FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la simonknows » 05 mar 2023, 10:39

Evo, koga bi vi umjesto Jahe ali ozbiljno sad? Fedja je preskup, Vojvoda je sad predsjednik nekog kluba u drugoj ligi, Sutjeska mislim... Ko bi mogao onda? Po meni, mislim da je najbolja varijanta Ćelavi ili Baka, ja bih iskreno Baki obećao da mu se niko neće miješati, da radi šta hoće i dao mu 3-4 hiljade, u ovim vremenima on bi to prihvatio sigurno a bolje dati sad 4 hiljade mjesečno 4-5 mjeseci nego ispasti pa se čupati nazor iz druge lige, to je puno skuplje.

To sad pričam o treneru i o tome koliko košta opstanak a koliko ulazak, ali u svakom slučaju nećemo ispasti pa eto reda radi zanima me koga bi vi
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 05 mar 2023, 10:42

Osim Grade i Jahica svi mogu.
Smail Karic je moj favorit, onaj nevini osmjeh ma i ispadanje bi mu halalio.

Salu na stranu, za pocetak bilo ko sa trenerskom licencom.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 05 mar 2023, 11:07

simonknows je napisao/la:
05 mar 2023, 10:39
Evo, koga bi vi umjesto Jahe ali ozbiljno sad? Fedja je preskup, Vojvoda je sad predsjednik nekog kluba u drugoj ligi, Sutjeska mislim... Ko bi mogao onda? Po meni, mislim da je najbolja varijanta Ćelavi ili Baka, ja bih iskreno Baki obećao da mu se niko neće miješati, da radi šta hoće i dao mu 3-4 hiljade, u ovim vremenima on bi to prihvatio sigurno a bolje dati sad 4 hiljade mjesečno 4-5 mjeseci nego ispasti pa se čupati nazor iz druge lige, to je puno skuplje.

To sad pričam o treneru i o tome koliko košta opstanak a koliko ulazak, ali u svakom slučaju nećemo ispasti pa eto reda radi zanima me koga bi vi
Baka definitivno ako bi bio zainteresovan, jos 36 bodova u igri, 12 utakmica.
Moze se čovjeku ova 2-3 mjeseca do kraja dati po 5.000 plata da nas preuzne spasi.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 mar 2023, 11:09

Budžet nam je 3 hiljade mjesečno bio za pojačanja, malo manje bi vjerovatno bio za trenera, ali sad kad je frka, mislim da bi išli do 4-4,5 milje za trenera... Samo da hoće, Ćelavi ili Baka i opstanak ne može ugroziti niko

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 05 mar 2023, 11:16

05 mar 2023, 11:09
Budžet nam je 3 hiljade mjesečno bio za pojačanja, malo manje bi vjerovatno bio za trenera, ali sad kad je frka, mislim da bi išli do 4-4,5 milje za trenera... Samo da hoće, Ćelavi ili Baka i opstanak ne može ugroziti niko
Valjda neko ko odlucuje o tome ovo procita, razmisli...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 mar 2023, 11:41

Ako vec hoce da Jaha bude u strucnom stabu, stavi ga brate dragi za asistenta, nek se uci uz nekog iskusnijeg. To ce mu sigurno vise pomoci u karijeri, nego da trenutno vodi Slobodu, a moze je odvest samo u propast (citaj Prva liga FBiH)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 05 mar 2023, 11:42

Zasto ne i Fedja razmisljaj odma o iducoj sezoni..
Karacic, Slavko?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 mar 2023, 11:50

LaBombonera88 je napisao/la:
05 mar 2023, 11:16
05 mar 2023, 11:09
Valjda neko ko odlucuje o tome ovo procita, razmisli...
Sve ja to njima trubim duže vrijeme, ali ne pije vode, a vidimo rezultate. Ja nemam pojma.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2023, 12:11

Pa jeb.ote mi smo stabilniji bili u 1. ligi Jugoslavije, gdje smo bili 25.-30. grad po veličini. A liga imala 18 klubova.

Sad 3. grad u državi, a nismo ni za top 12.

Koliko je klub propao, a GLAVNI krivac je onaj čiji je klub de facto - gradska uprava. U ovakvoj usranoj cirkus ligi trebali bismo svake godine biti barem među 6.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 mar 2023, 12:16

jos prije 3 godine vam je receno kakvi su ovi , kako rade, sta ce napravit i do cega dovesti. Samo korona, cudo i nikad gori klubovi u ligi su sprijecili da se to desi i ranije.

nema kakvih prozivki nisam dozivio i ovdje i generalno pokusavajuci ukazati sta ce nam uraditi od kluba.

jedina dobra stvar je da je kroz to vrijeme samo rasla kurcobolja za Slobodom i kod mene.
Sjetim se prosli put kad smo ispali, da nisam 2 sata ni sa kim progovorio, samo hodao po sobi izbezumljeno, da niko nije smio uc da se obrati.

Sad? savrseno me boli k

otjerali su od kluba sve koji ga iskreno vole, koji misle svojom glavom, koji smiju rec nesto da ne valja. Ovo sto je ostalo i ne zasluzuje bolji tim

Ali opet hvala im, i vjerovatno cu im biti duznik do kraja zivota. Oslobodili su me jednog od vecih poroka u zivotu, koji me kostao i para, i zivaca i zdravlja i vremena i svadja sa ljudima

da mi je neko rekao da ce mi ovako biti svejedno za Slobodu ne bih mu nikad povjerovao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 05 mar 2023, 12:17

Treba sa Nalom pricati mislim da je slobodan,dobar je motivator,ne znam jedino koliko mu jos duguju para.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2023, 12:19

hondas je napisao/la:
05 mar 2023, 12:17
Treba sa Nalom pricati mislim da je slobodan,dobar je motivator,ne znam jedino koliko mu jos duguju para.
Nala marginala nadam se da nikad više neće prići klubu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 mar 2023, 12:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:
05 mar 2023, 12:16
jos prije 3 godine vam je receno kakvi su ovi , kako rade, sta ce napravit i do cega dovesti. Samo korona, cudo i nikad gori klubovi u ligi su sprijecili da se to desi i ranije.

nema kakvih prozivki nisam dozivio i ovdje i generalno pokusavajuci ukazati sta ce nam uraditi od kluba.

jedina dobra stvar je da je kroz to vrijeme samo rasla kurcobolja za Slobodom i kod mene.
Sjetim se prosli put kad smo ispali, da nisam 2 sata ni sa kim progovorio, samo hodao po sobi izbezumljeno, da niko nije smio uc da se obrati.

Sad? savrseno me boli k
otjerali su od kluba sve koji ga iskreno vole, koji misle svojom glavom, koji smiju rec nesto da ne valja. Ovo sto je ostalo i ne zasluzuje bolji tim
Ali opet hvala im, i vjerovatno cu im biti duznik do kraja zivota. Oslobodili su me jednog od vecih poroka u zivotu, koji me kostao i para, i zivaca i zdravlja i vremena i svadja sa ljudima

da mi je neko rekao da ce mi ovako biti svejedno za Slobodu ne bih mu nikad povjerovao
Dobar dio ovog sto si rekao, poprilicno si upravu.
Al ovaj dio vezano navijace ti ne stoji i nije ok. Jel to mi koji smo idalje tu nismo pravi navijaci i na tom nekom nivou ljubavi prema Slobodi koji si ti zamislio??? Izvini care, stalo mi je do Slobode isto koliko i tebi, ako ne i vise. To sto sam neke ljude pogresno procijenio, ne znaci da lose mislim Slobodi. Al eto nek takvi ko ti zasluzuju bolju Slobodu.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 05 mar 2023, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 05 mar 2023, 12:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:
05 mar 2023, 12:16

Sad? savrseno me boli k

:clap:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2023, 12:34

Kad se vrati Bundoglavi na čelo kluba (nadam se nikad :pray: ) vratit će se i UltrastajlTz :clap:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 mar 2023, 12:36

Živo mi se hebe ko vodi klub više, samo da Sloboda više proigra i završi u tom gornjem dijelu, ne treba ni Europa ni Kup ništa

Raspored za 3. krug po trenutnom stanju
1. Zri - Slo
2. Slo - Pos
3. ŠB - Slo
4. Slo - Leo
5. Bor - Slo
6. Slo - Slg
7. Želj - Slo
8. Slo - Tc
9. Vel - Slo
10. Slo - Igm
11. Sar - Slo
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 05 mar 2023, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 mar 2023, 12:36

antisisoja1919 je napisao/la:
05 mar 2023, 12:28
Dobar dio ovog sto si rekao, poprilicno si upravu.
Al ovaj dio vezano navijace ti ne stoji i nije ok. Jel to mi koji smo idalje tu nismo pravi navijaci i na tom nekom nivou ljubavi prema Slobodi koji si ti zamislio??? Izvini care, stalo mi je do Slobode isto koliko i tebi, ako ne i vise. To sto sam neke ljude pogresno procijenio, ne znaci da lose mislim Slobodi. Al eto nek takvi ko ti zasluzuju bolju Slobodu.
to si upravu
a vjerujem da ti je trenutno stalo do Slobode puno vise nego meni

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 mar 2023, 12:41

Sky9 je napisao/la:
05 mar 2023, 12:34
Kad se vrati Bundoglavi na čelo kluba (nadam se nikad :pray: ) vratit će se i UltrastajlTz :clap:
tacno, nadam se nikad
svi znaju da su moji tri najgora predsjednika ikad: Senad, Azmir i Salih
zajednicko im je sto nisu SDP, sto ih procentualno raja najvise mrzi ,sto su dali ubjedljivo najvise svojih para za Slobodu i sto zadnja dva imaju ubjedljivo najbolje rezultate u historiji kluba.

moji treneri su Huka, Sok i Nala, prva dvojica se nazalost nece nikad vratiti. A zadnji isto, ko mu je kriv sto je dao svoje pare da klub prezivi da bi se ovi sad mogli igrati.

ja se s tobom slazem 100% nakon dugo vremena, najgori predsjednici, najgori trenere i ovakvi navijaci, sto dalje od kluba, AMIN :D

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 mar 2023, 12:41

05 mar 2023, 12:36
Živo mi se hebe ko vodi klub više, samo da Sloboda više proigra i završi u tom gornjem dijelu, ne treba ni Europa ni Kup ništa

1. Zri - Slo
2. Slo - Pos
3. ŠB - Slo
4. Slo - Leo
5. Bor - Slo
6. Slo - Slg
7. Želj - Slo
8. Slo - Tc
9. Vel - Slo
10. Slo - Igm
11. Sar - Slo
Po meni, idealan raspored. Svi konkurenti nam dolaze, a idemo u goste Velezu i Zelji, gdje cesto uzmemo bod/ove.
Nase je samo da ne dobijemo Leotar :rol: :rol:
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 mar 2023, 12:44

antisisoja1919 je napisao/la:
05 mar 2023, 12:41
05 mar 2023, 12:36

1. Zri - Slo
2. Slo - Pos
3. ŠB - Slo
4. Slo - Leo
5. Bor - Slo
6. Slo - Slg
7. Želj - Slo
8. Slo - Tc
9. Vel - Slo
10. Slo - Igm
11. Sar - Slo
Po meni, idealan raspored. Svi konkurenti nam dolaze, a idemo u goste Velezu i Zelji, gdje cesto uzmemo bod/ove.
Nase je samo da ne dobijemo Leotar :rol: :rol:
Nema od kalkulisanja ništa. Idemo dobiti tyebinje, i samo da ne budemo 11, što je ubjedljivo najgora opcija za 3. dio.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.