Pile,pile87 je napisao/la:Kao prvo avatar je jedan od Zeljinih transova fakat mi niste jasni sto vam toliko smetajubitubi je napisao/la:Covjece pa sto ti je Borac toliki trn u oku,stalno se ismijavas i komentarises postovima koji zrace sarkazmom i ironijom?Da li je razlog taj da se podsvjesno bojis Borca,da bi stvarno mogao uzeti titulu,i onda na glas izgovaras konstantno da je slabiji nego na jesen,ne bi li stvarno tako i bilo?Ispadas nekako smijesan,cini mi se da si stariji momak,a komentari su ti na nivou osnovnoskolca,da ne govorim o tvom avataru koji je toliko komican,a tek kontradiktoran,pogotovo kad se zna sta znace neke rijeci,i ko ih je koristio.pile87 je napisao/la:borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaciputuj igumane
Jedino mjerilo jacine nekog kluba je teren.Eto strpi se do nedelje,i onda polako u 15 casova upali BHT,uzmi spice,pivicu,i uzivaj u tome koliko je Borac los.A ako ne bude los,nego dobar,onda pocni plakati,jer i sam znas da je gotovo.izmedju ostalog jos se koritste sve rijeci
![]()
Pa naravno da se ismijavam, stakic je bolji od vuleta jel de, krunic sa 35 je bolji od stanceskog, veljovic sa 10 kg viska je najbolji napadac lige, mozda i to jeste tako ali vi svi koji ste pogledali samo borcev bunker od 90 minuta ste uspjeli sve to zakljuciti a kako da onda covjek ne bude i ironican i neznam ti sta...
e za teren si u pravu sve ce se pokazati siroki ce nekako biti mjerilo gdje ste i sta
stvari stoje ovako >
Krunic ima 31 odnosno 32 mu je godina, a u mancesteru igra gigs koji ima 37, i sad da ne nabrajam koliko ima igraca u vodecim evropskim klubovima starijih od trideset godina.
Naravno to je sa aspekta prodaje igraca problematicno, ali sa aspekta podiyanja kvaliteta igre kruinic je , ipak daleko bolji igrac od stanceskog jos uvijek.
On je iskusan i smiren igrac kojii ima nesumnjivi kvalitet , zna da prenese loptu, da dobar pas, smiri i sacuva loptu. Stanceski ima dosta toga ali ima veliku manu, pretjerano mrcvarenje lopte i zakasnjeli pas.
Ya rayliku od stanceskog krunic je iskusan igrac u kojeg cijela ekipa moze da se pouzda.
Ja nemam namjeru da blatim stanceskog, on je izvanredan tehnicar, prosao fudbalsku skolu partizana, odigrao jednu dobru polusezonu u Borcu, a narocito dobro odigrao u utakmicama bas protiv zeljeznicara, i zato vi o njemu imate tako visoko misljenje . Medjutim, to su njegova najbolja izdanja bas u utakmicama protiv zeljeznicara. Medjutim istina je da stanceski nije igrac koji donosi prevagu na terenu. Mislim da vi imate i bez njega jak vezni red, i da ce on tesko da se izbori za mjesto. Istina jeste da vi nemate zadnjeg veznog koji nije krljator igre ali tu sa stanceskim necete previse dobiti, on zna da prenese loptu istina nije krljator ali gusi igru.
Za razliku od njega Krunic ne da nije krljator i da ne gusi iogru, negocovjek moze da igra i playa tako da ce u paru sa medjedovicem to biti jedna strasna osovina na sredini kod borca. Mi i dok je stane igrao kod nas smo se stalno zalili da nam fali ofanzivniji zadnji vezni i play. Stane nije igrac koji daje golove , a da ne govorim o tome da mu je zadnji pas talasika, uopste ga nema .
Dalje trivunovic je definitivno bolji stoper od stakica (jos uvijek) medjutim stakic ima jednu karakteristiku koju vule bas i nema, skok igru na prekidu. Stakic je smiren stoper, nije panicar i u paru sa coricem ili petricem to ce biti jedna jako dobra odbrana, mozda ne tako dobra kao sa vuletom, ali ni puno manje dobra, nbarocito kad se ima u vidu da je snagu borcevoj opdbrani davo jedan jako vazan igrac koji nije otisao a to je boris raspudic, i tu lezi tajna jak borceve odbrane, upravo u raspudicu koji u tandemu sa dva stopera i izvrsnim golmanom cini taj bedem.
Veljovic nije debeo, veljovic je jednostavno igrac takve krupnije gradje, ali je i pored nje jako hitar cvrst da ne govorim i da ne govorim kako je veliki znalac s loptom, s tim da ima starasan nos za gol.
U mom prvom odgovoru tebi rekao sam da je teren jedino mjerilo, i da je sve ovo sto mi pricamo suplja prica dok ne pocne prvenstvo, ali predvidjanja i fudbalske analize su dozvoljena .
A prema svemu vidjenom, a ja sam vidio mnogo vise od jedne utakmice borca sa zvezdom ja sam siguran da smo prilicno jaci u odnosu na proslu polusezonu