FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lose lose bole oci koliko je ovo danas bilo slabo.
Mislim da nismo imali ni jednu izradzenu akciju .
Nabit loptu na Santosa peotiv nikad slabije Slobode , dragi ljudi za Komazeca i Saida prave extra dresove min 10 kg viska oba.
Danas Beganovic po meni najbolji, nema gdje ga nije bilo.
Ako za derby izadzemo ovako izbi nabi mislim da su nam sanse minimalne.
Mislim da nismo imali ni jednu izradzenu akciju .
Nabit loptu na Santosa peotiv nikad slabije Slobode , dragi ljudi za Komazeca i Saida prave extra dresove min 10 kg viska oba.
Danas Beganovic po meni najbolji, nema gdje ga nije bilo.
Ako za derby izadzemo ovako izbi nabi mislim da su nam sanse minimalne.
-
- Kontakt:
Sreca Sloboda to nije iskoristila. Ispadao je nenormalno, istrcavanja iz linije odbrane, pa bilo je situacija da on bude na centru a lopta 20-30m od naseg gola.
U jednoj situaciji ga je presao spic Slobode, tu ide poznato cupanje sa ledja da se isti zaustavi vec vidjeno, ne znam kako je ono proslo bez zutog kartona. Napravio je dva prekida u ozbiljnoj zoni, apssolutno bespotrebno koristenje ruku prilikom skoka. To su samo neke situacija, ostavite jaranstvo sa strane.
Ne znam ko moze opravdati njegovo ubacanje u prvu postavu, a klupiranje Drine. Osim blokiranog suta, nista vrijedno spomena Kosoric nije uradio. Zahvaliti se neznalici na klupi Slobode, koji veze nema. Jagodic je Murinjo za njega.
Kosoric i Tuce mogu jos gledati Zelju sa tribine, oni su sa fudbalom zavrsili ali nas trener ne misli tako. Godine cine svoje.
Cocalic i Stilic su sve blizi tome, ali su za njih dvojicu svemirski brod.
U jednoj situaciji ga je presao spic Slobode, tu ide poznato cupanje sa ledja da se isti zaustavi vec vidjeno, ne znam kako je ono proslo bez zutog kartona. Napravio je dva prekida u ozbiljnoj zoni, apssolutno bespotrebno koristenje ruku prilikom skoka. To su samo neke situacija, ostavite jaranstvo sa strane.
Ne znam ko moze opravdati njegovo ubacanje u prvu postavu, a klupiranje Drine. Osim blokiranog suta, nista vrijedno spomena Kosoric nije uradio. Zahvaliti se neznalici na klupi Slobode, koji veze nema. Jagodic je Murinjo za njega.
Kosoric i Tuce mogu jos gledati Zelju sa tribine, oni su sa fudbalom zavrsili ali nas trener ne misli tako. Godine cine svoje.
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:49Nabijem na qrac te debile i njihovog vodju Misketa sto su mislili da je sportski segment nebitan i da se mogu Zeljini milioni tek tako spiskati na retarde od igraca, trenera itd, isto vazi i za drugu skupinu debila koje je predvodio Amar i koji su mislili da je jedino bitan sportski dio a sve ostalo apsolutno nebitno, ukljucujuci i porez..
Sto se tice utakmice, jedino su bitna tri boda, sve ostalo je katastrofalno..

- mamonelafo
- Kontakt:
Igrače imamo, negdje manje negdje veće kvalitete i forme, ali definitivno stručni štab je najmanje stručan.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Niko nije rekao da opravdava njegovo ubacivanje umjesto Drine nego samo da se Kosoric ovdje previse pljuje i u vecini slucajeva bespotrebno. Uvijek sam za to da se prije prilika daje Drini umjesto Ace, Karicu umjesto Bendera itd itd.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 mar 2023, 21:55Sreca Sloboda to nije iskoristila. Ispadao je nenormalno, istrcavanja iz linije odbrane, pa bilo je situacija da on bude na centru a lopta 20-30m od naseg gola.
De bolan budi realan lik ispado danas kad god je bio u duelu,znao i do centra ispast i ostavljat supljinu nazad,to sto je momak od 20 god odigrao malo losiju tekmu protiv Igmana i Zvijezde ne znaci da ti lika koji se penzionise na kraju sezone vracas u sastav a klupiras potentnog momka koji je neki vid prodaje u buducnosti
Sto manje polovnjaka poput njega,Jasarevica,Galica,Bendera to ce nam biti bolje,koliko se novca u zadnjih godina dalo na takve polovnjake Bog zna....
Za derbi moja neka zelja 4231
Bender Galic Jasarevic Drina Cocalic Mekic Hodzic Stilic Drljo Santos Krpic
Amoah u drugom sa klupe
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pare su se pokrali,kako od tribine,tako od terena.bhsport je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:38Misimovic nije ni isplatio teren kada je dezertirao ostao je pozamašan dug za teren o čemu je Šiljak govorio na skupštini.Hulahopka je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:35Jeb.o nam je Misimovic majku s prevarom od terena. To je jedino i kad on nece odgovarati za sta su dali 2 miliona i više..NerminFatic je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:20Skromno, ali sta da se radi, pisi 3 bobe i suti.
Nego moze li neko ispred udruzenja navijaca pitati Upravu zasto 5 dana ni rijeci o unistenom terenu? Mi vise nemamo hibrid na ne malom dijelu terena. Hoce li to neko platiti?
Kad ovo visim odma se sjetim sistema i Senada. Zamisli kod njega da se desi neko bagerom da cisti teren. On stolice za Tursku vraco jer nije nijansa ko na sjeveruLegendaIvica je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:31Brate imas li oci? Sjebali su nam hibridnu travu koja je kostala 500k KM.
Kako ce se hibridna trava oporaviti kad je jednom uropastis?
Ovi debili su tenkovima se vozali po terenu drugog objasnjenja nemam. Kasno su upalili grijace jer mi smo baksuzi i stedimo na stvarima na kojima se ne stedi.
Firma iz Velike britanije dolazila da nam radi hibrid. Mi ko ludi sretni bili jer to je malo ko imao u Evropi.
![]()

Ovi kod nas u upravi su u rangu trenera. Zato se ovo i desava.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Dzenis Dzenis,opet jako korektna utakmica na neubicajenoj poziciji.
Sto se tice Drine,moze biti da se malo digao,a mi primali golove ko na traci.
Hoklica nikom nije skodila,ne sumnjam da ce se ubrzo vratiti,ali mi je ovo sa Acom OK,da se zna da nema nedodirljivih.
Slobodanka✓
Idemo dalje!
Hoklica nikom nije skodila,ne sumnjam da ce se ubrzo vratiti,ali mi je ovo sa Acom OK,da se zna da nema nedodirljivih.
Slobodanka✓
Idemo dalje!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- BiHSportman
- Kontakt:
Izgubio sam sezonsku ulaznicu, da li zna neko da li mogu otići u klub i tražiti da mi je izvade, ili moram kupiti novu?
1921!
Daj ba, vi se s mukijem raspravljate. Kosoric danas puno bolji od Drine. Vidi se veća sigurnost nego ranije.Ali za mladog igrača oscilacije su normalne. Samo će Drina završiti kao Osmankovic.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 04 mar 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Ovo za teren je kriminalno.Nakon svih oni poreski malverzacija ovo mi je jako lose palo.Dokle vise ce se tolerisati neciji nerad.Mi smo jedini ugradili grijace u teren koji u BiH,i oni nam ne rade...znaci da rade ovo sad sa snijegom bi bio maciji kasalj.
Teren i tribina je samo odraz naseg naroda. Gledaj ti mozga da pise još o Misketu jednom od većih lopova koji je vodio klub.
Sta ti papak znas ko je Miske. Picicu mali
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- MocMahale444
Yebo vas amar i miske dosadni ste s njima nabijem ih na napojnu žilu. Zbog njihovog prepucavanja preko Zelje vidis sta se dogodilo.
Oni se isparili ostavili klub da tone.
Oni se isparili ostavili klub da tone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TMmanija2012
- Kontakt:
Teren jeste unisten i ono je bruka sta su uradili , nema tu nikakvog opravdanja. Velezov teren je Old Traford za nasu onu sramotu.
Jedan od većih lopova. Njegov lopovluk s ostatkom ekipe nam tek dolazi na naplatu i dolazit će nam još dugo.
Picicu pitarski
Opa krece sad pljuvanje Drine. Svaka cast, iz dana u dan ste sve jadnijiCunami87 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:12Dzenis Dzenis,opet jako korektna utakmica na neubicajenoj poziciji.
Slobodanka✓
Idemo dalje!