FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
JAHA MORA OTIĆI!!!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mi ako zijanimo od Leotara ne pomažu nam više ni Klopp i Guardiola zajedno da sjede na klupi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da mi je da me Jaha 2 puta u životu pozdravi i nasmije mi se, pa da ga branim po forumu 
Čovjek koji nema pripreme utakmice, koji kao da nije na utakmici, koji izmjene rade šablonski i bez razmišljanja + sudije koji šilje kitu na nama kao nikad = 1. Liga FBiH

Čovjek koji nema pripreme utakmice, koji kao da nije na utakmici, koji izmjene rade šablonski i bez razmišljanja + sudije koji šilje kitu na nama kao nikad = 1. Liga FBiH

075
Ovo je vec ozbiljno. Nek nalaze nekog iskusnijeg kako znaju i umiju. Odnio je vrag salu definitivno. Jaha, ako citas forum, molim te ko brata, odstupi. Nemas iskustva u ovakvim situacijama, tj da se izbori ostanak. Takodjer i uprava, nadjite nekog boljeg yebem mu mater. Pa ne dajete iz svog dzepa pare za trenera. Nisu svi preskupi sigurno. Moze se nesto dogovorit, samo sto vi to necete.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Platite, dogovorite Dudica ovih 10+ utakmica, nek nas makar pokusa spasiti covjek i nek ide dalje poslije.
Il nekog trenera iskusnijeg, koji ima kapacitet da nas izvuce iz ove situacije, moze se sigurno naci, nisu 2-3 utakmice do kraja, jos 12 je ostalo.
Jahicu, molimo te prijateljski kao čovjeka daj ostavku, znamo da citas forum kao i igraci.
Il nekog trenera iskusnijeg, koji ima kapacitet da nas izvuce iz ove situacije, moze se sigurno naci, nisu 2-3 utakmice do kraja, jos 12 je ostalo.
Jahicu, molimo te prijateljski kao čovjeka daj ostavku, znamo da citas forum kao i igraci.
6 zutih yebem ti...
Jaha odstupi yebem ti sve ti yebem...Ublehe i prevaranti pa sut na gol niste sposobni uputiti,
Jaha odstupi yebem ti sve ti yebem...Ublehe i prevaranti pa sut na gol niste sposobni uputiti,
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čita li uprava forum? Da im poželim svima sve najgore, naročito Šećerovom malom prevarantu i lažovu. Jedini izuzetak je Nino.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nece otic, dzaba se tjesite.
Inat i bezobrazluk ispred kluba. Nije njemu stalo do Slobode ni 1%
Inat i bezobrazluk ispred kluba. Nije njemu stalo do Slobode ni 1%
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ne cita on forum. Prenesu mu drugi sta se pise, on se nasmije na to i ide dalje. 
Al znaju i menadzeri i clanovi Uprave i igraci sta se pise, prenosi im se, ali Boze moj. Daaavno su se trebala uvazavati pojedina razmisljanja sa foruma, ovo sad je sve besmisleno. Sve i da se opstane ili ne u ligi, Secer ode na kraju sezone skoro pa sigurno, ali uceraj sad tome kad se zaglibilo, otislo predaleko zahvaljujuci jednoumlju.
Kad bi izlazio u javnost, to bi zvucalo kao da on sam izdvaja nekoliko miliona za klupske potrebe i ne treba niko da se zali i busa u prsa jer ne zeli pogurati Slobodu clanskim, ulaznicama, donacijama, mjestom u skupstini, a on u biti kokuz nevidjeni.
Al znaju i menadzeri i clanovi Uprave i igraci sta se pise, prenosi im se, ali Boze moj. Daaavno su se trebala uvazavati pojedina razmisljanja sa foruma, ovo sad je sve besmisleno. Sve i da se opstane ili ne u ligi, Secer ode na kraju sezone skoro pa sigurno, ali uceraj sad tome kad se zaglibilo, otislo predaleko zahvaljujuci jednoumlju.
Kad bi izlazio u javnost, to bi zvucalo kao da on sam izdvaja nekoliko miliona za klupske potrebe i ne treba niko da se zali i busa u prsa jer ne zeli pogurati Slobodu clanskim, ulaznicama, donacijama, mjestom u skupstini, a on u biti kokuz nevidjeni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Prva tvoja recenica je rekla sve. Dokaz koliko postuje klub i navijače. Rijetko odvratna osoba koja je bila u klubu.Beduin je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:42Ne cita on forum. Prenesu mu drugi sta se pise, on se nasmije na to i ide dalje.
Do zla da smo u borbi za vrh pa da imad takvu reakciju na misljenje navijača, a da ne govorim u ovoj situaciji.
Volim tebe, više od sebe
Ma yebo on sa njima svoju mater. Trebamo radi gofana obolit ovdje. Za lijekova im svima trebalo aBd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
J B T TITO MRTVI TRUHLI MI MOLIMO OVDJE JAHU DA DA OSTAVKU C C C C C
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Smradovi raspali
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 04 mar 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Idi, neznalice!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pripreme za sljedecu sezonu mogu poceti:
Jedan grad, jedna ljubav!
Yebem i njeg i upravu!antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:30Ima punu podršku uprave. Tako da od toga nema nistadesperados je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:27Ako poslije ovog jaha ne odleti, mozemo odmah potpisat cvajtu, nemamo sta cekat kraj prvenstva
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Nema ovdje vise pravih ljudi na tribinama, ohladilo ljudima, a cudo i ne ohladilo. A da su takvi tu, da ih na treningu za vrat uhvate, padale bi ostavke jedna za drugom.
Volim tebe, više od sebe
Samo što tad nece biti Azmira, Ćire da nas vade, al je zato tu Šećer senior i Šećer junior..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dajte ostavke svi od uprave do trenera dabogda za lijekove ne imali, raspadali se dabogda.
Daj ostavku Jaha crko ti meni.
Daj ostavku Jaha crko ti meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.