https://www.k..lix.ba/sport/nogomet/vukanovic-optuzio-handzica-da-je-skinuo-zastavu-rs-a-s-dresa-oglasio-se-i-leotar/230302177
Trebinjski pochetnik opet laje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovog ne vrijedi više staviti na ignorebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:21Kakav dijalog između dvije intelektualne gromade, Goretzka i Apolon sa 91239128. profilima po redu.
Uvijek me interesovalo ako je sve fake, otkud onda onoliko raje na tribinama i loze se na svaki udaracRosicky je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:59Koliko su oni u protekle 2 godine otpustili Wrestlera to nije realno.
Vince je bio i pod dosta tužbi oko silovanja čini mi se i bilo je dosta dugo priče da će se franšiza morati prodati ali eto još uvijek egzistira.
Brutalno je koliko se deslio povreda u zadnje vrijeme samo zbog vracanja gledanosti i kompliciranijih scenarija.
Big E inače powerlifter i osvajač medalja je izgleda za života zapečatio karijeru jer je još 2020 doživio "broken Neck" te se još nije oporavio![]()
Gromade makar ne prose na forumu za marku na Premieru.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:21Kakav dijalog između dvije intelektualne gromade, Goretzka i Apolon sa 91239128. profilima po redu.
Đe je on ? Imao je bisera , ali je imao i dobrih postova . Nije trolao , samo ponekad dobre prenose imaoAshburtonG je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:59Isto kao onaj debil 90minuta ili tako nesto, sto je bio na forumu. Kaze brat u pola neke random diskusije, ti si se meni javljao u pp i pitao za pomoc.![]()
Pa ovaj prosi za marku na Premieru Ash. Zamisli koliko nisko mora neko pasti. Treba imati lovu za kockanja a babuka to nema.AshburtonG je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:59Isto kao onaj debil 90minuta ili tako nesto, sto je bio na forumu. Kaze brat u pola neke random diskusije, ti si se meni javljao u pp i pitao za pomoc.![]()
nope isao na OBN il Eurosportu samo sto je na OBN kasnilo nekoliko emisija, ja koja su to nafuravanja u osnovnoj bila meni je najjaci bio kofi kingston , pa rey mysterio , na cenu i ortona se samo debili furaliakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:53Pa i filmovi, predstave su toliko fake da ne moze biti laznije pa se narod lozi na to
ali sjecam se kad je to bilo bas popularno, islo na Hayatu kao i NBA petkom, cini mi se, pa se povlacila prica da ce biti u Zetri ili nesto tako, isto kao za Olimpijske igre u Sarajevu 2010. (to je tad bila daleka buducnost)![]()
Na OBNu se gledalo. Mozete zamislit moje razocarenje kad sam mami reko da mi kupi majicu od Randy Ortona jer je bilo na pijaci toga bruku, a ona se vratila sa Batistom...Robust je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:10nope isao na OBN il Eurosportu samo sto je na OBN kasnilo nekoliko emisija, ja koja su to nafuravanja u osnovnoj bila meni je najjaci bio kofi kingston , pa rey mysterio , na cenu i ortona se samo debili furaliakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:53Pa i filmovi, predstave su toliko fake da ne moze biti laznije pa se narod lozi na to
ali sjecam se kad je to bilo bas popularno, islo na Hayatu kao i NBA petkom, cini mi se, pa se povlacila prica da ce biti u Zetri ili nesto tako, isto kao za Olimpijske igre u Sarajevu 2010. (to je tad bila daleka buducnost)![]()
al nikad necu zaboraviti u učionici kad sam sa duple stolice skocio i pukao ledjima od stol glumeci ovo
![]()
da dns to djeca urade bila bi naslovnica na klixu i ekipa sa n1 sa šokantnim novostima ispred škole
![]()
OldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:03Nije nemoguće da su Apolon i Goretzka ustvari jedan te isti imbecil.
+ kontinuirano hvalisanje, izigravanje alfe, prepotentnost... A ponajviše jednako imbecilni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:32OldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:03Nije nemoguće da su Apolon i Goretzka ustvari jedan te isti imbecil.Vrlo lako moguće, dijele previše zajedničkih osobina, obojica debili, žive na periferijama, nepismeni, bez smisla za humor, vole izmišljati i lagati.
Pa vjerovatno se vratio na Jagomir ili je u zatvoru. Pisao samo na onoj navijackoj temi. Zamisli u 21 vijeku se lozit na bh fudbal i istovremeno na huliganizam.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:06Đe je on ? Imao je bisera , ali je imao i dobrih postova . Nije trolao , samo ponekad dobre prenose imaoAshburtonG je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:59Isto kao onaj debil 90minuta ili tako nesto, sto je bio na forumu. Kaze brat u pola neke random diskusije, ti si se meni javljao u pp i pitao za pomoc.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.