pa je ipak mogao igrati...znaci nije kod nas problem QB ni sekundethe_packer je napisao/la:e evo i mene malo da se ubacim. vidim sve po starom, salty brani cutlera, marseille navija za najomrazenije klubove itd...
takodje moram dodat da i ja navijam za knickse vec nekih 10-11 godina i sad konacno imaju sanse mada miami izgleda strasno al necemo o nba ovde.
i moram se osvrnut na ovaj "mala maca" komentar jer ja mislim da Raji ni zakoga nije mala maca a pogotovo za Peppersa. (trebalo ih je staviti obojicu na istu slku). a ustvari ne mogu se oni ni porediti zbog razlicitosti pozicija(jedan je DE a drugi DT/NT) mada Peppers vise odgovara tipu LB-a i da je u 3-4 šemi sigurno bi igro OLB-a.
kad_kako je napisao/la:Kakvu nam Bersi imali OL, dobro je Cutler izasao ikako ziv sa terena, nakon ove sezone. Pa jebote, ja mislim da sam ja igrao, da bi mogao doci do njega, jer nam je OL, prava rupa bila. Doduse jesu to sve mladi igraci, ali onakva ne uigranost OL, je stvarno nas kostala glave ovu sezonu.
Kapa dole Cutleru, da i pored onako lose OL, je uspjeo imati ok. sezonu.
Ma i nisam mislio na Kreutza, to je veteran, i uvijek obavlja svoj posao kako treba. Ali ta dva mlada, su propustali ko truhli prozor. Ali, nije ni vazno. sezona je gotova, i zna se na cemu moraju raditi. Cutler, po mom misljenju je mogao biti jedan od boljih u ligi, da je imao protekciju, kakvu imaju Maning braca, Roethlisberger, Rogers ili Brady... Ako uspiju popravit ofanzivnu liniju, bit cemo puno bolji tim i u napadu. Ako nam OL, bude skirpala, kao i ove godine, onda nevidim da ce biti kakvog napretka.SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Kakvu nam Bersi imali OL, dobro je Cutler izasao ikako ziv sa terena, nakon ove sezone. Pa jebote, ja mislim da sam ja igrao, da bi mogao doci do njega, jer nam je OL, prava rupa bila. Doduse jesu to sve mladi igraci, ali onakva ne uigranost OL, je stvarno nas kostala glave ovu sezonu.
Kapa dole Cutleru, da i pored onako lose OL, je uspjeo imati ok. sezonu.
kakvi ba mladi igraci u OL, pa u tome je i fazon sto nam je OL star jedino Williams i ovaj novi sto je uletio skroz slucajno Omiyale ..Shiffer star i njega su sad ospustili, zatim Kreutz je star, ali je covjek 7-8 puta bio pro bowll i pravi je kapiten i zato je jos uvjek tu...njemu ne mozemo prigovoriti i nemamo pravo na to...svakako on ce tu ostati zavrsiti karijeru..Garza nije vise mlad i on je veteran i sad su nam potrebni neki novi koji ce pkmoci Cutleru, da dokaze svoju kvalitetu...mislim ova OL ima prostora za napredak to se vidilo u nekim utakmicama...ovo je americki fudbal i zna se koliko treba dugo da se ta OL uigra skupa pod sistemom novih trenera, zato kazu da bi slijedece sezone mogli biti dobri...sa dva nova imena sigurno donekle ce popraviti tu rupu...treba reci da nam treba jedan dobar SS ILI FS, pa i reciver
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.