Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
dobro je sto su primili
-
- Kontakt:
I ovaj Suazo koji je danas dao gol i inače je standardan nije igrao od novembra, došao je u klub u januaru i već je neupitni starter. Može se naravno Said i izboriti za mjesto, ali upitno je koliko vjeruju u njega definitivno.
Nadam se da će sad i on i ekipa podivljati nakon ovog gola Rodeza.
Nadam se da će sad i on i ekipa podivljati nakon ovog gola Rodeza.
Ovaj bezobrazluk Rodeza mora biti kažnjen, dosta je merhameta Saide...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Dzaba on ulazi u ovom garbage time kad je vec utakmica rijesena. Za pola sata igre samo 4 puta loptu dirnuo...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za 30min kako je usao nisu imali nijednu pismenu akciju, samo se cekao kraj jbg. Valjda ce mu dati pola sata kad bude egal utakmica, a ne kad je vec rijeseno sve, glupo gledat ovako.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sabura bitno je da igra
koja sabotaza, udje hamuli, ovi levati iz odbrane i sredine se takmice koji ce vise pogrijesiti, bukvalno dodaju lopte protivnicima, da ovi zabiju koji gol:-)
steta, da mu je danas dao sansu od pocetka, zabio bi 2-3 komada. U svakom dodiru sa loptom se vidi kvalitet. Mi definitivno nemamo ovakav tip napadaca u ekipi!
steta, da mu je danas dao sansu od pocetka, zabio bi 2-3 komada. U svakom dodiru sa loptom se vidi kvalitet. Mi definitivno nemamo ovakav tip napadaca u ekipi!
-
- Kontakt:
Šalu na stranu djeluje malo zabrinjavajuce njegov status, ja sam mislio da je ovaj Dalinga stariji, pomislih brzo ce proci njegovo a momak isto godiste kao Said.
Ali i dalje sam ubijeđen da ce uspit nametnut se, ne toliko zbog kvalitete vec njegovog drskog i pobjednickog karaktera... ako nista za iducu sezonu onda dok prodje komplet pripreme s ekipom i adaptira se.
Ali i dalje sam ubijeđen da ce uspit nametnut se, ne toliko zbog kvalitete vec njegovog drskog i pobjednickog karaktera... ako nista za iducu sezonu onda dok prodje komplet pripreme s ekipom i adaptira se.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
To je to. Samo da ne klone psihicki i da trenutnu situaciju ne dozivljava kao nekakvu tragediju. Bitno je da se vrti medju 15-ak igraca koji dobijaju minutazu. Ima 22 godine, tek je dosao u klub (i to na polusezoni) i nema razloga da ga ovo frustrira.babino je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:37koja sabotaza, udje hamuli, ovi levati iz odbrane i sredine se takmice koji ce vise pogrijesiti, bukvalno dodaju lopte protivnicima, da ovi zabiju koji gol:-)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Upravo izvučeni parovi polufinala Kupa Francuske.
Toulouse igra u gostima protiv drugoligasa FC Annecy.
Annecy je pun naših Bosanaca, mislim da ce ga veliki broj dočekati na tribinama, ostat će Francuzi u čudu da jedan nepoznat igrač poput Saida ima toliku podršku.
Annecy je pun naših Bosanaca, mislim da ce ga veliki broj dočekati na tribinama, ostat će Francuzi u čudu da jedan nepoznat igrač poput Saida ima toliku podršku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Sjecam se da si spominjao te momke i ajde bas da ih vidimo u Kupu. Jel oni uopste igraju za prvi tim ili su djwca jos u omladinskim kategorijama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:05Upravo izvučeni parovi polufinala Kupa Francuske.
Ako su dobri da ih proguramo nekako do misketa.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zar ovaj ne misli kako ima nasih ljudi u Aneciju, jedino ako ces i njih Misketu slatiImajednabrigada je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:58Sjecam se da si spominjao te momke i ajde bas da ih vidimo u Kupu. Jel oni uopste igraju za prvi tim ili su djwca jos u omladinskim kategorijama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:05Upravo izvučeni parovi polufinala Kupa Francuske.
Ako su dobri da ih proguramo nekako do misketa.

BašČelik!
-
- Kontakt:
mrAdislic je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:54Zar ovaj ne misli kako ima nasih ljudi u Aneciju, jedino ako ces i njih Misketu slatiImajednabrigada je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:58Sjecam se da si spominjao te momke i ajde bas da ih vidimo u Kupu. Jel oni uopste igraju za prvi tim ili su djwca jos u omladinskim kategorijama.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:05Upravo izvučeni parovi polufinala Kupa Francuske.
Ako su dobri da ih proguramo nekako do misketa.![]()

Na brzinu sam procitao post pa nisam shvatio dobro ali fakat covjek je cini mi se spominjo neke taalente u tom Aneciju to sam mislio.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Istina za te talente, spominjao sam te momke. 2002 do 2005. Je bukvalno bila invazija za francusku, veliki broj ljudi iz BiH se uputio za francusku a veliki broj se smjestio u Annecy. Pored Annecya to su Metz i Lyon pa se sigurno u skorije vrijeme mogu očekivati i talenti iz ta dva grada i sto je najbolje, to je poslijeratna generacija koja je otišla vani, dakle veoma patriotski nastrojeni ljudi ako me razumijete.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2023, 01:13
kada je krenulo ovako dobro svi neka idu.
Na brzinu sam procitao post pa nisam shvatio dobro ali fakat covjek je cini mi se spominjo neke taalente u tom Aneciju to sam mislio.
Da ti i odgovorim na pitanje, ova djeca su još mlada za prvi tim, ali ako ovako nastave za 3-4 godine sigurno će dobiti svoju šansu, jer ova dvojica sto sam ih spominjao fakat otskaču od svojih vršnjaka, i ovaj jedan mali je kao i sto sam pisao već u Monacu bio gdje su ga skautirali duže vrijeme.
Zanimljivo je kako se to radi u Francuskoj. Dijete igralo za u14 i ono kontas još su to djeca itd... A na mail stižu ponude direktno od klubova, lično sam vidio e-mailove gdje mu se šalje poziv od 4 ekipe (Monaco, Bordeaux, Toulouse I Sochaux) i čak neki FIFA licencirani manager i Švicarske mu se javio, sve je to prerano jbt život.
-
- Kontakt:
Nista to nije prerano ukoliko dijete je stvarno kvalitet i odskace fizicki i tehnicki, kolik danas ima primjera gdje momci sa 16,17 igraju standardno u klubovima i to bas najvise toga ima u Francuskoj. A ti koji su 2002 godiste sumnjam da su nesto, jer da su dobri vec bi se culo za njih i igrali bi bar tu drugu ligu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑03 mar 2023, 06:33Istina za te talente, spominjao sam te momke. 2002 do 2005. Je bukvalno bila invazija za francusku, veliki broj ljudi iz BiH se uputio za francusku a veliki broj se smjestio u Annecy. Pored Annecya to su Metz i Lyon pa se sigurno u skorije vrijeme mogu očekivati i talenti iz ta dva grada i sto je najbolje, to je poslijeratna generacija koja je otišla vani, dakle veoma patriotski nastrojeni ljudi ako me razumijete.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2023, 01:13
Da ti i odgovorim na pitanje, ova djeca su još mlada za prvi tim, ali ako ovako nastave za 3-4 godine sigurno će dobiti svoju šansu, jer ova dvojica sto sam ih spominjao fakat otskaču od svojih vršnjaka, i ovaj jedan mali je kao i sto sam pisao već u Monacu bio gdje su ga skautirali duže vrijeme.
Zanimljivo je kako se to radi u Francuskoj. Dijete igralo za u14 i ono kontas još su to djeca itd... A na mail stižu ponude direktno od klubova, lično sam vidio e-mailove gdje mu se šalje poziv od 4 ekipe (Monaco, Bordeaux, Toulouse I Sochaux) i čak neki FIFA licencirani manager i Švicarske mu se javio, sve je to prerano jbt život.
Pa ima li sta od tih ponuda idu li dalje, kako se zovu momci?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pisao sam tamo na drugoj temi da je ovaj mali, od prijatelja sin, išao u Monaco na neko okupljanje gdje je jedini zadržan od svih pozvanih. Otišao i igrao protiv PSG gdje su ga povrijedili i gdje mu je napukla kost na zglobu, ali su rekli iz Monaka da će se oni nastaviti brinuti za njega ukoliko roditelji žele. Ovaj drugi je godinu stariji i znam da se zove Reuf ali sam mu opet prezime zaboravio, uglavnom njih dvojica bas odskacu. Ajdin Muminovic se ovaj prvi zove i klasični napadač tipa Ibrahimović, ono snagator pravi uz odlične kretnje za dijete od 13/14 godina i strašan šut. Sve je to još rano govoriti ali čim su ga toliki skauti zapazili mora da ima kvalitet na najvećem nivou. Znam da je Lyonu zabio 3 komada prije par mjeseci i tri sedmice kasnije je Clermontu zabio 5 ili 6 komada. Treba to dijete pratiti pa nikad se ne zna, uglavnom njegovom babi sam rekao ako ikad postane igrač da samo BiH dolazi u obzir ali i ne sumnjam, jer kao sto sam gore rekao mi smo tek od 2002. Pa nadalje napustili BiH i u nama (99%) teče samo Bosanska krv, iako ima i onih 1% ali sad za sad nisu neki sportistiImajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:27Nista to nije prerano ukoliko dijete je stvarno kvalitet i odskace fizicki i tehnicki, kolik danas ima primjera gdje momci sa 16,17 igraju standardno u klubovima i to bas najvise toga ima u Francuskoj. A ti koji su 2002 godiste sumnjam da su nesto, jer da su dobri vec bi se culo za njih i igrali bi bar tu drugu ligu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑03 mar 2023, 06:33Istina za te talente, spominjao sam te momke. 2002 do 2005. Je bukvalno bila invazija za francusku, veliki broj ljudi iz BiH se uputio za francusku a veliki broj se smjestio u Annecy. Pored Annecya to su Metz i Lyon pa se sigurno u skorije vrijeme mogu očekivati i talenti iz ta dva grada i sto je najbolje, to je poslijeratna generacija koja je otišla vani, dakle veoma patriotski nastrojeni ljudi ako me razumijete.Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 mar 2023, 01:13
Pa ima li sta od tih ponuda idu li dalje, kako se zovu momci?
yebem ga brigadir, citaj barem sta covjek pise kada vec ulazis u diskusiju...jucer ono hoce li igratis protiv tuluza a danas...
covjek kaze da su u periodu 2002-2005 mnogi otisli iz BiH i skrasili se u tim gradovima Francuske, a ne da su momci, koje spominje, rodjeni tada:-)
covjek kaze da su u periodu 2002-2005 mnogi otisli iz BiH i skrasili se u tim gradovima Francuske, a ne da su momci, koje spominje, rodjeni tada:-)
Izgleda da mu treba malo odmora u prirodi da se saberebabino je napisao/la: ↑03 mar 2023, 15:07yebem ga brigadir, citaj barem sta covjek pise kada vec ulazis u diskusiju...jucer ono hoce li igratis protiv tuluza a danas...

-
- Kontakt:
babino je napisao/la: ↑03 mar 2023, 15:07yebem ga brigadir, citaj barem sta covjek pise kada vec ulazis u diskusiju...jucer ono hoce li igratis protiv tuluza a danas...

A malo je i nerazumljivo napisao ali nema veze...
@tracy
Steta za maalog ta povreda ali ako ostaje u Monaku dobar je i ako bude igrao nece on umaći Misketu što prije to bolje. Znaci Ajdin Muminovic .
Pricam jutros sa nekim ljudima iz Tuluza i kazu da se u Francuskoj jos od Gignaca nije pojavio ovakav napadac. Do kraja sezone Tuluz Saida nece koristiti jer se boje da ce ga uzeti veci klub. Sljedece godine Tuluz napada Evropu i Said im je potreban.