Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Nisam gledo meč, ali sam se dobro u.sro kad sam vidio na rezultatima
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma nije to stvar, pišu se stvari u afektu koje veze s vezom nemaju jer se neko isfrustrira u momentu.
Utakmica traje 90 minuta, momci igraju cijelu sezonu na visokom nivou, ne mogu da vjerujem da se za pola sata kada stvari ne idu kako treba to sve može zanemariti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Komentiramo stanje na terenu jer je svaka utakmica novo dokazivanje.bega_afc je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:08Ma nije to stvar, pišu se stvari u afektu koje veze s vezom nemaju jer se neko isfrustrira u momentu.
Utakmica traje 90 minuta, momci igraju cijelu sezonu na visokom nivou, ne mogu da vjerujem da se za pola sata kada stvari ne idu kako treba to sve može zanemariti.
To što kroz cijelu sezonu igramo dobro nam je više puta donijelo drvenu kitu jer smo kiksali na ovakvim utakmicama.
Realno stanje na terenu je takvo da nemamo ideju i da smo izašli protiv fizičkih freakova sa tehničarima metar i 20 i nabijamo loptu na glavu zadnjih 30 minuta.
Ne znam kako možeš očekivati da će ekipa kreirati 10 stopostotnih prilika protiv ekipa koje ne žele igrati fudbal i koje su u krilu svog golmana 85 minuta na utakmici, to nije realno.Rosicky je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:10Komentiramo stanje na terenu jer je svaka utakmica novo dokazivanje.
To što kroz cijelu sezonu igramo dobro nam je više puta donijelo drvenu kitu jer smo kiksali na ovakvim utakmicama.
Realno stanje na terenu je takvo da nemamo ideju i da smo izašli protiv fizičkih freakova sa tehničarima metar i 20 i nabijamo loptu na glavu zadnjih 30 minuta.
Pokušava se sve i moguće i nemoguće, nekada je potrebno možda i malo više rizika, ali ne možeš nikako reći da je ovo bezidejna igra.
Imate nerealna očekivanja da se u prvih 15 minuta zabiju dva gola i onda dodaju okolo preostalih 75. Nije ovo La Liga da stvari tako funkcionišu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidi bega u pravu si ti za to sto pricas, al gubili smo 0-2 od levata sudija nas je yebavo konstantno kako da ne potonu covjeku ladje na momente 
ne pamtim kad sam neki gol ovoliko puta pregledo poslije utakmice volim te nelsoneeeeeee

ne pamtim kad sam neki gol ovoliko puta pregledo poslije utakmice volim te nelsoneeeeeee
Može to ponekad, ali ovdje je tako svake sedmice.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:27vidi bega u pravu si ti za to sto pricas, al gubili smo 0-2 od levata sudija nas je yebavo konstantno kako da ne potonu covjeku ladje na momente

Yebo to sad sve ,sta je sa Trossardom ,to je ono što me brine ..
Nije ono izgledalo skroz bezazleno ,,ako ostanemo i bez njega obrali smo bostan
Nije ono izgledalo skroz bezazleno ,,ako ostanemo i bez njega obrali smo bostan
E nisam se ovako radovao jos od gola Ibisevica protiv Litvanije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arteta on Trossard: "He felt something in his groin when he was tracking back in the first half and had to come off. It looks like something muscular."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Momak mora igrati 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma treba vjerovat u momke, ne treba biti toksican nakon svakog loseg pasa.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bit će to dobro, nema još puno utakmica do reprezentativne pauze. Plus ćemo imati i Žezusa spremnog.
Nelson nam je donio šest bodova sa svoja dva stinta od po 15 minuta. Arteta da mu stope ljubi pred svima.
Podsjecate me na Milan malo prosle sezone, niko nije vjerovao da mozemo do titule a momci gazili iz kola u kolo, bas kao i Arsenal sada, a ove pobjede u nadokandi su vrijedne sampionata, svaka cast.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tamo nekad pri kraju su znali i Inter i Milan kiksati. Bukvalno poklanjali jedno drugom Scudetto
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Nelson odličan, jel igrao ove sezone?
Protiv Notinghama i danas. 2 gola tad, i danas gol i asistencija
Dobro bilo je u proljece par kikseva kako jedni tako i drugi, ali na kraju u zadnji 5 kola Milan je uvezao isto toliko pobjeda uz izrazito tezak raspored i potvrdio da je zasluzeno dosao do skudeta. Sjecam se protiv Lazia kad ga Tonali ovako uvalja u nadoknadi za pobjedu, isto sam se osjecao kao i vi danasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 19:31Tamo nekad pri kraju su znali i Inter i Milan kiksati. Bukvalno poklanjali jedno drugom Scudetto

Zato vjerujem da mozete do titule, i da su ovakve pobjede kao ove danas zlata vrijede i zasluzujete ove sezone da dignete pehar

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bas je momak direktan i produktivan. Ima dozu nepredvidivosti u nogama i igra tako sto su mu oci uvijek ka golu.
Mislim da bi cak mogao i u prvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.