Said Hamulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

boatenkk
Kontakt:

Re: Said Hamulic

Post Postao/la boatenkk » 01 mar 2023, 20:11

dobro je sto su primili

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 01 mar 2023, 20:12

I ovaj Suazo koji je danas dao gol i inače je standardan nije igrao od novembra, došao je u klub u januaru i već je neupitni starter. Može se naravno Said i izboriti za mjesto, ali upitno je koliko vjeruju u njega definitivno.

Nadam se da će sad i on i ekipa podivljati nakon ovog gola Rodeza.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 mar 2023, 20:15

Ovaj bezobrazluk Rodeza mora biti kažnjen, dosta je merhameta Saide...
I found freedom. Losing all hope was freedom.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 mar 2023, 20:31

Dzaba on ulazi u ovom garbage time kad je vec utakmica rijesena. Za pola sata igre samo 4 puta loptu dirnuo...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 01 mar 2023, 20:33

Za 30min kako je usao nisu imali nijednu pismenu akciju, samo se cekao kraj jbg. Valjda ce mu dati pola sata kad bude egal utakmica, a ne kad je vec rijeseno sve, glupo gledat ovako.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 01 mar 2023, 20:34

Sabura bitno je da igra

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 mar 2023, 20:37

koja sabotaza, udje hamuli, ovi levati iz odbrane i sredine se takmice koji ce vise pogrijesiti, bukvalno dodaju lopte protivnicima, da ovi zabiju koji gol:-)

steta, da mu je danas dao sansu od pocetka, zabio bi 2-3 komada. U svakom dodiru sa loptom se vidi kvalitet. Mi definitivno nemamo ovakav tip napadaca u ekipi!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 01 mar 2023, 20:42

Šalu na stranu djeluje malo zabrinjavajuce njegov status, ja sam mislio da je ovaj Dalinga stariji, pomislih brzo ce proci njegovo a momak isto godiste kao Said.

Ali i dalje sam ubijeđen da ce uspit nametnut se, ne toliko zbog kvalitete vec njegovog drskog i pobjednickog karaktera... ako nista za iducu sezonu onda dok prodje komplet pripreme s ekipom i adaptira se.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 mar 2023, 23:08

babino je napisao/la:
01 mar 2023, 20:37
koja sabotaza, udje hamuli, ovi levati iz odbrane i sredine se takmice koji ce vise pogrijesiti, bukvalno dodaju lopte protivnicima, da ovi zabiju koji gol:-)

steta, da mu je danas dao sansu od pocetka, zabio bi 2-3 komada. U svakom dodiru sa loptom se vidi kvalitet. Mi definitivno nemamo ovakav tip napadaca u ekipi!
To je to. Samo da ne klone psihicki i da trenutnu situaciju ne dozivljava kao nekakvu tragediju. Bitno je da se vrti medju 15-ak igraca koji dobijaju minutazu. Ima 22 godine, tek je dosao u klub (i to na polusezoni) i nema razloga da ga ovo frustrira.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 mar 2023, 21:05

Upravo izvučeni parovi polufinala Kupa Francuske.
Toulouse igra u gostima protiv drugoligasa FC Annecy.
Annecy je pun naših Bosanaca, mislim da ce ga veliki broj dočekati na tribinama, ostat će Francuzi u čudu da jedan nepoznat igrač poput Saida ima toliku podršku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 02 mar 2023, 21:58

Tracy3McGrady je napisao/la:
02 mar 2023, 21:05
Annecy je pun naših Bosanaca, mislim da ce ga veliki broj dočekati na tribinama, ostat će Francuzi u čudu da jedan nepoznat igrač poput Saida ima toliku podršku.
Sjecam se da si spominjao te momke i ajde bas da ih vidimo u Kupu. Jel oni uopste igraju za prvi tim ili su djwca jos u omladinskim kategorijama.

Ako su dobri da ih proguramo nekako do misketa.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 02 mar 2023, 23:54

Imajednabrigada je napisao/la:
02 mar 2023, 21:58
Sjecam se da si spominjao te momke i ajde bas da ih vidimo u Kupu. Jel oni uopste igraju za prvi tim ili su djwca jos u omladinskim kategorijama.

Zar ovaj ne misli kako ima nasih ljudi u Aneciju, jedino ako ces i njih Misketu slati :D
BašČelik!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 mar 2023, 01:13

mrAdislic je napisao/la:
02 mar 2023, 23:54
02 mar 2023, 21:58

Zar ovaj ne misli kako ima nasih ljudi u Aneciju, jedino ako ces i njih Misketu slati :D
:urnebes: kada je krenulo ovako dobro svi neka idu.

Na brzinu sam procitao post pa nisam shvatio dobro ali fakat covjek je cini mi se spominjo neke taalente u tom Aneciju to sam mislio.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 mar 2023, 06:33

03 mar 2023, 01:13

Na brzinu sam procitao post pa nisam shvatio dobro ali fakat covjek je cini mi se spominjo neke taalente u tom Aneciju to sam mislio.
Istina za te talente, spominjao sam te momke. 2002 do 2005. Je bukvalno bila invazija za francusku, veliki broj ljudi iz BiH se uputio za francusku a veliki broj se smjestio u Annecy. Pored Annecya to su Metz i Lyon pa se sigurno u skorije vrijeme mogu očekivati i talenti iz ta dva grada i sto je najbolje, to je poslijeratna generacija koja je otišla vani, dakle veoma patriotski nastrojeni ljudi ako me razumijete.

Da ti i odgovorim na pitanje, ova djeca su još mlada za prvi tim, ali ako ovako nastave za 3-4 godine sigurno će dobiti svoju šansu, jer ova dvojica sto sam ih spominjao fakat otskaču od svojih vršnjaka, i ovaj jedan mali je kao i sto sam pisao već u Monacu bio gdje su ga skautirali duže vrijeme.

Zanimljivo je kako se to radi u Francuskoj. Dijete igralo za u14 i ono kontas još su to djeca itd... A na mail stižu ponude direktno od klubova, lično sam vidio e-mailove gdje mu se šalje poziv od 4 ekipe (Monaco, Bordeaux, Toulouse I Sochaux) i čak neki FIFA licencirani manager i Švicarske mu se javio, sve je to prerano jbt život.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 mar 2023, 08:27

03 mar 2023, 06:33

Istina za te talente, spominjao sam te momke. 2002 do 2005. Je bukvalno bila invazija za francusku, veliki broj ljudi iz BiH se uputio za francusku a veliki broj se smjestio u Annecy. Pored Annecya to su Metz i Lyon pa se sigurno u skorije vrijeme mogu očekivati i talenti iz ta dva grada i sto je najbolje, to je poslijeratna generacija koja je otišla vani, dakle veoma patriotski nastrojeni ljudi ako me razumijete.

Da ti i odgovorim na pitanje, ova djeca su još mlada za prvi tim, ali ako ovako nastave za 3-4 godine sigurno će dobiti svoju šansu, jer ova dvojica sto sam ih spominjao fakat otskaču od svojih vršnjaka, i ovaj jedan mali je kao i sto sam pisao već u Monacu bio gdje su ga skautirali duže vrijeme.

Zanimljivo je kako se to radi u Francuskoj. Dijete igralo za u14 i ono kontas još su to djeca itd... A na mail stižu ponude direktno od klubova, lično sam vidio e-mailove gdje mu se šalje poziv od 4 ekipe (Monaco, Bordeaux, Toulouse I Sochaux) i čak neki FIFA licencirani manager i Švicarske mu se javio, sve je to prerano jbt život.
Nista to nije prerano ukoliko dijete je stvarno kvalitet i odskace fizicki i tehnicki, kolik danas ima primjera gdje momci sa 16,17 igraju standardno u klubovima i to bas najvise toga ima u Francuskoj. A ti koji su 2002 godiste sumnjam da su nesto, jer da su dobri vec bi se culo za njih i igrali bi bar tu drugu ligu.

Pa ima li sta od tih ponuda idu li dalje, kako se zovu momci?

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 mar 2023, 13:38

03 mar 2023, 08:27
03 mar 2023, 06:33

Nista to nije prerano ukoliko dijete je stvarno kvalitet i odskace fizicki i tehnicki, kolik danas ima primjera gdje momci sa 16,17 igraju standardno u klubovima i to bas najvise toga ima u Francuskoj. A ti koji su 2002 godiste sumnjam da su nesto, jer da su dobri vec bi se culo za njih i igrali bi bar tu drugu ligu.

Pa ima li sta od tih ponuda idu li dalje, kako se zovu momci?
Pisao sam tamo na drugoj temi da je ovaj mali, od prijatelja sin, išao u Monaco na neko okupljanje gdje je jedini zadržan od svih pozvanih. Otišao i igrao protiv PSG gdje su ga povrijedili i gdje mu je napukla kost na zglobu, ali su rekli iz Monaka da će se oni nastaviti brinuti za njega ukoliko roditelji žele. Ovaj drugi je godinu stariji i znam da se zove Reuf ali sam mu opet prezime zaboravio, uglavnom njih dvojica bas odskacu. Ajdin Muminovic se ovaj prvi zove i klasični napadač tipa Ibrahimović, ono snagator pravi uz odlične kretnje za dijete od 13/14 godina i strašan šut. Sve je to još rano govoriti ali čim su ga toliki skauti zapazili mora da ima kvalitet na najvećem nivou. Znam da je Lyonu zabio 3 komada prije par mjeseci i tri sedmice kasnije je Clermontu zabio 5 ili 6 komada. Treba to dijete pratiti pa nikad se ne zna, uglavnom njegovom babi sam rekao ako ikad postane igrač da samo BiH dolazi u obzir ali i ne sumnjam, jer kao sto sam gore rekao mi smo tek od 2002. Pa nadalje napustili BiH i u nama (99%) teče samo Bosanska krv, iako ima i onih 1% ali sad za sad nisu neki sportisti 😁

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 mar 2023, 15:07

yebem ga brigadir, citaj barem sta covjek pise kada vec ulazis u diskusiju...jucer ono hoce li igratis protiv tuluza a danas...
covjek kaze da su u periodu 2002-2005 mnogi otisli iz BiH i skrasili se u tim gradovima Francuske, a ne da su momci, koje spominje, rodjeni tada:-)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 mar 2023, 15:19

babino je napisao/la:
03 mar 2023, 15:07
yebem ga brigadir, citaj barem sta covjek pise kada vec ulazis u diskusiju...jucer ono hoce li igratis protiv tuluza a danas...
covjek kaze da su u periodu 2002-2005 mnogi otisli iz BiH i skrasili se u tim gradovima Francuske, a ne da su momci, koje spominje, rodjeni tada:-)
Izgleda da mu treba malo odmora u prirodi da se sabere :mrgreen: :tralala:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 mar 2023, 16:40

babino je napisao/la:
03 mar 2023, 15:07
:urnebes: izvinjavam se covjeku ali bas tek sad i ja vidim, malo sam spavao zadnjih dana to je razlog jer nisam razumio odmah.

A malo je i nerazumljivo napisao ali nema veze...

@tracy

Steta za maalog ta povreda ali ako ostaje u Monaku dobar je i ako bude igrao nece on umaći Misketu što prije to bolje. Znaci Ajdin Muminovic .

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 mar 2023, 17:18

Pricam jutros sa nekim ljudima iz Tuluza i kazu da se u Francuskoj jos od Gignaca nije pojavio ovakav napadac. Do kraja sezone Tuluz Saida nece koristiti jer se boje da ce ga uzeti veci klub. Sljedece godine Tuluz napada Evropu i Said im je potreban.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 17 gostiju.