prvi story sa citatmo: Vaša budućnost (sadašnjost) natjerat će mnoge ljude da pomisle da bi se prema vama mogli ponašati bolje
drugi: Moja sadašnjost govori mnogo o onome što sam doživio u prošlosti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
prvi story sa citatmo: Vaša budućnost (sadašnjost) natjerat će mnoge ljude da pomisle da bi se prema vama mogli ponašati bolje
ne raspravljaj se s njima nabodi ih renaneee renaneeee
samo da ne bude ono zbodeva nozevima i toLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:55ne raspravljaj se s njima nabodi ih renaneee renaneeeeiz favele direktno na kosevski travnjak. Mogao bi nekog iznabadati nas Renan
![]()
Mene samo interesuje vjerujete li vi u to što pišete?Antikloc je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:54Naravno,samo bi totalne budale i potpune fudbalske neznalice doveli takvog igraca pod tim uslovima. No,mozda ima i ta pominjana,mada nedokazana opcija ugradnje nasih strucnjaka !
No s obzirom da je za nas odigrao 3-4 minute sve skupa ,placen je po minuti u rangu s Ronaldom i Messijem![]()
![]()
Cuj nesreca ?? Pa sto mu se 'nesreca' nije desila u zrinjskom ?? Star igrac,sklon povredama,a hoce veliku platu. Pa to dijete od 10 godina ne bi angazovalo. Lik je jedan od najvecih finansijskih promasaja BH klubova od 45-e do danas a on prica sbb kbb. Nigdje veze.pitara je napisao/la: ↑03 mar 2023, 14:32Mene samo interesuje vjerujete li vi u to što pišete?Antikloc je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:54Naravno,samo bi totalne budale i potpune fudbalske neznalice doveli takvog igraca pod tim uslovima. No,mozda ima i ta pominjana,mada nedokazana opcija ugradnje nasih strucnjaka !
No s obzirom da je za nas odigrao 3-4 minute sve skupa ,placen je po minuti u rangu s Ronaldom i Messijem![]()
![]()
Imate li malo mozga da razmislite prije nego što lupite nešto? Pričate ko da je čovjek imao hroničnu povredu, jednostavno nesreća da pokida križne ligamente ZDRAVOG koljena, nije onog istog koljena zbog kojeg godinu nije igrao, nego DRUGOG.
Serete bezveze da nije imao taj peh bio bi najbolji stoper lige, al eto treba sve popljuvat, pa ako nema razloga izmislit ćemo nešto. Eto u Zrinjskom bacili grah pa vidjeli da će se povrijediti.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Hajdeee, nedimmmm1337, tajsamja i 42 gosta.