FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisu izbačeni samo novčana kazna.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Procito, preveo, nisi u pravu. Uostalom, potvrdit ce ti se u toku dana ovo sto pricam. A dabogda ja bio u krivu rado cu se posuti pepelom ako budem, to ce mi biti najsladja greska

- LegendKiller
- Kontakt:
To je to. Jedina činjenica koja nas treba zanimati i o kojoj treba razmišljati, postavljati sebi pitanja gdje i kako smo pogriješili. Umjesto toga mi se nešto vadimo na Vicu, na ovog na onog, cmizdrimo na sudiju zbog dva pogrešno dosuđena auta.
Kako ja tumacim, iako je objasnjenje malo nejasno, ali novcane kazne se smatraju DODATNIM kaznama, a ne glavnim kaznama. Samo ekipe koje su striktno nabrojane (tipa Osijek i Rijeka) su uslovno kaznjenje na period od jedne, odnosno dvije godine, a sve ostale su kaznjenje izbacivanjem za naredne tri godine.
Nije do klasicnog prevodjenja, znam engleski odlicno, nego je samo objasnjenje prilicno neprecizno, pa se moze tumaciti iz vise uglova.
Nije do klasicnog prevodjenja, znam engleski odlicno, nego je samo objasnjenje prilicno neprecizno, pa se moze tumaciti iz vise uglova.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mislim da si u pravu a ja u krivu. Text je malo nelogicno napisan, ali izgleda samo da je novcana. Morat cemo sacekat da vidimo tacno.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma za ovu sezonu nam je isti qrac ili su dobili novčanu ili izbaceni, jer opet mogu igrati na ljeto Evropu za sezonu 23/24 sto je po meni glupo.
Izbaceni bi bili u slucaju za naredne 3 sezone 24/25, 25/26, 26/27
Izbaceni bi bili u slucaju za naredne 3 sezone 24/25, 25/26, 26/27
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma svakako su svi "izbačeni" uslovno, tako da će apsolutno svi igrati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ayla je rekla da će dati otkaz ako ne izborimo Europu, a šta će uraditi ako iz lige ispadnemo?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
kukamo na nase investitore, sta bi rekli za osijek, madjare kaznili 600000???
-
- Kontakt:
Ovo su klubovi koji će biti pod nadzorom, a ostali su suspendovani.
Za CFR 1907 Cluj (ROU) i NK Osijek (CRO), isključenje je suspendirano na probni rok od dvije sezone i bit će provedeno samo ako ti klubovi ne ispune zahtjeve solventnosti u sezonama 2023./24. i 2024./25. .
- Za Aris Thessaloniki FC (GRE), FC Astana (KAZ), ŠD NK Olimpija Ljubljana (SVN) i HNK Rijeka (CRO), isključenje je suspendirano na probni rok od jedne sezone i bit će provedeno samo ako ti klubovi ne ispuniti uvjete solventnosti u sezoni 2023/24.
I ovi su klubovi svi dodatno kažnjeni, ali njima je izbacivanje iz Evrope suspedovano i biće pod monitoringom. Znaci da je Borac izbačen, jer nije navedeno da je pod monitoringom i mora platiti kaznu. Znaci 6 klubova je pod nadzorom, 5 je izbaceno
Za CFR 1907 Cluj (ROU) i NK Osijek (CRO), isključenje je suspendirano na probni rok od dvije sezone i bit će provedeno samo ako ti klubovi ne ispune zahtjeve solventnosti u sezonama 2023./24. i 2024./25. .
- Za Aris Thessaloniki FC (GRE), FC Astana (KAZ), ŠD NK Olimpija Ljubljana (SVN) i HNK Rijeka (CRO), isključenje je suspendirano na probni rok od jedne sezone i bit će provedeno samo ako ti klubovi ne ispuniti uvjete solventnosti u sezoni 2023/24.
I ovi su klubovi svi dodatno kažnjeni, ali njima je izbacivanje iz Evrope suspedovano i biće pod monitoringom. Znaci da je Borac izbačen, jer nije navedeno da je pod monitoringom i mora platiti kaznu. Znaci 6 klubova je pod nadzorom, 5 je izbaceno
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 04 mar 2023, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?
Da hoce igman suspendovatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?

Čitam i ne vjerujem.Bolivia je napisao/la: ↑04 mar 2023, 09:04Upravo to, Aylina ideja je*eš mi sve, samo da se uvuče u pakaš.donDondon je napisao/la: ↑04 mar 2023, 08:48Mislim ovo je glupost pominjat pokojnog Vedrana,mi u 15 igraca nemamo 2,3 koja uopste znaju sta je to i kakav je to osjecaj bio za vrijeme i poslije toga.
eto ovi crnci,onaj sa tri imena,vrancic,Avdija i slicni ce sigg bas igrati za Vedrana.
preglup potez ,to koristiti kao da se nabrije nesto,mene je sramota ako im je neko rekao da to uopste objave.
Bolje da su im rekli poraz je-50% plate a treneru da ce poceti placati clanarinu da bude na klupi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tebra nemaš razloga da se sikiraš niti smo investitori niti išta. Samo sebi štetiš i svom zdravlju, a nama ostaje da se nadamo da Ismiru dođe iz @#$&*+ u glavu i da razriješi sa dužnosti Mirzu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
MI SMO TU
Šta nas briga kako je krenulo sljedeću sezonu igramo federalnuMortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:22Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je to moj Morteme lijepo, ali mi imamo OGROMNIH problema. Krenuti te u prvenstvu neće sve dok je bilmez na klupi, a shodno rasporedu izuzetno me strah dolaska u opasnu zonu. Šta ti znači 3 sezone bez Europe bez Borca, kad imaš iduće sezone priliku da se boriš za prvo mjesto, ali federalne lige.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:22Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SutraH8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:33Šta nas briga kako je krenulo sljedeću sezonu igramo federalnuMortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:22Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako ne ispadnemo ove sezone, ovo za Borac je dobra vijest.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946