Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Sunovrat Napolija počinje 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ovaj nazia bolji nego gol iz prosle tekme. iducu ide neki volej sa 50 od stativu 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Lijepi Patrick, prvi igrac koji je posteno izudarao Victora O. Sergej se mora probati na najvecoj sceni..
Max Allegri
lazio je sinoc odigrao perfektnu tekmu, napoli je imao posjed lopte, ali, nisu znali sta ce s njom, bukvalno nisu napravili niti jednu priliku za postizanje pogotka iz otvorene igre, dvije najbolje prilike su imali iz istog napada koji je dosao neposredno nakon prekida, kad je osimhen pogodio precku, a lopta se je odbila tacno na glavu kim min jae-u, ciji sut je odbranio provedel
lazio je takodjer bio izuzetno dobar u posjedu lopte, ali, bas kao i napoli, nismo imali neke prilike za postizanje pogotka, ali je bilo situacija kad smo u zavrsnici napada morali mnogo bolje, medjutim, docekali smo trenutak inspiracije vecina (lol), koji je zabio fantastican gol
ovako odigrati protiv sampionskog napolija u gostima i pobjediti bez primljenog gola je zaista podvig, impresivna stvar
lazio je takodjer bio izuzetno dobar u posjedu lopte, ali, bas kao i napoli, nismo imali neke prilike za postizanje pogotka, ali je bilo situacija kad smo u zavrsnici napada morali mnogo bolje, medjutim, docekali smo trenutak inspiracije vecina (lol), koji je zabio fantastican gol
ovako odigrati protiv sampionskog napolija u gostima i pobjediti bez primljenog gola je zaista podvig, impresivna stvar
Murinju ukinuta suspenzija na dvije utakmice! 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
oj sudije, zamisli da ne postoji VAR
ako je toliko corav zar mu nije bilo sumnjivo da nijedan igrac Milan nije ni trazio penal

ako je toliko corav zar mu nije bilo sumnjivo da nijedan igrac Milan nije ni trazio penal

Don't believe the hype.
Pokusaj da se malo Milance pogura al zaboravio ovaj da ima VAR
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Svi ostadose u cudu sta covjek svira, imam osjecaj da je svirao samo zato sto ga je Ibra pogledao hahah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Lik se pogubio, textbook talijanski sudija. Pregrst gresaka na obje strane, nasi vise platili zbog neznanja mada bi i uz tesku navlakusu ovo izgubili.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
I onda neko nesto kaze protiv Var-a,zamisli da je ovo veceras ostao penal...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Istraziti i kazniti Juve odmah, ne mogu tus gelovi biti skuplji od konkurencije.
Ko je Juve da naplati svoj proizvod koliko zeli?

Ko je Juve da naplati svoj proizvod koliko zeli?

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Ni taj ne moze oprati vas

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Juve, forza Max 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sudar 2 anticalcio trenera, obojica s nekakvom 352 s akcentom na fizikalije tako da je očekivati ili nulu ili 1-0 s nekim lucidnim potezom najtalentovanijih igrača.
Očajno poluvrijeme, a utakmica je ako nista mogla postati otvorenija da je Rabiot pogodio ovaj zicer.
Da vidimo hoce li Pogba i Chiesa unutra jer Vlahović bar 4 utakmice bukvalno u 1 sansi bio, odron od fudbala i potpuni manjak ideja i nesposobnost kreiranja bilo sta za primarnu devetku.
Iskreno se nadam da ce momak preci u EPL ako ovako i zavrsi sezonu, Juventus će mu upropastiti karijeru. Bar ovakav Juventus.
Očajno poluvrijeme, a utakmica je ako nista mogla postati otvorenija da je Rabiot pogodio ovaj zicer.
Da vidimo hoce li Pogba i Chiesa unutra jer Vlahović bar 4 utakmice bukvalno u 1 sansi bio, odron od fudbala i potpuni manjak ideja i nesposobnost kreiranja bilo sta za primarnu devetku.
Iskreno se nadam da ce momak preci u EPL ako ovako i zavrsi sezonu, Juventus će mu upropastiti karijeru. Bar ovakav Juventus.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 mar 2023, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nesto kontam, da je Allegri dobio crveni proslu utakmicu, a danas na klupi...
Nisam siguran odakle bi vise udaralo, iz Milana, Firenze, Rima, Napulja...
Ovako je po pravilima sve suspendovano..

Nisam siguran odakle bi vise udaralo, iz Milana, Firenze, Rima, Napulja...

Ovako je po pravilima sve suspendovano..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kakva dekadencija od fudbala.
Neko vece sam napljuvao onaj derbi na Marakani, ali u poredjenju s ovim je zanimljivija tekma u smislu da se barem nesto desava, tuca, ciganluk, poluprilike, zelja, poneka ideja...
Ovde se samo stoperi dodaju izmedju sebe i ono u fazonu, daj da samo ne primimo gol...

Neko vece sam napljuvao onaj derbi na Marakani, ali u poredjenju s ovim je zanimljivija tekma u smislu da se barem nesto desava, tuca, ciganluk, poluprilike, zelja, poneka ideja...
Ovde se samo stoperi dodaju izmedju sebe i ono u fazonu, daj da samo ne primimo gol...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...