Treba nam i iskustvo pa zato ova formacija.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Isto, ali apsolutno isto razmišljamo što se tiče postavePashoni je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:22Sutra protiv Zelje ce bit onako kako se mi postavimo, uz Jahin pi c kast pristup mozemo gotovo pa sigurno zaboraviti na bodove, izaci napadacki pa sta bude. Zeljo ima tanke bekove grijeh bi bio tu ne iskoristiti sa Sasom i Eldarom po strana(mada ne bi bilo lose ni Osmica staviti na krilo, a Haruna na beka jer je bolji defanzivnije od Osmica) Alica samog gurnuti u spic nek se gura. Velika steta je sto nema Vosnjaka uz njega bi sutra bilo sigurno makar 30% lakse. Zna li neko kako njemu oporav ide? Sta je sa Denkovica?
Bit ce podrska nasima sutra i sa Istočne tribine aBd![]()
ja bi cak gurnuo Jasmina na lijevog beka(igrao je to jedno vrijeme)dosta je brzi od Kapetanovica+valja se ganjat sa Drljom ili Amoahom a na desnog beka Hadzibeganovic koji je isto dosta brzLaBombonera88 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:27Po krilima treba sto vise pogotovo tamo gdje je Eldar.
Treba nam i iskustvo pa zato ova formacija.
![]()
Bilo ko ga je samo trebao nazvati, s a m o n a z v a t i.
5.2.2020 Elmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja
29.9.2020Šećerbegović: Radimo dobar posao, vjerujem da će FK Sloboda uskoro biti jako bitan faktor fudbala u BiH
3.7.2020Šećerbegović: Krivulja zaduživanja ide silaznom putanjom i krajem iduće godine vjerujem da ćemo biti na nuli
9.1.2021Šećerbegović: Sloboda će 2022. moći kupiti 10 najboljih igrača Premijer lige BiH
Tri godine borba za opstanak, tri godine ne možeš da rahat dočekaš kraj prvenstva i da se ne sikiraš hoće li Gigović suditi ili neko treći, četvrti. Pri tome dobija najviše para iz budžeta grada što niko nije od rata dobijao, a bolji su se rezultati bilježili sa dosta manje para.31.12.2022Šećerbegović: Dug Slobode je umanjen za 3.5 miliona KM, uloženo je 3 miliona KM u infrastrukturu
Mi smo svjesni, a tako i planiramo budžet, da finansijska podrška kroz karte i članske karte nisu dovoljne za bilo kakav ozbiljniji nivo i tu se uglavnom radi oko 0.01 % naših prihoda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.