NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Eto vama novog za hejtati- Morant.
S druge strane, ja ga potpuno razumijem. Momka je ponijela slava, vjerojatno je željan i tog uličnog, mladenačkog lifestylea, nije zreo, oko njega svi ga vjerojatno tapšaju i podilaze, superzvijezda u za USA "manjoj sredini", ne vidim trajni problem. Pokajao se, franšiza ga kaznila, ide k psihijatru, Nike pravilni priopćenjem se oglasio i dajte mu šansu da pokaže da nije "idiot". Dogodine ako se dozove, može napasti MVP zvanje i predvoditi Kerrov USA u Parizu.
P.S. Zašto se nitko ne nadoveže na moje postove jutrošnje? Kad napišem da bi trebalo odstraniti uvrede i trollanje, naskoči se na mene umjesto podrške, kad napišem jako afirmativan i argumentiran post ili podijelim stručnu analizu, nema ništa!
SHAME
S druge strane, ja ga potpuno razumijem. Momka je ponijela slava, vjerojatno je željan i tog uličnog, mladenačkog lifestylea, nije zreo, oko njega svi ga vjerojatno tapšaju i podilaze, superzvijezda u za USA "manjoj sredini", ne vidim trajni problem. Pokajao se, franšiza ga kaznila, ide k psihijatru, Nike pravilni priopćenjem se oglasio i dajte mu šansu da pokaže da nije "idiot". Dogodine ako se dozove, može napasti MVP zvanje i predvoditi Kerrov USA u Parizu.
P.S. Zašto se nitko ne nadoveže na moje postove jutrošnje? Kad napišem da bi trebalo odstraniti uvrede i trollanje, naskoči se na mene umjesto podrške, kad napišem jako afirmativan i argumentiran post ili podijelim stručnu analizu, nema ništa!
SHAME
Tebe samo treba banovat jer ocito nisi dobar u glav obzirom da nekako pravdas lika koji je u vise navrata prijetio ubistvom i mahao pistoljima uokolo. Al eto forumasi su krivi jer ga "hejtaju".
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ostao željan geta. Lailahe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakva partija sinoc,bas ono njegova najbolja verzija

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Njegovi postupci su ti za koje odgovara, pravdam ga u smislu da je to počinio iz nezrelosti i psihičkih smetnji koje može riješiti i suzbiti pizdarije i blesave izjave. Al takvi poput tebe su za RAT, BANIRANJE, HEJTANJE. Baš me "čudi" što mi opet na osobnoj bazi se obraćaš i to s pogrešnim optužbama. Ja pozivam da smanjimo hate, isključivo to. Šteta, šteta da mi nitko ne replicira na postove koje valja replicirati, ali vi zapravo jedva čekate neko ovakvo dešavanje ili da Westbrook igra i zasere nešto i sl. Šteta. Bože sačuvaj.
Meni je skroz logično da je sada Ja Morant na udaru, fala k, ovo je debilno, prije par godina i ja bih ga ogadio, no valja razmisliti malo prije konačne prosudbe , pogledati drugu perspektivu i na kraju, dati mu novu šansu, mlad je.
A to da nisam dobar u glavi vjerujem da si čitao na temi chat, psihički ni fizički nisam dobro, no to nikako ne treba utjecati na tok rasprave već ARGUMENTI
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 05 mar 2023, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Inace DLo koji je trebao da propusti jednu,dvije utakmice na kraju ce se ispostaviti da ga vec dvije sedmice nema,a nece ga biti ni veceras protiv GSWa,ovu sezonu mrzim vise nego i jednu drugu u 20 godina gledanja NBA lige 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Opušteno ja sam to reko za zadnjih 5, a valjda neću i ove
10-15 razlike za vas.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sta ovo nema utakmice na Areni iako pise da bi trebalo biti
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ko ce ga banovati?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
.
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 05 mar 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Arena 3 premium.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kaze hoce li imat vremema Durant da se uigra 

Kakvi su ovo procenti kod KD, nestvarno za sada
Luka igra pod nekim jakim bolovima, Timmy drzi dalas u egalu
Kako god dobru tekmu gledamo
Luka igra pod nekim jakim bolovima, Timmy drzi dalas u egalu
Kako god dobru tekmu gledamo
Doncic i Booker stalno kod sudija
Booker i kad je na klupi stalno gestikulira
Odvratno od obojice
Booker i kad je na klupi stalno gestikulira
Odvratno od obojice
dobre guzove ima Belma
Pa realno ovo je bio faul nad Doncicem na kraju, udario ga Paul po ruci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.