Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 24 feb 2011, 13:31

Nema ništa još zvanično za povrede, sigurno je da Walcott propušta finale, dok je Cesc na svom Twitteru napisao ovo;
cesc4official
I dont know if ill make sunday or no, but all i know is that from this moment to sunday 16'30 i wont sleep if its necessary. Ive waited......Too long to captain a final for arsenal and i wont give up till the last second.
Evo jedan video o onom Toralu što nam dolazi.
[youtube][/youtube]

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 24 feb 2011, 14:30

Arnelinho je napisao/la:PS.Theo je nadomjestiv protiv Barce,jer objektivno on bi bio vjetar u ledja barcinoj igri,bubduci da je napadac odn napd usmjeren,za njega i imamo zamjenu-Arshavin i Nasri,mozda Eboue...a za Cesca,nadam se da ce biti spreman,al' isto tako,dao bog,pa ne bude k'o prosle godine...Cesc ko fol spreman,pa mu mesar Puyol slomi nogu :roll:

Mesar Puyol mu slomio nogu, ti ocigledno nisi gledao tu tekmu druze... Kako mu je slomio nogu kad je Fabregas svom snagom udario Puyola po nogama, jedino da kod Puyola nije noga napravljena od betona...
Fabregas je tada vec imao neku povredu i rizikovao je sa nastupom, tako se i povrijedio iznova, a to da je Puyol nesto posebno uradio kod njegove povrede ne stoji nikako, sto je realno i mogu potvrditi i drugi koji su za razliku od tebe gledali meč...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 24 feb 2011, 14:58

Ma meni nije toliko problematican volkot za barsu,jer i onako imamo ubojita krila,a moramo priznati da je volkot malo i pao u formi.Mene više brine fabregas,ali vjerovatno je to radi preventive da se ne bi teže ozlijedio.
U nedjelju finale možemo dobiti i bez njih,mada se nikad ne treba uzdati u kloceve poput denilsona,bentnera i još neke.Vidjeli smo kako su uspjeli zasrati protiv orijenta,pa po pomeni moramo bespotrebno igrati tu utakmicu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 24 feb 2011, 15:01

Nema Walcotta, ali će vam igrati Cule Arshavin vjerojatno.

slika
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 feb 2011, 15:03

Zaboravio si da će igrat i Cule Wilshere vjerovatno.

slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 feb 2011, 15:04

RE-SU je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:PS.Theo je nadomjestiv protiv Barce,jer objektivno on bi bio vjetar u ledja barcinoj igri,bubduci da je napadac odn napd usmjeren,za njega i imamo zamjenu-Arshavin i Nasri,mozda Eboue...a za Cesca,nadam se da ce biti spreman,al' isto tako,dao bog,pa ne bude k'o prosle godine...Cesc ko fol spreman,pa mu mesar Puyol slomi nogu :roll:

Mesar Puyol mu slomio nogu, ti ocigledno nisi gledao tu tekmu druze... Kako mu je slomio nogu kad je Fabregas svom snagom udario Puyola po nogama, jedino da kod Puyola nije noga napravljena od betona...
Fabregas je tada vec imao neku povredu i rizikovao je sa nastupom, tako se i povrijedio iznova, a to da je Puyol nesto posebno uradio kod njegove povrede ne stoji nikako, sto je realno i mogu potvrditi i drugi koji su za razliku od tebe gledali meč...
Ja neznam sta si ti gled'o,al' ev':
[youtube][/youtube]
Mislim,Taylor,Shawcroos i Puyol zasluzuju dosmrtnu zabranu igranja nogometa,jer nemaju osjecaja za isti. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 24 feb 2011, 15:06

Bosco je napisao/la:Zaboravio si da će igrat i Cule Wilshere vjerovatno.

slika
A Cule Cesc? :mrgreen:

HISTORIA CONTINUA...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 feb 2011, 15:07

I Cule Samir, Cule Diaby, Cule Šezni i možda na klupi bude Cule Miquel.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 feb 2011, 15:08

Al gunners Toral :lol:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 24 feb 2011, 15:11

Bosco je napisao/la:I Cule Samir, Cule Diaby, Cule Šezni i možda na klupi bude Cule Miquel.
Guzonja do guzonje :mrgreen: ima da ih FCB naguzi na Camp Nou :mrgreen: a ja se ne bi žalio da FCB prođe na guzove :D

HISTORIA CONTINUA...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 feb 2011, 17:14

[youtube][/youtube]
Ajmo napravit peticiju,da vratimo Titi-a u Arsenal :cry:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 feb 2011, 17:23

Neka hvala Arnelinho, mogao je ostat legenda nad legendama, otišao je za trofejima. Ja ga obožavam, stvarno božavam ali vratiti ga opet kako nekog boga bi bilo kao pljunuti van Persija i ostale direktno u lice jer i oni su mogli otići ali nisu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 feb 2011, 17:34

Bosco je napisao/la:Neka hvala Arnelinho, mogao je ostat legenda nad legendama, otišao je za trofejima. Ja ga obožavam, stvarno božavam ali vratiti ga opet kako nekog boga bi bilo kao pljunuti van Persija i ostale direktno u lice jer i oni su mogli otići ali nisu.
Robin je dobar i winger ;) A i Titi bi garantovao 30 golova u EPL po sezoni,dok drugi to ne mogu(ni jedan napadac na svijetu) i,i dalje je legenda,on jednostavno voli Arsenal ;) Sto se tice Robina,igrao je i u vrijeme Titija,samo manje,ne zbog Hanry-a vec zato sto je bio premlad za vecu minutazu,al' nikad nije kasno vratiti se formaciji 4-4-2 :)

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 24 feb 2011, 17:36

Arnelinho je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Neka hvala Arnelinho, mogao je ostat legenda nad legendama, otišao je za trofejima. Ja ga obožavam, stvarno božavam ali vratiti ga opet kako nekog boga bi bilo kao pljunuti van Persija i ostale direktno u lice jer i oni su mogli otići ali nisu.
Robin je dobar i winger ;) A i Titi bi garantovao 30 golova u EPL po sezoni,dok drugi to ne mogu(ni jedan napadac na svijetu) i,i dalje je legenda,on jednostavno voli Arsenal ;) Sto se tice Robina,igrao je i u vrijeme Titija,samo manje,ne zbog Hanry-a vec zato sto je bio premlad za vecu minutazu,al' nikad nije kasno vratiti se formaciji 4-4-2 :)
Ma daj, zar to stvarno mislis ? Pa on je opao u svakom smislu, legenda jest-postujem to, i ja uzivao gledajuci ga, ali sad ne bi dao 10 golova, godine cine svoje, a spartanski tempo Premiershipa bi mu samo ubrzao kraj karijere.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 feb 2011, 17:47

Bosco molim te, razmisli slijedeci put prije nego postas, pa ja vece gluposti u zivotu nisam procitao, jarane, znas da nikad nije titi otisao zbog novca, da nikad mu nisu bili ni bitni ti trofeji, on je prodan kad je arsenal bio u minusu, a ovi nudili fine pare za njega, uostalom znas da je godinu prije potpisao ugovor, i da je odbio barcu...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 feb 2011, 17:49

Iskreno ja veću glupost od tvog posta nisam pročitao, ti tvrdiš da ga je Arsenal prodao zbog finansijskih problema. :lol: :lol: :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 feb 2011, 18:11

Kop je napisao/la: Ma daj, zar to stvarno mislis ? Pa on je opao u svakom smislu, legenda jest-postujem to, i ja uzivao gledajuci ga, ali sad ne bi dao 10 golova, godine cine svoje, a spartanski tempo Premiershipa bi mu samo ubrzao kraj karijere.
Mislim da sam rekao garantovao,ne dao :D Znaci,aj to nekako prevedi kao asistencije i golovi ;) Jos uvijek je on jedan od najboljih napadaca na svijetu,mozda zivi od imena,al' iskustvom nadomjesta entuzijazam i mladost ;)
A Titi nije otisao zbog para ili trofeja,da je tako otisao bi dosta ranije...i nikad ne bi dosao da gleda arsenala po odlasku,a znamo da ne propusta tekme ;)
Koliko znam,kad je odlazio,rekao je AW nek' se ne brine,da je siguran da ce ovaj tim osvajati trofeja i trofeja,al' da on osjeca da mu se polako starost bliza i da ide u Barcu da pokusa osvojiti LP(kriticari ce reci,kao "pa naravno znao je da sa Arsenalom LP nije moguce osvojiti")Naravno da ti Titi nije rek'o,on je ubjedjen da ce ovaj tim jednog dana podici i taj pehar,samo da on nema vremena toliko dugo da ceka taj pehar.I koliko je dao za Arsenal,njemu nema pravo niko prigovoriti na odlasku. ;)

Crnka
Kontakt:

Post Postao/la Crnka » 24 feb 2011, 18:15

Bosco je napisao/la:Iskreno ja veću glupost od tvog posta nisam pročitao, ti tvrdiš da ga je Arsenal prodao zbog finansijskih problema. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Nema para Wenger ih rastalio :mrgreen:
Hairlija do subote.

I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 24 feb 2011, 18:19

Arnelinho je napisao/la:
Kop je napisao/la: Ma daj, zar to stvarno mislis ? Pa on je opao u svakom smislu, legenda jest-postujem to, i ja uzivao gledajuci ga, ali sad ne bi dao 10 golova, godine cine svoje, a spartanski tempo Premiershipa bi mu samo ubrzao kraj karijere.
Mislim da sam rekao garantovao,ne dao :D Znaci,aj to nekako prevedi kao asistencije i golovi ;) Jos uvijek je on jedan od najboljih napadaca na svijetu,mozda zivi od imena,al' iskustvom nadomjesta entuzijazam i mladost ;)
A Titi nije otisao zbog para ili trofeja,da je tako otisao bi dosta ranije...i nikad ne bi dosao da gleda arsenala po odlasku,a znamo da ne propusta tekme ;)
Koliko znam,kad je odlazio,rekao je AW nek' se ne brine,da je siguran da ce ovaj tim osvajati trofeja i trofeja,al' da on osjeca da mu se polako starost bliza i da ide u Barcu da pokusa osvojiti LP(kriticari ce reci,kao "pa naravno znao je da sa Arsenalom LP nije moguce osvojiti")Naravno da ti Titi nije rek'o,on je ubjedjen da ce ovaj tim jednog dana podici i taj pehar,samo da on nema vremena toliko dugo da ceka taj pehar.I koliko je dao za Arsenal,njemu nema pravo niko prigovoriti na odlasku. ;)
Ma njegovo je vrijeme nazalost proslo, kao i Tottijevo, Raulovo(iako me ovaj potonji cesto dematuje :mrgreen: ),Beckhamovo itd itd. A i nema vise Vieiru iza sebe da ga hrani loptama s ocima. :)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 feb 2011, 18:20

Nema vieru ima neke nove klince
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.