Jos malo jos malo ,prodje pauza ko godisnji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
teren je prekriven snijegom ali je u odlicnom stanju jer se nije igralo na njemu ima vec dugo vremena...nookey je napisao/la:Zna li ko kakav je teren, najavljuju snijeg i sutra i prekosutra, a u subotu sunčano, ali minus 10
Kolko sam ja vidio ima nesto malo snjega teren u odlicnom stanju,i ono snjga sto ima moze se metlom pocistitnookey je napisao/la:Zna li ko kakav je teren, najavljuju snijeg i sutra i prekosutra, a u subotu sunčano, ali minus 10
Ako se odgodi ja ću se isjeći kašikomGrbavica moj zivot je napisao/la:Kolko sam ja vidio ima nesto malo snjega teren u odlicnom stanju,i ono snjga sto ima moze se metlom pocistitnookey je napisao/la:Zna li ko kakav je teren, najavljuju snijeg i sutra i prekosutra, a u subotu sunčano, ali minus 10
Hvala puno!!!amertiger je napisao/la:Prvo upload-ujes slike, imas bezbroj stranica ali evo npr. ovdje http://www.imageshack.us i onda kad to uradis dobit ces forum cod odmah, a mozes ljepo i otovoriti sliku i onda ici copy link i ovjde koristit bb-codove i to ti je toCapt_Billy je napisao/la:Molio bih ako je ikako moguce da mi netko objasni kako se moze postaviti slika sa svog PC (My photos) na forum??![]()
![]()
Hvala unaprijed!!
Ma meni je Rascica najvise strah i nase zadnje linije!! A sto se napada tice, pogodit ce lopta u glavu naseg Inzagija - Lazu!!!gollum je napisao/la:Strah me ove utakmice, prva je u polusezoni, a Olimpic zna biti nezgodan u gostima. Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan. Takodjer, puno smo uigraniji, oni imaju dosta novih igraca. I, imamo Viscu od kojeg ocekujem da ce eksplodirati u ovoj polusezoni.
nookey je napisao/la:Zna li ko kakav je teren, najavljuju snijeg i sutra i prekosutra, a u subotu sunčano, ali minus 10
ja jeb.ot.e, trebalo je opet "dat" igraća da uđu ligu. Klasični udbaški članak.
pile87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/devedese ... lave/52361
jos "brojac stolica" kaze da smo protiv sporta....oooo zemljo indijo otvori sečamac je napisao/la:ja jeb.ot.e, trebalo je opet "dat" igraća da uđu ligu. Klasični udbaški članak.
Zavisi Seyo kog sporta mozda onog sto izlazi sutraSeyo_TM je napisao/la:jos "brojac stolica" kaze da smo protiv sporta....oooo zemljo indijo otvori sečamac je napisao/la:ja jeb.ot.e, trebalo je opet "dat" igraća da uđu ligu. Klasični udbaški članak.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, klasik, Lokomotifa i 43 gosta.