FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 03 mar 2023, 21:45

senjak075 je napisao/la:
03 mar 2023, 21:07
Jel invazija na Grbavicu :hmmmmm:
Solidna brojka starijih lisaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2023, 22:03

Fina ekipica bila...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 03 mar 2023, 23:22

Pashoni je napisao/la:
03 mar 2023, 11:22
Sutra protiv Zelje ce bit onako kako se mi postavimo, uz Jahin pi c kast pristup mozemo gotovo pa sigurno zaboraviti na bodove, izaci napadacki pa sta bude. Zeljo ima tanke bekove grijeh bi bio tu ne iskoristiti sa Sasom i Eldarom po strana(mada ne bi bilo lose ni Osmica staviti na krilo, a Haruna na beka jer je bolji defanzivnije od Osmica) Alica samog gurnuti u spic nek se gura. Velika steta je sto nema Vosnjaka uz njega bi sutra bilo sigurno makar 30% lakse. Zna li neko kako njemu oporav ide? Sta je sa Denkovica?

Bit ce podrska nasima sutra i sa Istočne tribine aBd :bih:
Čivić <3
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2023, 01:01

Ili bi možda mogao Adi Alić zabiti za pobjedu, kao onomad 2020. kad mu napisa policija kaznu što povalja komplet odbranu želješĆara :kafa:
075

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 mar 2023, 04:06

Mi smo vec u Federalnoj, samo odbijamo povjerovat

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 04 mar 2023, 08:45

Bice teska utakmica. Vama bas gori pod nogama jos ste i oslabljeni ne igranjem Vranjesa i Osmankovića. Nama je pobjeda bas imperativ, prvenstveno zbog borbe za evropu i jos mnogih drugih stvari, tako da ocekujem jednu borbenu utakmicu.

P.S. Dolazite li danas na Grbavicu da podrzite svoj klub?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 mar 2023, 09:05

itatabisine je napisao/la:
04 mar 2023, 08:45
Bice teska utakmica. Vama bas gori pod nogama jos ste i oslabljeni ne igranjem Vranjesa i Osmankovića. Nama je pobjeda bas imperativ, prvenstveno zbog borbe za evropu i jos mnogih drugih stvari, tako da ocekujem jednu borbenu utakmicu.

Dolazimo :bih:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 04 mar 2023, 09:08

Sretan put i ugodan put vam zelim. Vidimo se danas na Grbavici. Sretno i vama i nama, nek pobjedi bolji

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 04 mar 2023, 09:08

Vaš trener je jedini u ligi koji ne može razbiti našeg. To je naša šansa. Nema Vranješa, Osmankovića, pa nema ni Vošnjaka koji je možda i najbolji igrač ekipe i ne znam kako smo ga zadržali. Svi se oni vraćaju protiv Leotara i možda ćemo večeras ići na neku mirnu nulu da se čuvamo za Leotar da ih razvalimo kući u punom sastavu!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 mar 2023, 09:37

baboedindzeko09 je napisao/la:
03 mar 2023, 17:30
Šećer junior je jedan od najzaslužnijih za ovo stanje sve ukupno, apsolutno ništa čovjek ne radi, samo laže, petlja, okoliša, mogu se izvući milion njegovih objava, intervjua, obećanja koja je on samovoljno na svoju ruku davao, nije ga niko ni tjerao na to. Šta je to on konkretno uradio da kažeš dobro je?

Svi su mu krivi osim njega, te navijači ne kupuju sezonske, nema političke podrške (iako dobijaju 1 milion godišnje), nema privredne podrške, te savez, te ovaj, te onaj. Još nisam čuo da je izašao i rekao krivi smo mi za to to i to, najlakše je krivicu svaliti na drugog, trećeg, petog, desetog.

Nadam se da poslije ove sezone ide u pm.
Šečer nema damu da izadje pred javnost i prizna svoju krivicu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 04 mar 2023, 09:51

Neka vas sreca prati danas momci, odigrajte srcem hrabro i pametno.

slika

Elko86
Kontakt:

Post Postao/la Elko86 » 04 mar 2023, 09:51

Oni su davno trebali otići u pm ....a na kraju sezone volite će ih ona stvar , otići će kao da ništa nije bilo ,bez ikakve odgovornosti,ostavit će klub sljedećim učenicima ..... Utrošiti 1.4 mil KM i boriti se za opstanak je slučaj za naučnike, neznam kako im to uspijeva....Držis se za slamku spasa i ostaviš trenera koji je u 20 kola konstantno mediju 3 poslednje ekipe ....ludost .....Šećeru treba poručiti ako ispadne, bolje mu je da traži azil negdje ...

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 04 mar 2023, 10:11

Šećeru opet treba odvesti one momke u kancelariju, zna on dobro koje kad je bilo hvatanja za vratove, kud te nije udavio uhljupe babin.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 04 mar 2023, 10:13

Stručnjak naš, 20 utakmica 4 pobjede i 20 postignutih golova.
slika

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 mar 2023, 12:17

simonknows je napisao/la:
04 mar 2023, 09:08

Vaš trener je jedini u ligi koji ne može razbiti našeg. To je naša šansa. Nema Vranješa, Osmankovića, pa nema ni Vošnjaka koji je možda i najbolji igrač ekipe i ne znam kako smo ga zadržali. Svi se oni vraćaju protiv Leotara i možda ćemo večeras ići na neku mirnu nulu da se čuvamo za Leotar da ih razvalimo kući u punom sastavu!
Kojoj kući? Hehe. Bojim se da do aprila ništa nema.

Btw: Zar je moguće da se na trening opremu nisu mogli polijepiti grbovi Slobode? Stvarno neke sitnice a kažu dosta toga o ozbiljnosti i viziji nekoj. Koliko ono ljudi broji PR ekipa?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 04 mar 2023, 12:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:
04 mar 2023, 12:17

Btw: Zar je moguće da se na trening opremu nisu mogli polijepiti grbovi Slobode? Stvarno neke sitnice a kažu dosta toga o ozbiljnosti i viziji nekoj. Koliko ono ljudi broji PR ekipa?
ja koliko sam primjetio, na utakmicama još uvijek kod nekih igrača na leđima piše prezime a kod nekih FK Sloboda... :(
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 mar 2023, 12:25

Igraci imaju dres sa prezimenom i dres na kojem pise fk sloboda, pa na poluvremenu zamijene "mokre" dresove sa prezimenom i obuku taj drugi, sa imenom kluba.
Ni meni se to ne svidja sl pretpostavljam da ce na kraju sezone ostavit te dredmsove sa imenom kluba za mladje selekcije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 04 mar 2023, 12:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:
04 mar 2023, 12:17

I grb Bosne i Hercegovine na pozadini, vrhu dresa, kao kod Veleza na dresu.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 04 mar 2023, 14:20

LaBombonera88 je napisao/la:
02 mar 2023, 23:49
Beduin je napisao/la:
02 mar 2023, 23:03
Pakuje se, pakuje. A nisam htio u to vjerovati, ali nama i komsijama se pece kolac. Samo sto oni imaju pare i covjeka u/oko Saveza, a mi nemamo.
Sad tek razumijem sve sto je Ultra pisao, nagovjestavao, crnjacio. Sad su i u klubu svjesni i uplaseni, da ne spominjem ostale.

Valja zbiti redove, psihicki se resetovati i poceti uzimati bodove na misice, borbu, ne birati sredstva. Podrsku im dati kao nikad do sad. Ali j3bem ga ja, reko sam sebi da necu vise u Banovice dok nas ne vrate na Tusanj, tera sam po prirodi, jak princip, jer ova stoka nesposobna sve sto se moze useru, to ni povratak na stadion ne mogu izlobrati i izmajmunisati sad kad nam najvise treba.
Pakuje jasta prijatelju. Oni izgleda naumili spasiti leotar i slogu a nas i Igman gurnuti u federalnu.
Vidi se po sudcima ovim kriminalnim.
Sad ce Igman biti sabotiran jedno 6-7 zutih i penal ako se ukaze prilika za leotar.
Treba momke psihicki pripremiti za naredne utakmice da se ostane mirne hladne glave i odigrati sto mozemo bolje na Grbavici, pametno, jer sad je svaki naredni bod zlata vrijedan i moze bas taj bod biti presudan na kraju.
Iskreno se nadam da cemo bar 2-3 kola prije kraja uspjeti obezbjediti opstanak da se ne strahuje do zadnjeg kola i minute jer tu bi se svasta mogli izrezirati.
Evo kako sam i prognozirao leotar Igman.
4-5 zutih za Igman i penal za Leotar a jos nije kraj utakmice.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 mar 2023, 14:21

Ne treba ocekivati sudjenje ispod 70:30 za njih - ako bude potrebno..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.