NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Jamal Murray skoluje Brooksa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva brutalna utakmica Davisa, sam ih vratio u utakmicu, frajer ostavio zadnji yebeni atom snage na obje strane terena da bi glupi lažni nijemac i Larsin yebač popušili dvije lopte u napadu, pa poslije toga u defanzivi isto sjebali sve što se moglo sjebati, strašno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jos jedan masterclass najgoreg trenera u ligi. Zbog kakve je oje.bine otjeran Vogel, strasno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako igraju Clipersi glavni su kandidati za titulu 
Joj kad Mikal odvede Netse do titule 

Nemoguce da je ovaj frajer docekao mart kao glavni trener.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad se gledalo da bude crnac, a ne da bude kvalitetan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Glupih celticsa ne mogu ni pobjeeit kad treba
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Napisa li iko da je Isaac opet imao operaciju (pokidao misic) i da je zavrsio sezonu nakon samo 11 odigranih tekmi.
Decko je bas peh.
Decko je bas peh.
Šteta, teško da će od njega šta biti, a jedan mi je od dražih igrača.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:53Napisa li iko da je Isaac opet imao operaciju (pokidao misic) i da je zavrsio sezonu nakon samo 11 odigranih tekmi.
Decko je bas peh.
Igrao po 10-15 minuta od kako se vratio, kako uspije da se povrijedi svaki puta tako, engima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa dali su dva solidna igraca za nista. Velika je razlika kad ti igra Hart i onaj debil Reddish. Ne bi vala nista bolji ni sa Nurkicem bili.
Boston ocekivano pada. Knicksi se dizu. To smo dobro nas dvojica rekli.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mlad je jos plus on nikad nije trebao biti neka superzvijezda, vec fantastican defanzivac tzv.svicarski noz.Za takvo nesto jos uvijek ima vremena.Prva njegova povreda je peh, kao i ova zadnja, ali sto se tice obnovljene povrede koljena iz "balona", tu mislim da ga je ORL rano vratio.Tada se vratio se sa ogromnom bandazom na koljenu, sto je meni bio znak da nije dovoljno spreman i vrlo brzo je obnovio povredu.emir18 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:57Šteta, teško da će od njega šta biti, a jedan mi je od dražih igrača.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 mar 2023, 12:53Napisa li iko da je Isaac opet imao operaciju (pokidao misic) i da je zavrsio sezonu nakon samo 11 odigranih tekmi.
Decko je bas peh.
Igrao po 10-15 minuta od kako se vratio, kako uspije da se povrijedi svaki puta tako, engima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kornjača je ograničena osoba, ali nikako se ne može kriviti za ovaj pad LAC. Čovjek odigrao samo 1 lošu utakmicu od dolaska, sinoć razvalio i opet zijan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ima sad dobrih/solidnih crnaca trenera u ligi,al ovaj je daleko najgori.Jos mu se sinoc svi razultati poklopili,bukvalno svi konkurenti za te pozicije od 6-10 mjesta izgubili,ali jbga dzaba.Naravno da ne bude da je iskljucivo do njega,bez Brona i DLoa ti na ovom rosteru imas samo jednog pravog ball handlera u ekipi,a takav si poprilicno osakacen u napadu.No medjutim njegovo rasporedjivanje minuta je ocajno,ako ti jedan Walker ima vise minuta od Reaveasa trebas da stavis prst na celu,tip ti ispo iz rotacije i onda u jednoj od najvaznih utakmica ima vise minuta od puno bitnih igraca ove sezone,neshvatljivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Samo za ono stalno stavljanje ruku u dzep tokom utakmice je Ham zasluzio momentalno nogu. Jbt lik trener najvece fransize i stoji na liniji ko da je kakav geto gangster iz Comptona.
Ja Morant sta je as ovim momkom
NBA pokrenula istragu zbog scena na insta liveu
Хахахахах
NBA pokrenula istragu zbog scena na insta liveu
Хахахахах
dobre guzove ima Belma
Ja je debil, ja ne vjerujem sta lik radi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The NBA is investigating the recent video posted by Ja Morant, per NBA spokesman Mike Bass. Morant appeared to flash a gun on his own Instagram live video early Saturday morning.
Grizzlies say Ja Morant will be away from the team for at least the next two games.
Memphis Grizzlies forward Brandon Clarke has suffered a season-ending left Achilles tear
Krenulo MEM pravo.Skupina diletanata.
Grizzlies say Ja Morant will be away from the team for at least the next two games.
Memphis Grizzlies forward Brandon Clarke has suffered a season-ending left Achilles tear
Krenulo MEM pravo.Skupina diletanata.
Ma na zapadu ima realno samo jedna ekipa koja se moze suprostaviti Bucksima i Bostonu, a to je GSW ostalo sve tanko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.