FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Onako razbit Unionovu odbranu u prvom poluvremenu je za svaku pohvalu.
Oni do ludila protivnike dovode tom čvrstinom nazada i Ajax je poludio u četvrtak , jer imso pisjed inicijativu a Unio čvrsto stajao i koristio prilike. Union od malo prilika puno napravi zato ih je bilo bitno na vrijeme načeti.
Coman sjajan, a Choupo bitan protiv ovakvih ekipa da gore spakuje gol.
Oni do ludila protivnike dovode tom čvrstinom nazada i Ajax je poludio u četvrtak , jer imso pisjed inicijativu a Unio čvrsto stajao i koristio prilike. Union od malo prilika puno napravi zato ih je bilo bitno na vrijeme načeti.
Coman sjajan, a Choupo bitan protiv ovakvih ekipa da gore spakuje gol.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nisam gledo, imo sam sijelo. Ali opet ponavljam samo da je Coman zdrav i osvajamo LP, u najboljim je godinama. EMCM dostojno svaki put ali Lewa je ipak bio Lewa za trpanje buranije, eto primjer Musiala nam je najbolji strijelac. Sviđa mi se što se ekipa nosi sa pritiskom, uvijek se deliveruje kad treba, neki kiksevi tipa BMG i ono par remija je stvar samo neozbiljnog pristupa.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon jedna utakmica u kojoj smo gledali pravi Bayern.
Nazad odlicno, naprijed isto tako.
Mane se vratio i bice od velike pomoci.
Ne mogu se oteti dojmu da je Pavard bio u pravu cijelo vrijeme kada je insistirao na poziciji stopera, realno, igra fantastično.
Nazad odlicno, naprijed isto tako.
Mane se vratio i bice od velike pomoci.
Ne mogu se oteti dojmu da je Pavard bio u pravu cijelo vrijeme kada je insistirao na poziciji stopera, realno, igra fantastično.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sad SPORT.1 prenosi da se Pavard osjeća dobro u Minhenu i da ima Bayernov mentalitet, a do neki dan bilo da ne reprezentuje Bayern kao klub svojim lošim ponašanjem, alkohol i vožnja iznad ograničenja. Iskreno bih volio da ostane, čak će nam i faliti protiv PSG-a, iako smo se zezali nakon crvenog da je ok.
Velike pohvale i za Nagelsmanna, kako rešava situaciju sa Mullerom, nakon rezerve u Parizu, pa onda one žrtve protiv Monchengladbacha i danas mu savršenu rolu nađe i Muller deliveruje također, to nije polazilo za rukom ni Ancelottiju, a kamoli Kovaču
Generalno mi se sviđa kako Julian igrački brojčano izdominira protivničke ekipe u njihovom šesnaestercu, gledao sam hajlajte i kod sva tri gola naša ekipa je djelovala ko da ima igrača više pred njihovim golom, vidi se da znaju šta rade na treninzima. Respekt
Velike pohvale i za Nagelsmanna, kako rešava situaciju sa Mullerom, nakon rezerve u Parizu, pa onda one žrtve protiv Monchengladbacha i danas mu savršenu rolu nađe i Muller deliveruje također, to nije polazilo za rukom ni Ancelottiju, a kamoli Kovaču
Generalno mi se sviđa kako Julian igrački brojčano izdominira protivničke ekipe u njihovom šesnaestercu, gledao sam hajlajte i kod sva tri gola naša ekipa je djelovala ko da ima igrača više pred njihovim golom, vidi se da znaju šta rade na treninzima. Respekt
Nadam se da nasi gledaju OM vs PSG, ocekujem slicnu postavku i plan igre protiv nas, s tim da Julian valjda nece ispast amater ko ovaj Tudor. Uz sve nedostatke koje imaju kao tim i dalje imaju sjajne individualce koji mogu u par minuta preokrenut rezultat i stanje na terenu.
Moting potpisuje novi ugovor do 2024te 
Zasluzio covjek nema sta.
Zasluzio covjek nema sta.
Kimpembe je out protiv Bayern , prica se i da Hakimi mozda bude uhapsen zbog silovanje tako da mogucu sastav Pariza bi bio :
Donaruma
Pembele Marq Ramos Mendes
Danilo
Vitinha Verrati Ruiz
Messi Mbape
Ovo ubiti po strani jos na pocetku i predace se oni sami , imaju taj duo Messi-Mbape mada po meni treba puno vise da bi izasli sa Bayernom.Mozda gresim , videcemo..
Sane se kod nas povredio , upitni nastupi protiv Stuttgart i PSG.
Ma dobri smo i ovako , ali kad su svi tu sigurnije je sve to.
Ne mogu da zamislim sta ce biti ako izgubimo ovo..
Donaruma
Danilo
Vitinha Verrati Ruiz
Messi Mbape
Ovo ubiti po strani jos na pocetku i predace se oni sami , imaju taj duo Messi-Mbape mada po meni treba puno vise da bi izasli sa Bayernom.Mozda gresim , videcemo..
Jel proslo slavlje, ili smo i dalje opijeni mega-giga
pobjedom nad velikim Union B.
pobjedom nad velikim Union B.
Bayern XI against Stuttgart:
Sommer -
Stanišić, Upamecano, de Ligt -
Coman, Kimmich, Goretzka, Davies -
Müller ©, Musiala -
Choupo-Moting
Sommer -
Stanišić, Upamecano, de Ligt -
Coman, Kimmich, Goretzka, Davies -
Müller ©, Musiala -
Choupo-Moting
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nece igrati sa 4 nazad, kako je Ocampos sisao na teren protiv Lillea vratili su se na 3 pozadi sto im je dobitna kombinacija bila u pocetku sezone.inSane10 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 22:09Kimpembe je out protiv Bayern , prica se i da Hakimi mozda bude uhapsen zbog silovanje tako da mogucu sastav Pariza bi bio :
Donaruma
Danilo
Vitinha Verrati Ruiz
Messi Mbape
Na temi cudno, mir i tisina, dajte da se malo pametuje o necem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecemo kakav ce Cupo biti u situaciji kada ne igra pod pritiskom novog ugovora.
Nisam za opciju da se ostane samo na njemu i naredne sezone.
Cak i ako bude tako onda pretpostavljam da ce se taj novac proslijediti ka kupovini Cancela koji se u zadnje vrijeme ne snalazi vas najbolje ali doci ce on na svoje, predobar je to igrac.
Veceras je novi pritisak na ekipi jer su trenutno pali na drugu poziciju i trebace pobijediti da bi se vratilo prvo mjesto.
Nisam za opciju da se ostane samo na njemu i naredne sezone.
Cak i ako bude tako onda pretpostavljam da ce se taj novac proslijediti ka kupovini Cancela koji se u zadnje vrijeme ne snalazi vas najbolje ali doci ce on na svoje, predobar je to igrac.
Veceras je novi pritisak na ekipi jer su trenutno pali na drugu poziciju i trebace pobijediti da bi se vratilo prvo mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav crni OM, Union Berlin je ozbiljnija ekipa sad nego što je OM zadnjih 15 godina. Ako bi kojim slučajem Union otišo do finala EL, onda bi izjednacili rekord OM na Evropskoj sceni.Zlaja83 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 22:16Nadam se da nasi gledaju OM vs PSG, ocekujem slicnu postavku i plan igre protiv nas, s tim da Julian valjda nece ispast amater ko ovaj Tudor. Uz sve nedostatke koje imaju kao tim i dalje imaju sjajne individualce koji mogu u par minuta preokrenut rezultat i stanje na terenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikako mi se ne svidja kada ovako lezerno udju u mec s obzirom da se to nekoliko puta obilo o glavu.
Zadnji put u Gladbachu kada su popusili crveni karton.
Zadnji put u Gladbachu kada su popusili crveni karton.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Musiala previše komplikuje i dribla
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bas mi ide nekad na zivce, kao da igra za highlighte a ne ekipu. Cilj mu nanizati sto vise igraca a ne zabiti gol. Prije SPa je igrao direktnije koliko se sjecam, ovako petljaj na 5-0 a ne sad.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo De Ligt. 
Napokon da neko opuca.
Napokon da neko opuca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma više se zanese nego što igra za hajlajte, ali ajde.
Sommer je užasan, niti zna igrati nogom niti zna pokupiti duge lopte. Ulreich je za njega Neuer.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.