FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Hajde sta fali igrati ligu federacije. Mada bi u slučaju ispadanja, a sve su prilike da će tako biti, trebalo ugasiti klub, riješiti se dugova, a početi od kantonalne lige kao Sloboda 1919 ili ofk
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Drzanje na klupi ove neznalice, koji forsira igrace tipa Bukvic, pokazuje da je i upravi sve ovo ok, da nema problema.
Volim tebe, više od sebe
Mijenjat Bukvic odmaa, privremeno ga na klupu poslat, nije lik u formi trenutno .. Dat Ericu priliku .. Sad ubacit Saida, Nikolu pa sta bude...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ne pamtim goru Slobodu, bez ikakvog plana bez uigrane akcije, bez uigranog prekida, nista nisacim, brani se i sta uradis uradis...
Jos jedna utakmica od bezbroj ove sezone kad ne uputis udarac u okvir gola.
Jos jedna utakmica od bezbroj ove sezone kad ne uputis udarac u okvir gola.
Jedna glupa greska i primis gol, zeljo bas tanak i nek ispadnu ako ovdje makar bod ne uzmu. Melvin po meni najslabija karija uz Mehmedovica u prvom poluvremenu
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mi samo iz kornera/prekida i možemo zabiti poslije kakve gužve.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ma ne mozemo nikako.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:53Mi samo iz kornera/prekida i možemo zabiti poslije kakve gužve.
I ovog Buce mi je pun k, citav zivot se tu vrti vrhunac karijere trener u Bambiu kod Siće, covjek bez ikakvih ambicija.
Jbt pa mi aut neznamo izvesti.
Sve se pokopilo za druge lige,Igman poginuo danas za bod protiv Leotara,ovi nasi manekeni nista,nikakve zelje nit volje imaju da bilo sta naprave..
K.urcobolja igraca,trener amater,uprava jos gora,sve nas vuce u prvu ligu federacije iz koje necemo izaci nikad vise !
K.urcobolja igraca,trener amater,uprava jos gora,sve nas vuce u prvu ligu federacije iz koje necemo izaci nikad vise !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Igman sa 9 igraca izgleda bolje na terenu, nego mi sa 11.harry_90 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:01Sve se pokopilo za druge lige,Igman poginuo danas za bod protiv Leotara,ovi nasi manekeni nista,nikakve zelje nit volje imaju da bilo sta naprave..
Al mi smo ovdje krivi, mi trpimo ovo sve. U normalnom klubu ovo bi sve bilo rastjerano za sat vremena
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Krenuli su kartoni u drugom poluvremenu :/
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Kad imaš pripreme protiv treceligasa i tu nemaš pobjede, ja ne znam šta je ko očekivao
Samo je Sloboda iz Tuzle
Mehmedović ceka da se svi maknu, pa da sutne
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Ako poslije ovog jaha ne odleti, mozemo odmah potpisat cvajtu, nemamo sta cekat kraj prvenstva
-
- Kontakt:
Ima punu podršku uprave. Tako da od toga nema nistadesperados je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:27Ako poslije ovog jaha ne odleti, mozemo odmah potpisat cvajtu, nemamo sta cekat kraj prvenstva
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Eto im ga, ako misle da se fudbal u Slobodi igra radi njih a ne navijacaantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:30Ima punu podršku uprave. Tako da od toga nema nistadesperados je napisao/la: ↑04 mar 2023, 17:27Ako poslije ovog jaha ne odleti, mozemo odmah potpisat cvajtu, nemamo sta cekat kraj prvenstva
Pa dokad misli imat. Sta to oni vide u njemu, a mi ne vidimo?
Nismo sutnuli pola sezone na gol kako treba. Yebo ih on, i oni njega
Nismo sutnuli pola sezone na gol kako treba. Yebo ih on, i oni njega
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Idi ubleho uči se gdje drugo, Jaha napolje
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Zato jer su idioti. Da je upravi stalo, napravili bi nesto.
Isto, da je celicnom stalo, sam bi dao ostavku. Al bitna je licna korist, Slobodu ko hebe
Isto, da je celicnom stalo, sam bi dao ostavku. Al bitna je licna korist, Slobodu ko hebe
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.