FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da, ovdje je sve jasno.
Kako je UEFA ozvaničila, kazna postaje važeća za naredne tri sezone u kojima bi se Borac kvalifikovao za Evropu. Kako je ova sezona već u toku, Banjalučani imaju teoretske šanse da u evropskim takmičenjima zaigraju ovog ljeta.
Kako je UEFA ozvaničila, kazna postaje važeća za naredne tri sezone u kojima bi se Borac kvalifikovao za Evropu. Kako je ova sezona već u toku, Banjalučani imaju teoretske šanse da u evropskim takmičenjima zaigraju ovog ljeta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
E jbg to nama nista ne znaci onda ali dobro bar UEFA prati sta se desava kod nas. Mada sa svim sto je Borac uradio u zadnje 3-4 god zasluzili su scenario Čelika.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Desiće se i to aBd.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 mar 2023, 09:24E jbg to nama nista ne znaci onda ali dobro bar UEFA prati sta se desava kod nas. Mada sa svim sto je Borac uradio u zadnje 3-4 god zasluzili su scenario Čelika.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Mislim da se misli na naredne tri sezone evropskih takmičenja, a ne ligaskih takmičenja. Ne vidim logiku da im se dozvoli takmičenje u sezoni 23/24, kada počinje naredno evropsko.
Evo i oni tebe selame!
Šta ovo znači u našem slučaju, ako Borac bude ispred nas, kup osvoji isto neka ekipa ispred, je li i peti ide u evropu u tom slučaju ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Dabogda da mi i peti budemo, ova 3 su gore zacementirani, a i Željezničar i Velež su tu negdje s nama. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
NE VAZI ZA OVU SEZONU!
-
- Kontakt:
Nije ni bitno, vazi onda od sezone 24/25 i traje će tri sezone. Oni su mrtvi kako god.
Evo i oni tebe selame!
Ne važi izgleda ni za jednu sezonu glede njih,malo su novinari krivo prenijeli sve su prilikeobrijanopile je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:10Nije ni bitno, vazi onda od sezone 24/25 i traje će tri sezone. Oni su mrtvi kako god.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nazalost, kad opet pogledam, ovo moronski klixovi novinari nisu dobro preveli i borac je dobio samo novcanu kaznu
-
- Kontakt:
Nije samo Klix to objavio, objavili su i drugi portali. Evo pišu da ni u Borcu nisu sigurni kako su kažnjeni, a znace se sve u toku dana.
Evo i oni tebe selame!
Fino piše exclusion from participating in UEFA club competition for which they would otherwise qualify. Ilitiga, izbačeni su bez probation perioda.
3 sezone bez evrope i jos dodatno 10k €obrijanopile je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:16Nije samo Klix to objavio, objavili su i drugi portali. Evo pišu da ni u Borcu nisu sigurni kako su kažnjeni, a znace se sve u toku dana.
Nema veze da je objavilo 50 portala kad nije istina. Super bi bilo, ali nijexfarex je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:213 sezone bez evrope i jos dodatno 10k €obrijanopile je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:16Nije samo Klix to objavio, objavili su i drugi portali. Evo pišu da ni u Borcu nisu sigurni kako su kažnjeni, a znace se sve u toku dana.
imate objavu na uefinoj stranici, ja kako razumijem izbaceni su, a dodatna kazna je novcana
https://www.uefa.com/insideuefa/news/02 ... -payables/
Investitori milioneri, trosis 10x vise na plate i dovodjenja nego bilo koji drugi klub u drzavi a evropi se nadas samo ako nekog izbace iz evrope xd
NEMA NAZAD
Pa zato odes na UEFA prevedes i procitas.spezial je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:26Nema veze da je objavilo 50 portala kad nije istina. Super bi bilo, ali nijexfarex je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:213 sezone bez evrope i jos dodatno 10k €obrijanopile je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:16
Nije samo Klix to objavio, objavili su i drugi portali. Evo pišu da ni u Borcu nisu sigurni kako su kažnjeni, a znace se sve u toku dana.
U prvom pasusu pise da su nametnute disciplinske mjere za 11 klubova, medju kojima je borac.boki86 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 10:29imate objavu na uefinoj stranici, ja kako razumijem izbaceni su, a dodatna kazna je novcana
Dalje pise for the following clubs, za sljedece klubove ide izbacivanje pa dvotacka i nabrajaju: rijeku, olimpiju, osijek i cini mi se cluj.
E jedino sto buni je ovo in addition, kao dodatno, ovi klubovi su kaznjeni novcano i onda nabrajaju izmedju ostalog i borac. Medjutim i nije toliko zbunjujuce i mislim fakat da borac nece biti izbacen. Nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, johntravolta123 i 13 gostiju.